97
  • BlackPirat
    Hogy kell telepíteni a build 13-mat?????????????????????????HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Flamin
    Egy egyszerű kérdés: hol lehet felbontást állítani mert nekem alapból 800x600-on játsza és rohadt idegesítő hogy kilóg a kép fele!:S Lehet hogy a vasam gyenge? Helpppp!!!
  • manutdfanboy
    na elmondom mi hogy van,ha kérdésetek van nekem tegyétek fel!
    1.Artois Voyseytsokan kérdezitek.amikor megmentjük elrendezzük ott a dolgokat elmegyünk silehardhoz.ő elküld conceiaco-ra ott van voysey.el kell menni a kocsmába,beszélni a pultossal.innen tudni fogjátok
    2.a szentély:ide csak annyit:a gyöngyöt nem kell felvenni!!!!!odakell menni danielle-hez beszélni vele és jön egy videó a végét nem árulom el.ENNYI!!!
  • manutdfanboy
    a
  • cucmurgány
    Hello nem tudjátok megmondani hogy hogyan lehet elmenteni a játékot?
  • Kugler Dávid
    Sziasztok akinek van végigjátszása légyszi küldje el erre a címre:

[email protected]

És még egy kérdés nemtudjátok hogyan lehet a Greenfordy erődöt belül legyőzni mert az embereim azonal meghalnak és én egyedül kevés vagyok olyan sok ellenség ellen!

Légyszi segitsetek!!
  • ggergo33
    hogy kell fölvenni az inka templomnál a gyöngyöt??
  • szek
    wwwwwwww
  • maiden92
    hy!

Nem tom ti hogy vagytok vele de én az inka templomnál egyzserűen nem tom fölvenni a gyöngyöt az oltárról! Plz vki segítsen! Előre is thx!
  • barcsayb
    Császtok!!!

Valaki nem tud véletlenül egy végigjátszást hozzá??

Előre is Köszönöm!!
  • Zola2233
    hy!
    Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni??
  • vamage
    MIÉRT NINCS TÉRKÉÉÉÉÉPPPP????
  • Toff
  • Toff
    De nekem is lenne pár kérdésem azokhoz, akik már előrébb vannak, mint én:
    1.:Van ez az Artois Voysey, akit a kalózszigeten vettem fel, mint navigátort:vele mi van? mit fog csinálni, és mikor?mert már régen vettem fel tisztnek, de csak Quebradas Costillas városában találkozom vele, pedig elvileg a navigátorom!

2.:Fekete fregattos kalózok elrabolták a douweseni csajok gyerekeit, de a kalózkocsmában nyomot vesztettem. Merre keressem őket tovább?

PLEASE HELP ME!!!!!
  • Toff
    surda133: sztem nem lehetséges 1 csatahajóval.
    Nekem 1 csatahajóval meg 1 fregattal sikerült, úgy, h még a Lighthouse-nál beálltam párhuzamosan a parttal, utána odahajóztam az erődhöz: Enter-kis zászlócska ikon,Enter-Greenford fort/erőd,Enter. És atzán addig lőttem, amíg partra nem szállhattam...
  • Sheva
    EZ MI??????????????????
  • surda133
    1 csatahajóval lehetséges?
  • surda133
    Hogyan kell elfoglelni Greenfordot?
  • Ice Pic
    Respect!
    Gakoska, aszem' a távcsövet kell még felvenni! Azt úgy is le kell cserélni jobbra, mert a tiéd felmondta a azolgálatot. Remélem segítettem. Peace
    Ice Pic
  • gakoska
    a gém legeslegelején mikor a felszerelést gyüjtöm össze akkor fölszedem a kardot meg a karddal szembeni dobozból a cuccost, a pézt meg a puskát talán, v vmi mást, utána mit kell csinálni?
    azt mondja a csávó h még hiányzik vmi...
    de már egyszer régen végigvittem a gémt de elfelejtettem h kell, és most nem birom ujra...
    segitsetek plz
  • Ice Pic
    Hy
    akinek van potc magyarítás az segítsen már hogy kell felrakni mert nálam a telepítés után már nem ír ki semmit a menüben. akinek meg nincs az itt leszedheti:
    http://free.srv.hu/p/i/pirates/news.php
    aki tudd segíteni annak előre is köszönöm
  • Joey
    Minden kocsmába ül legalább egy smuggler. álltalában a kocsmába ha bemész attól balra és mindig magányosan.Kard van az oldalánb úgy mint a felbérelhető tiszteknek. aztán mond egy helyet hol találkoztok és eladod a cuccod neki.
  • littleNorbi
    Piacon van már a Pirates of the Caribbean 2 ????
  • Joey
    quebradas costillas on van..benn a kalozfészekben!
  • kisficege
    Helo!Én most szereztem meg,és az lenne a kérdésem,hogy valaki eltudná magyarázni,hogy amikor az megnyomom a f2-őt,akkor kijön egy menü.És azt televan mindennel.Nagyon jó lenne a game,ha érteném.
  • Roll
    Hello Srácok! Most kezdtem a játékot,de már az elején megölnek benne a tengeren. Hogy kell őket kicsinálni?
  • Redfox
    SevenWarez
  • N.E.O.!!!
    A mai 3 ghz-ek között ez igazán átlagosnak mondható. Ami meg a geforce fx 5200 teljesítményét illeti...
  • N.E.O.!!!
    Micsoda véletlen az ajánlott konfig is pont ugyanennyi...
  • buzso
    Nekem egy 1,2-es duronom van ati 8500-al és így is gyönyörűen néz ki. Szerepjátékhoz képest. A vízeffekt meg a morrowindben is állat volt, itt meg rátettek még egy lapáttal.
  • N.E.O.!!!
    A játék grafikáját melyik játékhoz viszonyítottad bazz???
    Nem gyakran látni ilyen kidolgozott környezetet meg tengerpartot.

Na jó, persze ezt csak az élvezheti akinek egy erőműve van de a haverom azt mondja 1,8 ghz-en is elég szépen fest neki egy geforce fx5200-assal.

Ami pedig a játékot illeti: KIRÁLY!!!!
  • Mr_no_NaMe
    Qurva jó game ajállom az RPG kedvelőknek!
    :))
  • Demon Eyes Kyo
    A játék szép, jók a hangok, a szárazföldön még kezelni is lehet, de a tengeren katasztrófa a kezelése. Csatában pedig főleg, nem érdemes megvenni :Ð
  • b
    hát ennyire kerek perec nem jelenetém ki. de az biztos, hogy legalább félévnyi fejlesztés ráfért volna még a gaméra!

hiába a muszkák még nem tartanak ott programozásba!
  • kowajano
    nagyon süti a játék nem a kedvencem ez a stilus de már maga a grafika megfogott. viszont egy nagy hátránya hogy hajlamos FAGYNI! . ugyhogy majd egy patch nem árt hozzá, de persze azis lehet hogy a magyarositás miatt fagy
  • Cat #7
    türhető játék, megnézésre érdemes
  • Róka
    nagyon klassz a leírás és szépek a képek!
  • CarajoEsp
    Nem olyan rossz a cikk,de a játék színvonalát nem tudja leírni. Ez a játék egyszerűen mesteri.
  • Hmuda
    Nem akarom megsérteni a cikkírót, de szvsz kimondottan gyenge és néhol szembeötlően pontatlan a cikk.