28
-
#28 max gameplay igaz de az hogy pure nem.
-
#27 Hat igazad van, de akutya sem hasznbalta ki, valojaban igy szarra se volt jo.
Cka 2 gepet lehetett osszekotni (mikor 6ot is engedett a jatek) mert az eloszto mintha nem letezett volna, tovabba a kabel nem volt olcso bulee a maga 10eFt feletto araval egy hulye kis zsinegert.
+a jatekok is kiforratlanul hasznaltak.
Most mar ugyis itt a modem/kabelmodem, minek az.
Igazuk van.
-
#26 En Dreamcastrtol neteztem kikerem magamnak:)
:P -
#24 Old meg!Mert ugye a konzol a "király"!!:-) -
Ateq #22 Mindent a megfelelő célra ;).:
Felhasználói prg-ok, some game => Számítógép
Pure Max. Game-Play => Konzol
IMHO
Ja, és a konzoloknak a fagyás sem szokása, és patchelni sem lehet, ergo csak ~hibátlan programokat célszerű kiadni, különben teljes a bukás. -
#21 RPG is jobb PC-n!
"S a konzol legalabb nem foglal akkora boszme helyet mint a csuf PCk."
Ha annyira jó+szép a konzolod,akkor most miért a csúnya,böszme pc-vel írsz és Netezel?:-)
-
Ateq #20 Nyilvánvaló hogy nem jobbak a PC-s gámák. Viszont vannak játékok, melyek még inkább számítógépen játszhatóak (stratégia, fps). De erősen csökkenti a játékélményt a telepítés, és a bugware "operációs rendszer"-rel való esetleges problémák. Az állandó hardwarefejlesztés mókuskerekéről nem is beszélve, amibe bele vannak kényszerítve a PC-gamerek, cserébe kevésbé fog akadozni a csúcs-szuper FPS :). No Thanks.
Én nem szívesen játszok számítógépen (mindent a megfelelő célra).
Ha játszok akkor PlayStation röffen be inkább. Játszottam a Final Fantasy X-el PS2-n. A hülye Japán SquareSoft megint valami olyat csinált, amiről a többi fejlesztő csak álmodhat...
No flame pls... -
#19 Nem jobbak a PCs gamek, ezerszer, ez egy nagyon buta allitas. FPSben RTSben lehet. De a tobbi...:D
Inkabb hagyjuk.
S a konzol legalabb nem foglal akkora boszme helyet mint a csuf PCk.
-
#18 Nem eppen, minden mai jatekra jellemzo, minden plattformra vannak hosszu s rovid gamek. NEm konzol s nem PC specifikus.
Mer PCre is 100000 Szar 4 perces game van.
-
#17 a szine szep, maga a masina szvsz nem egy design gyoztes cucc:) -
#16 Ehemm mar tegen kaphato idehaza az uj modell (SCPH 50004es) Ps2, S valoban minosegi kivitelezes immar. Halk, konnyebb, a fej tokeletes (nem silany mint a regi modelleke), s a disc tray is gyorsabb motorral van ellatva:)
+ba alapbol benne van az IR reciever is.
A masina jelenlegi ara 56000ft ([email protected]) de meg csak a fekete szinben kaphato. A szep uj szinek jovo honap vegeto kb. Az ar szvsz valtozatlan marad.
S ezek a ps2ok mar nem fognak bedogogetni hala az egnek:) -
Cat #15 nemtudom feltünt e valakinek, de a tükrözödés rajta az kamu
ha a kezelőizé felénk néz, akkor nem szabadna hogy látszodjon a tükörképben az irányítóbotocska :) -
#14 Nekem is optikailag tuningolt gépem van: egyedi festés, minta kivágva oldalt, jégkék neon a házban, szal elég komoly. De ez az új PS2 sokkal szebb ezeknél. Olyan letisztult és elegáns. -
#13 Konzoljátékokat ingább végigviszem 6 óra alatt, mint a PC-seket. Főleg azért, mert MMORPG-kel és kőkemény CRPG-kel játszom PC-n: Gothic-ok, Morrowind, Star Wars Galaxies, Dark age of Camelot, Planetside. Nincs olyan konzoljáték, ami ezeknek akár csak a cipőfűzőjét beköthetné. :)
Persze azért nekem is van PS2-m, mert kell az is. Úgy igazi az élvezet, ha mindkettő van. Viszont ne essünk már át a ló túloldalára. Van millió PC-s játék, ami után az összes konzolos megnyalná a tíz ujját és természetesen ez fordítva is igaz! Ezért van nekem mindkettő, hogy ne maradjak le semmiről... ;) -
#12 Gratula!Látom a szépség érzeted=0!Ha meg a nappaliba jársz hányni egészségedre!:-) -
#10 Ezek sokkal szebbek!!
< -
#9 Ez hülye kérdés volt!Az 5-6 óra végig vitel a konzolokra inkább jellemző! -
#8 Aszondod 10000 jobbak a Pc-jatekok? Espedig mondanal egyet amit nem lehet 5-6 ora allat vegig vinni es nem diablo ?:) -
#7 Koma! Ne mond má', hogy ez csúnya. Szerintem kurva jól néz.
-
#2 Az ezüst gyönyörű, egy szoba dísze lehet. Ha most vennék PS2-t biztos olyat szereznék be. -
#1 az ezüst szép a többi meg nem :)