Babrajuk meg a Ps2-onket!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ugyes vagyol jol 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mitomen nem probaltam...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sigmavirus1
Beszarás...

Viva La Virus1!!!

Sephi
Hoppa!
Megyek megnezem ha van USB atalakitol ps2 (nem playstation2) bilentyzuetnek es egernek !!

Rá lehet kötni teljesen normális pc-s egeret és klaviatúrát. Én pl. a PS2-es Unreal Championship gamenel raktam rá az egeremet amit mindenféle gond nélkül elfogadott és úgy irtottam az ellent. 😄 (a bill. nem usb-s. 😞 )

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Rincewind
Hey guys!

Mégegy hülye kérdés: megnéztem a gépemen a slot-okat és nekem sima USB-nek tûnt az egér és a klaviatúra aljzata. Rá lehet kötni mezei PC-s egeret és klavcsit, vagy PS2-höz mindkettõbõl speciális kell?
Sephi
Ha mar ott tartunk akkor miert ne mukodhetene Dos allat vazz... vagy egy sima NC-en keresztul. Mind1 ... es hogyhogy kismillio program? Szal kepzejek el linuxot ugy ahogy a PC-en hasznalom itthon?

Sephi
Varjatok mar!!! ezt nemhiszem el! Letezikmerevlemezen jatek??? De akkor en kiveszem a Pc-bol a merevlemezem es berakom hatra es futathatom a gamat onnan vagy hogy? Kell hozza kabel? Magyarazatot kerek!

Emlékszem 😄D Gratula jó választás volt 😄D

sigmavirus1
Köszi, engem érdekel!😊

Viva La Virus1!!!

Oldern the 1st
Hi Cián! Te még élsz?? 😊 Emlékszem eccer nagyot flémeltünk a pc-s játékoknak leblablabla topikban 😊 Azóta ps2-m van, de a Sonyt még mindig utálom 😊)

Akit komolyabban foglalkoztat a linux Ps2-re, annak itt egy cím: http://playstation2-linux.com/faq.php

A Linux kit

sigmavirus1
Linux csamag, asszem ebben van az is de lehet hogy mégsem...😛

Viva La Virus1!!!

Sephi
merevlemez?

Sephi
Egyszer probald ki!!!!! Vagy ize ne jacca velem NHL jatekokat mert felo hogy megutlek!😊))

CHEAPBOY_GA
pedigmilyen jo moka az😊

barret
na,én ezt nem tudom megcsinálni!amiért pénzt adok nem verem szét!pláne egy ps tartozékot.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CHEAPBOY_GA
Sephi Stilus befigyel😊

Sephi
Hmm 😊)))

Olyan lesz nekem asziszem. En NHL jatekoknal el szoktamdobni idegemben a joy es idegesit mert ha kebeles viszacsap 😊 Kabel nelkulit neki lehet vagni a havernek mert golt rugott.

Alien!
Logitech cordless...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sigmavirus1
Meg monitor meg aksi is van, hmm tényleg mi nincs PS2-n????😄

Viva La Virus1!!!

barret
igen,a vécérõl is lehet játszani persze csak ha rálátsz a tv-re...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Letezik Ps2-hoz olyan kabel nekuli joy?

Alien!
teljesen jó

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
Hé skacok!

PS2-hez speciális optikai kábel kell a 3D hanghoz, vagy jó a sima mezei is?
sigmavirus1
Ugye!

Viva La Virus1!!!

Sephi
De ha jol megnezem en is ugy emlekszem...

sigmavirus1
Régen láttam egy cikket arról hogy lessz PS2-re(köcsög Multiplay>😞)...

Viva La Virus1!!!

WiZZaRD
nem chip kell hanem soft, az egyik konzolujsagban volt leirva hogyan s mint kell irni egy cd-re a divx-hez

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Sephi
Szerintem sincs...

sigmavirus1
Hoppá mégse(pedig azt hittem), legalábbis a gamefaqs-on nincs nyílvántartva!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Tudtommal...

Viva La Virus1!!!

Sephi
Hoppa en errol nem is tudtam!! komolyan letezik Ps2-re?

sigmavirus1
A Skyes Of Arcadia!

Viva La Virus1!!!

Sephi
Marmint micsoda?

sigmavirus1
Az van PS2-re is nem???

Viva La Virus1!!!

Sephi
Ha haver itt szorakozot hogy nezte a Divx filmeket cd-rol rajta meg ilyenek. Nala siman ment a Syes Of Arcadia DC-es jatek ... berakta es ment... na...

sigmavirus1
meg csomó más emulator is van a gépre, bár DC nem hinném

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
ez van

Viva La Virus1!!!

Terra
Ha beleraksz egy specko chipet akkor DivX filmeket is nézhetsz, meg csomó minden sz*rt

What I do, and what I listen.That defines me.

Rincewind
Már hogy lehetne?
Nem lehet.
De hogy ilyen dolgokat hol hallasz?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

sigmavirus1
Hoppá, ? helyett persze ! akartam írni!😄

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
http://cgi.gamefaqs.com/boards/genmessage.asp?board=961&topic=9767210

Megkérdeztem de még nem jött komoly válasz? Nekem viszont mennem kell...

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Szerintam a Gamefaqs-on kéne megkérdezni ezeket a dolgokat ott tutira tudják!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
???????????
Errõl még nem hallottam!!!!

Viva La Virus1!!!

Sephi
De igaz az hogy Dreamcast gamakat is lehet rajta jaccani?

sigmavirus1
USB billentyüt lehet bele dugni( én a mobile disc-et is beledugtam de nem ismerte fel😄), a hörcsög helyére a Network Adaptert kel benyomni amit Németországban már ki is adtak és láttam is de nem vettem meg mert itthon ugysincs netem, egér is van hozzá de szerintem ezeket eddig mindenki tudja...

Viva La Virus1!!!

Oldal 1 / 2Következő →