69
cirkusz szimulátor
  • antijedi
    amugy mindenesetre én már most jelentkezem bétateszternek :D
  • antijedi
    értem én mire gondolsz de ha csak soforkodsz akor felo hogy hamar unalmasa valik, nehany ember elvezne tuti (koztuk enis, meg gondolom teis :D) de ezel a nagykozonseget ma mar nem nagyon lehet megnyerni
    csak sima soforosdire tuti azt agatnak ra hogy egy sima kamionszim valami idiota magyarvonatkozasu hattertortenetel
  • antijedi
    király, amugy szvsz nem tartom valoszinünek hogy barki is lekopintana mert ez elég nagy munka és emberek töbsége ehez lusta vagy nem ért a megvalositashoz... (sajnos) :(
  • Charly
    Nem ez nem erről fog szólni
  • Charly
    nem titok csak nem szeretném ha valaki bármit is koppintana de ha sikerül isten is úgy akarja lesz benne csetepaté is a kereket te cseréled ha defekt lesz ha balesetet okozol te dumálod ki magad meg ilyesmi
  • antijedi
    jah jó 5let
    vagy meg lehetne probalni ilyen ranglepegetos modszert is hogy novekedjen a jatekidő, először csak aszart pucolod aztan rakodsz aztan teszemazt sofor, stb, és a végén eljuthatsz a csucsra hogy a tied az egesz cirkusz :D
  • Charly
    a te karaktered sofőr a többit majd meglátjuk
  • antijedi
    ha enyire nagy titok akkor ha gondolod mehet mailbe is ha lesz még valami
  • antijedi
    nem is kel mindent elmondani, en csak probalom neked adni az 5leteket :D
  • Charly
    igy van de mindent azért had ne mondjak el
  • antijedi
    amugy abba szeritnem lenne 5let hogy a szimulatort és a tycoon/manageresdit ötvözni + ehez ez a feeling es nagyon ottlene
  • antijedi
    thx :P
  • Charly
    Először magyar nyelvre és itthonra utánna külfőldre de leteszem a nagy esküt te kapsz egy ingyen példányt!
  • antijedi
    jah, de ezt megkene bolonditani kis managelesel , meg kene valahogy megoldnai hogy ne legyen monoton hanem legyenek nehezitesek ujdonsagok is
  • Charly
    valaha mikor gyermek voltam és éjszaka arran keltem hogy felsir a liaz vagy a ifa vagy a zil motorja az ablakon láttam a sárga fényt villógóét sose tudom elfelejteni a progiba min 80 max 170 potkocsit kellene elvontatni a másik városba másnap reggel ezt össze rendezni traktorral ami természetessen a liaz platójáról jár le uttánna a sátras pótot elvinni a sátorhelyére ahol malyd felhúzzák a trafó kocsit elvontatni a trafóház közelébe a pados kocsikat be állittani a 4szektorhoz a wc kocsit lehúzni a szenyvíz telepre a takarmányos pótókat elvinni a tsz-be mondjuk szalmáér az állatok alá ez eddig csak pótkocsiból egy cirkusznál 15 pótkocsi + a többi én szerintem az a kb 80db még pihen!
  • antijedi
    jah, a magyar warezpiacon mindenkép, de tekintve hogy kishazankban nem tul sok softwarevasarlo van igy csak magyar nyelve nem erne meg :(
  • Lazarus
    Szerintem ha nem csak cirkuszi pótkocsikra korlátozódna a játék akkor esélyes lehet
  • Charly
    Nem félre értetted a témát ez végül is egy kamion szimulátor ami 2pótkocsit húz egyszerre élethű kidolgozásban általában éjszaka sárgavillógóval a tetején és te vagy a sofőr
  • Whir
    magyarországon nem... külföldön esetleg igen.

egyébként milyet akarsz? tycoon-típusú játékként működhetne, cirkuszsátor-építő-szimulátor szerintem nem sok embernek kellene.
  • Charly
    Szerintetek megélne a játék piacon egy olyan szimulátor ahol cirkuszi kocsikat kell városról városra cipelned mondjuk egy liaz-al vagy egy zil-el rosszabb esetbe egy ifa-val aki látott már ilyet tudja miről beszélek a közép vonalig piros utánna citromsárga ,igen ez a 89 elötti cirkuszos kocsik festése ezt képzeld el egy magyarország térképen "magyar városokkal" csak viszed a 50-80 potkocsit egy éjszaka alatt uttána traktorral össze rendezed mind ez élethű kivitelben és magyar nyelven szerintetek ez megélne a szoftver piacon???