Pirates of the Caribbean

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell telepíteni a build 13-mat?????????????????????????HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy egyszerû kérdés: hol lehet felbontást állítani mert nekem alapból 800x600-on játsza és rohadt idegesítõ hogy kilóg a kép fele!:S Lehet hogy a vasam gyenge? Helpppp!!!
na elmondom mi hogy van,ha kérdésetek van nekem tegyétek fel!
1.Artois Voyseytsokan kérdezitek.amikor megmentjük elrendezzük ott a dolgokat elmegyünk silehardhoz.õ elküld conceiaco-ra ott van voysey.el kell menni a kocsmába,beszélni a pultossal.innen tudni fogjátok
2.a szentély:ide csak annyit:a gyöngyöt nem kell felvenni!!!!!odakell menni danielle-hez beszélni vele és jön egy videó a végét nem árulom el.ENNYI!!!
a
Hello nem tudjátok megmondani hogy hogyan lehet elmenteni a játékot?
Sziasztok akinek van végigjátszása légyszi küldje el erre a címre:

[email protected]

És még egy kérdés nemtudjátok hogyan lehet a Greenfordy erõdöt belül legyõzni mert az embereim azonal meghalnak és én egyedül kevés vagyok olyan sok ellenség ellen!

Légyszi segitsetek!!
hogy kell fölvenni az inka templomnál a gyöngyöt??
wwwwwwww
hy!

Nem tom ti hogy vagytok vele de én az inka templomnál egyzserûen nem tom fölvenni a gyöngyöt az oltárról! Plz vki segítsen! Elõre is thx!
Császtok!!!

Valaki nem tud véletlenül egy végigjátszást hozzá??

Elõre is Köszönöm!!
Zola2233
hy!
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni??

Green Day 4Ever

MIÉRT NINCS TÉRKÉÉÉÉÉPPPP????
<#help><#nemtudom>
De nekem is lenne pár kérdésem azokhoz, akik már elõrébb vannak, mint én:
1.:Van ez az Artois Voysey, akit a kalózszigeten vettem fel, mint navigátort:vele mi van? mit fog csinálni, és mikor?mert már régen vettem fel tisztnek, de csak Quebradas Costillas városában találkozom vele, pedig elvileg a navigátorom!

2.:Fekete fregattos kalózok elrabolták a douweseni csajok gyerekeit, de a kalózkocsmában nyomot vesztettem. Merre keressem õket tovább?

PLEASE HELP ME!!!!!
surda133: sztem nem lehetséges 1 csatahajóval.
Nekem 1 csatahajóval meg 1 fregattal sikerült, úgy, h még a Lighthouse-nál beálltam párhuzamosan a parttal, utána odahajóztam az erõdhöz: Enter-kis zászlócska ikon,Enter-Greenford fort/erõd,Enter. És atzán addig lõttem, amíg partra nem szállhattam...
Sheva
EZ MI??????????????????

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

1 csatahajóval lehetséges?
Hogyan kell elfoglelni Greenfordot?
Respect!
Gakoska, aszem' a távcsövet kell még felvenni! Azt úgy is le kell cserélni jobbra, mert a tiéd felmondta a azolgálatot. Remélem segítettem. Peace
Ice Pic
a gém legeslegelején mikor a felszerelést gyüjtöm össze akkor fölszedem a kardot meg a karddal szembeni dobozból a cuccost, a pézt meg a puskát talán, v vmi mást, utána mit kell csinálni?
azt mondja a csávó h még hiányzik vmi...
de már egyszer régen végigvittem a gémt de elfelejtettem h kell, és most nem birom ujra...
segitsetek plz
Hy
akinek van potc magyarítás az segítsen már hogy kell felrakni mert nálam a telepítés után már nem ír ki semmit a menüben. akinek meg nincs az itt leszedheti:
http://free.srv.hu/p/i/pirates/news.php
aki tudd segíteni annak elõre is köszönöm
Minden kocsmába ül legalább egy smuggler. álltalában a kocsmába ha bemész attól balra és mindig magányosan.Kard van az oldalánb úgy mint a felbérelhetõ tiszteknek. aztán mond egy helyet hol találkoztok és eladod a cuccod neki.
littleNorbi
Piacon van már a Pirates of the Caribbean 2 ????

quebradas costillas on van..benn a kalozfészekben!
kisficege
Helo!Én most szereztem meg,és az lenne a kérdésem,hogy valaki eltudná magyarázni,hogy amikor az megnyomom a f2-õt,akkor kijön egy menü.És azt televan mindennel.Nagyon jó lenne a game,ha érteném.

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Hello Srácok! Most kezdtem a játékot,de már az elején megölnek benne a tengeren. Hogy kell õket kicsinálni?

SevenWarez

Live your life like it\'s your last day...

N.E.O.!!!
A mai 3 ghz-ek között ez igazán átlagosnak mondható. Ami meg a geforce fx 5200 teljesítményét illeti...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

N.E.O.!!!
Micsoda véletlen az ajánlott konfig is pont ugyanennyi...

Nekem egy 1,2-es duronom van ati 8500-al és így is gyönyörûen néz ki. Szerepjátékhoz képest. A vízeffekt meg a morrowindben is állat volt, itt meg rátettek még egy lapáttal.
N.E.O.!!!
A játék grafikáját melyik játékhoz viszonyítottad bazz???
Nem gyakran látni ilyen kidolgozott környezetet meg tengerpartot.

Na jó, persze ezt csak az élvezheti akinek egy erõmûve van de a haverom azt mondja 1,8 ghz-en is elég szépen fest neki egy geforce fx5200-assal.

Ami pedig a játékot illeti: KIRÁLY!!!!

Mr_no_NaMe
Qurva jó game ajállom az RPG kedvelõknek!
😊)
Demon Eyes Kyo
A játék szép, jók a hangok, a szárazföldön még kezelni is lehet, de a tengeren katasztrófa a kezelése. Csatában pedig fõleg, nem érdemes megvenni :Ð

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

b
hát ennyire kerek perec nem jelenetém ki. de az biztos, hogy legalább félévnyi fejlesztés ráfért volna még a gaméra!

hiába a muszkák még nem tartanak ott programozásba!

nagyon süti a játék nem a kedvencem ez a stilus de már maga a grafika megfogott. viszont egy nagy hátránya hogy hajlamos FAGYNI! . ugyhogy majd egy patch nem árt hozzá, de persze azis lehet hogy a magyarositás miatt fagy
türhetõ játék, megnézésre érdemes

Róka
nagyon klassz a leírás és szépek a képek!

CarajoEsp
Nem olyan rossz a cikk,de a játék színvonalát nem tudja leírni. Ez a játék egyszerûen mesteri.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hmuda
Nem akarom megsérteni a cikkírót, de szvsz kimondottan gyenge és néhol szembeötlõen pontatlan a cikk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Oldal 1 / 2Következő →