Cirkusz szimulátor
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy abba szeritnem lenne 5let hogy a szimulatort és a tycoon/manageresdit ötvözni + ehez ez a feeling es nagyon ottlene
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
thx 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Elõször magyar nyelvre és itthonra utánna külfõldre de leteszem a nagy esküt te kapsz egy ingyen példányt!
jah, de ezt megkene bolonditani kis managelesel , meg kene valahogy megoldnai hogy ne legyen monoton hanem legyenek nehezitesek ujdonsagok is
valaha mikor gyermek voltam és éjszaka arran keltem hogy felsir a liaz vagy a ifa vagy a zil motorja az ablakon láttam a sárga fényt villógóét sose tudom elfelejteni a progiba min 80 max 170 potkocsit kellene elvontatni a másik városba másnap reggel ezt össze rendezni traktorral ami természetessen a liaz platójáról jár le uttánna a sátras pótot elvinni a sátorhelyére ahol malyd felhúzzák a trafó kocsit elvontatni a trafóház közelébe a pados kocsikat be állittani a 4szektorhoz a wc kocsit lehúzni a szenyvíz telepre a takarmányos pótókat elvinni a tsz-be mondjuk szalmáér az állatok alá ez eddig csak pótkocsiból egy cirkusznál 15 pótkocsi + a többi én szerintem az a kb 80db még pihen!
jah, a magyar warezpiacon mindenkép, de tekintve hogy kishazankban nem tul sok softwarevasarlo van igy csak magyar nyelve nem erne meg 😞
Nem félre értetted a témát ez végül is egy kamion szimulátor ami 2pótkocsit húz egyszerre élethû kidolgozásban általában éjszaka sárgavillógóval a tetején és te vagy a sofõr
magyarországon nem... külföldön esetleg igen.
egyébként milyet akarsz? tycoon-típusú játékként mûködhetne, cirkuszsátor-építõ-szimulátor szerintem nem sok embernek kellene.
egyébként milyet akarsz? tycoon-típusú játékként mûködhetne, cirkuszsátor-építõ-szimulátor szerintem nem sok embernek kellene.
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Szerintetek megélne a játék piacon egy olyan szimulátor ahol cirkuszi kocsikat kell városról városra cipelned mondjuk egy liaz-al vagy egy zil-el rosszabb esetbe egy ifa-val aki látott már ilyet tudja mirõl beszélek a közép vonalig piros utánna citromsárga ,igen ez a 89 elötti cirkuszos kocsik festése ezt képzeld el egy magyarország térképen "magyar városokkal" csak viszed a 50-80 potkocsit egy éjszaka alatt uttána traktorral össze rendezed mind ez élethû kivitelben és magyar nyelven szerintetek ez megélne a szoftver piacon???
← ElőzőOldal 2 / 2