Bazz lefagyott a PS2-m!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppaa... en vagyok a huje 😞((
30004 R van rairva...
30004 R van rairva...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mer én zsir uj masinat adtam neked nem mondhatod hogy nem az, azert csodalkozom hogyan lehet az 30000res??
lehet elneztem vmit sorry, irjal mar egy mailt azt megnezzuk mit tehetunk.
Oks?
Nincs mogotte R betu?
Oks?
Nincs mogotte R betu?
Aha erdekes. nekem aszontad hogy a legjobb seriat adod mire most megneztem es 30000 -as. Szegyeld el magad!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem. a 3000x nem tul jo.
Az Res jovolt, soot.
a 3900Xes is jo de vannak dolgai nehanynak.
S az uj 5000xes uberfasznak nyilvanult utve minden eddigit.
Az Res jovolt, soot.
a 3900Xes is jo de vannak dolgai nehanynak.
S az uj 5000xes uberfasznak nyilvanult utve minden eddigit.
en nagyabol meg tudom figyelni miert fagy le egy jatek es mikor. De akkoris a iras sebeseg miatt fagy. Peldaul az erdeti Primal jatek az akarhogy neha lefagy mert bugos
Nekem a Medal of Honor: Frontline fagyott le egyszer PS2-n. Valószínüleg a program volt bug-os (nem másolt). Egyszer meg a PS1-esem fagyott le, a Wing Commander játék közben. Mondjuk azért nem volt kár.
Enyém sincs csippppelve és szintén lejátssza az írott DVD-t, egyszer kipróbáltam. AudioCD-t viszont nem.
gamertag: kenobita
De ez mit jelent hogy aminnel nagyob a seria szam annal jobb?
Nabazz nekem R szériás van, az jó?
Egyébként nincs csipelve és lejátsza a másolt DVD-t. Legalábbis a másolt DVD filmeket, sõt a másolt zenezi CD-ket is, ez normális???
Egyébként nincs csipelve és lejátsza a másolt DVD-t. Legalábbis a másolt DVD filmeket, sõt a másolt zenezi CD-ket is, ez normális???
az a legelso szeria.
30000
30000 R
39000
50000
ezek a foszeriak, ebben a megjelenesi sorrendben
Az hogy mogotte milyen szam van a regiot jeloli (1,2,3,4,5)
Asszem az UK (Angliai) is mas szamu volt mint amit nemetbol osztrakoktol pumpaltak be ide. (azok a 4es veguek).
A legelso szeria a 30000es, lehet 2-3 eves. De maximum 1,5 eves. (tavaly tavasszal meg voltak raktaron egy ket helyen, bar akkor mar az R szeria volt az ur😊
30000
30000 R
39000
50000
ezek a foszeriak, ebben a megjelenesi sorrendben
Az hogy mogotte milyen szam van a regiot jeloli (1,2,3,4,5)
Asszem az UK (Angliai) is mas szamu volt mint amit nemetbol osztrakoktol pumpaltak be ide. (azok a 4es veguek).
A legelso szeria a 30000es, lehet 2-3 eves. De maximum 1,5 eves. (tavaly tavasszal meg voltak raktaron egy ket helyen, bar akkor mar az R szeria volt az ur😊
de itt nem irott DVDk lesznek eladva😊
+ba nem tudom miert fagyott. elkurta a srac a lemezeket sry.
+ba nem tudom miert fagyott. elkurta a srac a lemezeket sry.
Na igen a por, nagy ellenség tud lenni.
Egyszer kölcsönadtam havernak a gépem 1 napra, mikor visszakaptam a ventillátorból állt ki a por, és sajna 1 gamet se indított. Így szépen szétszedtem és kitisztítottam azóta tökéletes, mindez kb. március környékén lehetett, ha nem lesz gond addig vele akkor jövõ márciusban újra nagytakarítást végzek. 😄
Egyszer kölcsönadtam havernak a gépem 1 napra, mikor visszakaptam a ventillátorból állt ki a por, és sajna 1 gamet se indított. Így szépen szétszedtem és kitisztítottam azóta tökéletes, mindez kb. március környékén lehetett, ha nem lesz gond addig vele akkor jövõ márciusban újra nagytakarítást végzek. 😄
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Nekem az oszes irott DVD-m lefagyott amit toled vettem CheapBoy 😊))))))))))
Most nagy divat hogy letoltom a gamakat es 4x -esen megirom oket DVD-re igy enm fagynak! Azota semmi sem fagyott!
Most nagy divat hogy letoltom a gamakat es 4x -esen megirom oket DVD-re igy enm fagynak! Azota semmi sem fagyott!
Nekem nem hiszem hogy bug miatt. Nem tudom mitõl fagyott, de azóta sem csinált ilyet. Tényleg van valami fejtisztítási/karbantartási trükk, amit esetleg otthon házilag is el lehet végezni? Ti ki szoktátok takarítani a gépeteket? Mert hátul azért megy bele a por, néha elég rendesen... Én ki szoktam fújni onnan, szétszedni még nem szedtem.
Nekem Egyszer fagyott a zsir uj tipus 50004es, de csak azer, mer a jatek bugos csoppet😊 (Tomb raider: Angel Of Darkness).
Mas gondjaim nem voltak.
Mas gondjaim nem voltak.
Nekem is a Welcome Pack fagyott le, de ott írják is, hogy ezek a játékok még nem a teljes verziók, elõfordulhatnak hibák, bla-bla...
Amúgy azon kívül 2x fagytam le és mind2x eredeti gamával. (GTA:VC egyszer, WWE Smackdown: SYM egyszer)
Amúgy azon kívül 2x fagytam le és mind2x eredeti gamával. (GTA:VC egyszer, WWE Smackdown: SYM egyszer)
Kösz megnyugodtam. Holnap miután leléptem tõled ugyis kiderül fagynak-e az eredeti gamék, mert nyüstölni fogom a gépet non stop. 😉
A demo DVDk legtobb fagynak, van amelyik el se indit nehany demot.
Vadonat uj gepek kepesek ezt csinalni a demo DVDvel, mert silany szar. (bar nem mind nagyon sok gyari hibasan kerult a gep melle sajnos).
De hogy kikuszolbold a hibat, nezz meg rajta DVD filmet, (eredetit) azzal ha fagy szakad a kep, akkor van baj, de szerintem nem lesz semmi se.
Szoval no para😊
Vadonat uj gepek kepesek ezt csinalni a demo DVDvel, mert silany szar. (bar nem mind nagyon sok gyari hibasan kerult a gep melle sajnos).
De hogy kikuszolbold a hibat, nezz meg rajta DVD filmet, (eredetit) azzal ha fagy szakad a kep, akkor van baj, de szerintem nem lesz semmi se.
Szoval no para😊
ezen ne csodálkozz!ps1-em is soxor lefagyott!:de csak BIZONYOS CD-KKEL.a hibátlanokkal soha sem volt fagyás.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem egyszer már csinált ilyet valamelyik játék közben , de azóta egyszer sem fordult elõ ilyen.(pedig 2 éves a gépem)
Szóval épp a hivatalos Welcome Pack Demo 04-es DVD-t nyúztam, amikor 2-szer is kifagyott a gép. MEgállt a kép aztán már csak a reset segített, egyszer az egyik demó közben, egyszer a fõmenüben. Nyugtassatok meg, hogy a demó DVD miatt és nem ment tönkre a gép (mégcsak 4 hónapos).
Illetve ilyen kifagyást okozhat hardware hiba (mondjuk olvasófej)???
Illetve ilyen kifagyást okozhat hardware hiba (mondjuk olvasófej)???