59
Szal...
  • Sephi
    Ugyes vagyol jol :))
  • Sephi
    Mitomen nem probaltam...
  • sigmavirus1
    Beszarás...
  • Sephi
    Hoppa!
    Megyek megnezem ha van USB atalakitol ps2 (nem playstation2) bilentyzuetnek es egernek !!
  • Jinchuu
    Rá lehet kötni teljesen normális pc-s egeret és klaviatúrát. Én pl. a PS2-es Unreal Championship gamenel raktam rá az egeremet amit mindenféle gond nélkül elfogadott és úgy irtottam az ellent. :D (a bill. nem usb-s. :( )
  • Rincewind
    Hey guys!

Mégegy hülye kérdés: megnéztem a gépemen a slot-okat és nekem sima USB-nek tűnt az egér és a klaviatúra aljzata. Rá lehet kötni mezei PC-s egeret és klavcsit, vagy PS2-höz mindkettőből speciális kell?
  • Sephi
    Ha mar ott tartunk akkor miert ne mukodhetene Dos allat vazz... vagy egy sima NC-en keresztul. Mind1 ... es hogyhogy kismillio program? Szal kepzejek el linuxot ugy ahogy a PC-en hasznalom itthon?
  • Sephi
    Varjatok mar!!! ezt nemhiszem el! Letezikmerevlemezen jatek??? De akkor en kiveszem a Pc-bol a merevlemezem es berakom hatra es futathatom a gamat onnan vagy hogy? Kell hozza kabel? Magyarazatot kerek!
  • REAL_CIÁN
    Emlékszem :DD Gratula jó választás volt :DD
  • sigmavirus1
    Köszi, engem érdekel!:)
  • Oldern the 1st
    Hi Cián! Te még élsz?? :) Emlékszem eccer nagyot flémeltünk a pc-s játékoknak leblablabla topikban :) Azóta ps2-m van, de a Sonyt még mindig utálom :))
  • REAL_CIÁN
    Akit komolyabban foglalkoztat a linux Ps2-re, annak itt egy cím: http://playstation2-linux.com/faq.php
  • REAL_CIÁN
    A Linux kit
  • REAL_CIÁN
  • sigmavirus1
    Linux csamag, asszem ebben van az is de lehet hogy mégsem...:P
  • Sephi
    merevlemez?
  • Sephi
    Egyszer probald ki!!!!! Vagy ize ne jacca velem NHL jatekokat mert felo hogy megutlek!:)))
  • CHEAPBOY_GA
    pedigmilyen jo moka az:)
  • barret
    na,én ezt nem tudom megcsinálni!amiért pénzt adok nem verem szét!pláne egy ps tartozékot.
  • CHEAPBOY_GA
    Sephi Stilus befigyel:)
  • Sephi
    Hmm :))))

Olyan lesz nekem asziszem. En NHL jatekoknal el szoktamdobni idegemben a joy es idegesit mert ha kebeles viszacsap :) Kabel nelkulit neki lehet vagni a havernek mert golt rugott.
  • Alien!
    Logitech cordless...
  • sigmavirus1
    Meg monitor meg aksi is van, hmm tényleg mi nincs PS2-n????:D
  • barret
    igen,a vécéről is lehet játszani persze csak ha rálátsz a tv-re...
  • Sephi
    Letezik Ps2-hoz olyan kabel nekuli joy?
  • Alien!
    teljesen jó
  • Rincewind
    Hé skacok!

PS2-hez speciális optikai kábel kell a 3D hanghoz, vagy jó a sima mezei is?
  • sigmavirus1
    Ugye!
  • Sephi
    De ha jol megnezem en is ugy emlekszem...
  • sigmavirus1
    Régen láttam egy cikket arról hogy lessz PS2-re(köcsög Multiplay>:()...
  • WiZZaRD
    nem chip kell hanem soft, az egyik konzolujsagban volt leirva hogyan s mint kell irni egy cd-re a divx-hez
  • Sephi
    Szerintem sincs...
  • sigmavirus1
    Hoppá mégse(pedig azt hittem), legalábbis a gamefaqs-on nincs nyílvántartva!
  • sigmavirus1
    Tudtommal...
  • Sephi
    Hoppa en errol nem is tudtam!! komolyan letezik Ps2-re?
  • sigmavirus1
    A Skyes Of Arcadia!
  • Sephi
    Marmint micsoda?
  • sigmavirus1
    Az van PS2-re is nem???
  • Sephi
    Ha haver itt szorakozot hogy nezte a Divx filmeket cd-rol rajta meg ilyenek. Nala siman ment a Syes Of Arcadia DC-es jatek ... berakta es ment... na...
  • sigmavirus1
    meg csomó más emulator is van a gépre, bár DC nem hinném