109
Bridge It
-
#27 Az hogy ez egy játék ami csak FX-el indul el (na jó GeF4-el is de mindegy :), és ez is szar -> -1 pont az FX vásárlásához. Ennyi :) -
#26 Miért, mi köze a játéknak, és az FX-nek egymáshoz? -
#25 Jah most látom... Gyenge? Akkor -1 pont újra az FX-nek :) -
#24 Nem fog.
Amúgy nem kár érte, mert gyenge nagyon. -
#23 Na már szedem én is. Remélem azért elindul Radeonon is... -
#22 Nincs... -
#20 De pont 10-el ezelőtt már volt... :) -
#19 Bridge It Demo -
#18 Amúgy http://www.chroniclogic.com/index.htm?bridgeit -
#17 SetupBridgeItDemo.exe 186Mb -
#15 -
#14 Most töltöm, csak elég gányul jön... :)
Amúgy tud valaki pontifex 2 1.30 crack-et??? -
Lifeforce #13 De azon is akad mint a disznó. :)
Végig vittem a demót.
Király volt csak kevés. :) -
Mr. Perfect #12 Most olvasom, na nehogy már csak nvidia kártyákon menjen ez a game? karramba :-((((((((( -
Mr. Perfect #11 Carlos után szabadon :-))))) -
Mr. Perfect #10 Húúú, ez nagyon süti ez a cucc :-)))) -
#9 Kijött!!!
Bridge It oldal -
#8 Pontifex 2, patch 1.30 crack kellene... van valakinek olyan, amivel megy??? -
#7 Ez mekkora egy süti game lesz... :) -
#6 Akkor már csak négy nap! :DDDDDDDDDDDDDDd -
#5 A ChronicLogic állítása szerint: "Demo and full version coming September 25th!" -
#4 Mind3 hídépítős játékukat végigcsináltam, és szerintem egyre csak jobb lett a játékélmény...
Nem állítottam, hogy a grafika = játékélmény... -
#3 Szerintem ez kitűnő példája annak, hogy játékélmény != grafika.
A Bridge Builder volt a leg-leg-legbűntetőbb hídépítős játék, az összes többi (na jó, mint a kettő) suxxolt. Sztem nem lesz attól élvezetesebb hidat építeni, hogy szebb a grafó. Főleg, mivel már 50 anyag lesz, ami úgy szar, ahogy van. -
#2 Tudom... tudom... sokaknak régi hír. Nekem is, de azért ha valakinek van vmi újabb infója, akkor írja ide! -
#1 stunning, beautiful world awaits as you take on the challenge of bridging the chasm. Can you solve the puzzles and avert disaster?
--------------------
Set in the picturesque surroundings of sparse deserts and dense forests it is your task to strategically design and construct an engineering masterpiece. Watch in eager anticipation as unsuspecting motorists, heavy freight trains and tourist riverboats approach. Will your solution stand up to the test or will tons of mangled steel be sent plummeting into the river below?
Bridge It shows off the very latest in cinematic gaming. Based on Chronic Logic's award winning Bridge Construction Set (Pontifex II) and using the Auran Jet 3D engine running on NVIDIA's latest GeForceFX hardware it offers a host of real time effects that surpass many pre-rendered scenes.
--------------------
Minimum system requirements:
# Windows® 98/Me/2000/XP
# AMD Athlon 1.0GHz (AMD Athlon 2200+ recommended) or
# Pentium® 3 1.0GHz (Pentium® 4 2.0GHz recommended)
# Graphics card with an NVIDIA GeForce 4 or better chipset (for all features, a GeForceFX is required)*
# 500 MB free hard drive
# 512 MB RAM
# DirectX® 9 compatible sound card
# DirectX® 9 or higher
--------------------
Full feature list coming soon!
--------------------
Demo and full version coming in September!