18
Honnan töltsek bot-ot?
  • JetiRulez
    na bajba vagyok. csináltunk netes hálózatot és átengedtük a tűzfalon a wq-t, de a haver kvékje nem találja a szerverem és én se az övét.
  • JetiRulez
    nem baj. lehet hogy azóta se talált botot hozzá és már nem is érdekli, úgyhogy ezt mindenki másnak írom ide [link]. ide van leírva hogyan kell botot csinálni, de persze angolul és nem értem.
  • csgj
    majdnem 3 év eltelt azóta, hogy ezt írta... sztem már el is felejtette az egészet :D
  • JetiRulez
    és ha már itt tartok, akkor a winkvéket innen lehet letölteni[link]
  • JetiRulez
    ja és akár missön pakal is nyomulhatnánk: missön pakk indítása winquake-en[link]
  • JetiRulez
    van 1 jobb ötletem. hülye botok helyett tegyétek fel a WinQuake-et és engedjétek át a tűzfalon, majd tegyétek fel a gépre a Hamachi-t[link], aztán már csak nyitnia kéne valakinek 1 szervert először a hamachin végül a winquakeen. az egészet elő lehet készíteni negyed óra alatt.
    ki van benne?
  • dikki*yysw
    Mittomén adok cserébe valamit vagy nem tudom. Gondolom nem lehet nagyobb 200 megánál egy éjszaka alatt át tudnám húzni adsl-ről is.
  • dikki*yysw
    Nincs valakinek egy TELJES quake1-e? Rip, shareware nem érdekel. A tenebrae-hez meg az industrihoz kéne, mert most látom van egy industri leak és meg akarom nézni a tenebrae2 engine-t.
  • dikki*yysw
    ... a reaper bot (ami egy kurva jó bot) készítője ...

inkább így :)
  • dikki*yysw
    Mellesleg a reaper bot készítője, ami egy kurva jó bot, írta a POD-botot CS-hez, és most ő programozza a CS:Condition Zero AI-ját. Van ám történelem az ilyen dolgokban.
  • dikki*yysw
    Hát szerintem meg nem :))
  • ThePartyFace
    Szerintem mar reg kuldi a botok ellen:)
  • dikki*yysw
    Érdekes én anno elkezdtem quake1 botot keresni, egy órán belül megvolt a CTF mod, a botok, minden.
    Ez a topic 13:15kor nyílt, ennek immáron 3 órája, és sehol semmi válasz.

Nem azt mondom, hogy nincs szükség fórumra, csak érdemes megtanulni segítenie magán az embernek, mert igen, "ha segítesz magadon, isten is..."
  • Hmuda
    Esetleg a meglévő fórumba kellene írni. Talán nem lenne telesz*rva a fórum.
  • Csudri #3
    Ez is eszembe jutott, de egyszerűbb ha valaki mond egy tuti helyet, mint 100000 találatból kiszűrni!
  • Braveheart
    esetleg írd be a keresőbe hogy Quake 1 bot download... bár nemtom, hogy van-e
  • Csudri #1
    Szóval! Kedvem támadt "kvékezni", de mivel nincs kivel, ezért kellene egy bot, aki ellen tolhatom. Van valami lelőhely a neten?