59
Szal...
-
#59 Ugyes vagyol jol :)) -
#57 Mitomen nem probaltam... -
#55 Beszarás... -
#54 Hoppa!
Megyek megnezem ha van USB atalakitol ps2 (nem playstation2) bilentyzuetnek es egernek !! -
Jinchuu #53 Rá lehet kötni teljesen normális pc-s egeret és klaviatúrát. Én pl. a PS2-es Unreal Championship gamenel raktam rá az egeremet amit mindenféle gond nélkül elfogadott és úgy irtottam az ellent. :D (a bill. nem usb-s. :( ) -
#52 Hey guys!
Mégegy hülye kérdés: megnéztem a gépemen a slot-okat és nekem sima USB-nek tűnt az egér és a klaviatúra aljzata. Rá lehet kötni mezei PC-s egeret és klavcsit, vagy PS2-höz mindkettőből speciális kell? -
#50 Ha mar ott tartunk akkor miert ne mukodhetene Dos allat vazz... vagy egy sima NC-en keresztul. Mind1 ... es hogyhogy kismillio program? Szal kepzejek el linuxot ugy ahogy a PC-en hasznalom itthon? -
#48 Varjatok mar!!! ezt nemhiszem el! Letezikmerevlemezen jatek??? De akkor en kiveszem a Pc-bol a merevlemezem es berakom hatra es futathatom a gamat onnan vagy hogy? Kell hozza kabel? Magyarazatot kerek! -
REAL_CIÁN #47 Emlékszem :DD Gratula jó választás volt :DD -
#46 Köszi, engem érdekel!:) -
#45 Hi Cián! Te még élsz?? :) Emlékszem eccer nagyot flémeltünk a pc-s játékoknak leblablabla topikban :) Azóta ps2-m van, de a Sonyt még mindig utálom :)) -
REAL_CIÁN #44 Akit komolyabban foglalkoztat a linux Ps2-re, annak itt egy cím: http://playstation2-linux.com/faq.php -
REAL_CIÁN #43 A Linux kit
-
REAL_CIÁN #42 -
#41 Linux csamag, asszem ebben van az is de lehet hogy mégsem...:P -
#40 merevlemez? -
#38 Egyszer probald ki!!!!! Vagy ize ne jacca velem NHL jatekokat mert felo hogy megutlek!:))) -
#37 pedigmilyen jo moka az:) -
#36 na,én ezt nem tudom megcsinálni!amiért pénzt adok nem verem szét!pláne egy ps tartozékot. -
#35 Sephi Stilus befigyel:) -
#34 Hmm :))))
Olyan lesz nekem asziszem. En NHL jatekoknal el szoktamdobni idegemben a joy es idegesit mert ha kebeles viszacsap :) Kabel nelkulit neki lehet vagni a havernek mert golt rugott. -
#33 Logitech cordless... -
#32 Meg monitor meg aksi is van, hmm tényleg mi nincs PS2-n????:D -
#31 igen,a vécéről is lehet játszani persze csak ha rálátsz a tv-re... -
#30 Letezik Ps2-hoz olyan kabel nekuli joy? -
#29 teljesen jó
-
#28 Hé skacok!
PS2-hez speciális optikai kábel kell a 3D hanghoz, vagy jó a sima mezei is? -
#27 Ugye! -
#26 De ha jol megnezem en is ugy emlekszem... -
#25 Régen láttam egy cikket arról hogy lessz PS2-re(köcsög Multiplay>:()... -
#24 nem chip kell hanem soft, az egyik konzolujsagban volt leirva hogyan s mint kell irni egy cd-re a divx-hez -
#23 Szerintem sincs... -
#22 Hoppá mégse(pedig azt hittem), legalábbis a gamefaqs-on nincs nyílvántartva! -
#21 Tudtommal... -
#20 Hoppa en errol nem is tudtam!! komolyan letezik Ps2-re? -
#19 A Skyes Of Arcadia! -
#18 Marmint micsoda? -
#17 Az van PS2-re is nem??? -
#16 Ha haver itt szorakozot hogy nezte a Divx filmeket cd-rol rajta meg ilyenek. Nala siman ment a Syes Of Arcadia DC-es jatek ... berakta es ment... na... -
#15 meg csomó más emulator is van a gépre, bár DC nem hinném