4
Arghhh
 • TheZsenyka
  #4
  Egyenlőre letaszítottam az Omega driver készletet és feltoltam a 3.6-os Catalyst-et. Most mintha nem szivatna (kipp-kopp).
 • Cat #3
  én mindenképpen megpróbálkoznék régebbi driver felrakásával
 • Borg
  #2
  2.6 driver???
 • TheZsenyka
  #1
  Az oprendszer ledurran 640x480x4color-ra, az event log-ban pedig megjlenik egy ilyen szép bejegyzés:

  "The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Please check with your hardware device vendor for any driver updates."


  HW:

  Intel P4 2.4GHz 800FSB
  2x512MB 400MHz DDR SAMSUNG (DC módban)
  ATI RADEON 9700 128MB NON PRO (AGP ehhe, csúnya lenne ha PCI-os lenne, esetleg VESA LOCAL BUS-os ahhhaaa..., szóval AGP 8x)
  etc... (többi talán nem érdekes a hiba szempontjából)

  SW:

  Windows XP SP1 + eddig kiadott SP2-k
  ATI OMEGA 2.6 driver készlet

  Szétkerestem magam a neten, kb. 600 helyen foglalkoznak a problémával, a gond érint NVIDIA és ATI kártyákat, valamint előfordul SIS/VIA és Intel chipsetekkel egyaránt... és a kövezkező megoldásokat ajánlják:

  - FAST WRITES OFF!!! (hozzászólók írják hogy nem segít, van akinek eleve tiltva volt, vagy nem javult a dolog ha kikapcsolta - pár arcnak megjavul)
  - DO NOT INSTALL XP SP1 cuz without it the problem not occurs (hozzászólók írják hogy nem segít, valakinek pure installal csinálja)
  - Remove all your PCI cards (hozzászólók írják hogy nem segít, van akinek nincs semmi a motyójában)
  - Turn off ACPI in BIOS then reinstall the XP cuz there is no way back to Standard PC mode (hozzászólók írják hogy nem segít, mer valakinek eleve ki volt kapcsolva...)
  - Buy a much bigger PSU (hozzászólók írják hogy nem segít, 420W-os táppal is döglik)
  - Change your motherboard (hozzászólók írják hogy nem segít, más lappal is előjön ABIT, GIGABYTA, eredeti DELL!!! stb...)
  - Change your videocard, move to NVIDIA cuz ATI sucks (hozzászólók írják hogy nem segít, mer NVIDIA-val is előjön!!!)
  - Change your drivers (hozzászólók írják hogy nem segít, bár pár ember közli hogy egész régi motyókkal télleg nem jön elő, ilyen 1 éves driverkészletekre kell gondolni és kifejezetten ATI-nál)
  - give more volts to your RAM/CPU/AGP etc. (hozzászólók írják hogy nem segít, bár egyvalakinek az AGP emelés segített, 1.6-on nem döglik neki a cucc)

  Ehhh...

  Tud valaki még hozzátenni? (Értelmeset.)

  HELP!