Újfajta PS2 jelenik meg Nagy-Britanniában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cka 2 gepet lehetett osszekotni (mikor 6ot is engedett a jatek) mert az eloszto mintha nem letezett volna, tovabba a kabel nem volt olcso bulee a maga 10eFt feletto araval egy hulye kis zsinegert.
+a jatekok is kiforratlanul hasznaltak.
Most mar ugyis itt a modem/kabelmodem, minek az.
Igazuk van.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Felhasználói prg-ok, some game => Számítógép
Pure Max. Game-Play => Konzol
IMHO
Ja, és a konzoloknak a fagyás sem szokása, és patchelni sem lehet, ergo csak ~hibátlan programokat célszerû kiadni, különben teljes a bukás.
"S a konzol legalabb nem foglal akkora boszme helyet mint a csuf PCk."
Ha annyira jó+szép a konzolod,akkor most miért a csúnya,böszme pc-vel írsz és Netezel?:-)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én nem szívesen játszok számítógépen (mindent a megfelelõ célra).
Ha játszok akkor PlayStation röffen be inkább. Játszottam a Final Fantasy X-el PS2-n. A hülye Japán SquareSoft megint valami olyat csinált, amirõl a többi fejlesztõ csak álmodhat...
No flame pls...
Inkabb hagyjuk.
S a konzol legalabb nem foglal akkora boszme helyet mint a csuf PCk.
Mer PCre is 100000 Szar 4 perces game van.
+ba alapbol benne van az IR reciever is.
A masina jelenlegi ara 56000ft ([email protected]) de meg csak a fekete szinben kaphato. A szep uj szinek jovo honap vegeto kb. Az ar szvsz valtozatlan marad.
S ezek a ps2ok mar nem fognak bedogogetni hala az egnek:)
ha a kezelõizé felénk néz, akkor nem szabadna hogy látszodjon a tükörképben az irányítóbotocska :)
Persze azért nekem is van PS2-m, mert kell az is. Úgy igazi az élvezet, ha mindkettõ van. Viszont ne essünk már át a ló túloldalára. Van millió PC-s játék, ami után az összes konzolos megnyalná a tíz ujját és természetesen ez fordítva is igaz! Ezért van nekem mindkettõ, hogy ne maradjak le semmirõl... ;)
<
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"