NÉGY PONT NULLA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamisítvány, szredet lezárni!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Akarom mondani, linket plíz...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hö?
Érdekes, az összes többi M$ termékbõl volt 4.0, de VFP-bõl tényleg nincs 4-es. Bár ott a 3.0 volt az utolsó önálló termék, az 5.0 már a Visual Studio csomaggal együtt jött, gondolom azért nem akartak kavarodást a verziószámokkal.
A WinAmp tudomásom szerint azért 5.0, mert 2+3=5, azaz a két verziócsoport legjobb elemeit gyúrják össze.
A WinAmp tudomásom szerint azért 5.0, mert 2+3=5, azaz a két verziócsoport legjobb elemeit gyúrják össze.
Akkor miért nem volt négyes verzió a felsorolt cumókból?
Ezt valszeg tényleg csak álmodta 😊
Amúgy elgondolkoztam azon, milyen hihetetlen sok információt tárol az agyunk. Most pl. el akartam menni a winamp weboldalára, és www.nullsoft.com. De ez csak egy példa, több ezer másikat is fel lehetne hozni.
Amúgy elgondolkoztam azon, milyen hihetetlen sok információt tárol az agyunk. Most pl. el akartam menni a winamp weboldalára, és www.nullsoft.com. De ez csak egy példa, több ezer másikat is fel lehetne hozni.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Visual Foxpro 4-es sem volt...
Larry-bõl sem volt négyes.
Pl. Vision Point (teljesen lényegtelen maga a cucc) oldalán ez szerepel:
Version 5.0 is under development and is targeted for a fall release. (There is no version 4.)
Version 5.0 is under development and is targeted for a fall release. (There is no version 4.)
Miért ugorják át idõnként a négyes verziószámot a szoftvergyártók? Pl legutóbb most a WinAMP hozta ki az 5.0-t a 3.0 után.