97
-
BlackPirat #97 Hogy kell telepíteni a build 13-mat?????????????????????????HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Flamin #96 Egy egyszerű kérdés: hol lehet felbontást állítani mert nekem alapból 800x600-on játsza és rohadt idegesítő hogy kilóg a kép fele!:S Lehet hogy a vasam gyenge? Helpppp!!! -
manutdfanboy #95 na elmondom mi hogy van,ha kérdésetek van nekem tegyétek fel!
1.Artois Voyseytsokan kérdezitek.amikor megmentjük elrendezzük ott a dolgokat elmegyünk silehardhoz.ő elküld conceiaco-ra ott van voysey.el kell menni a kocsmába,beszélni a pultossal.innen tudni fogjátok
2.a szentély:ide csak annyit:a gyöngyöt nem kell felvenni!!!!!odakell menni danielle-hez beszélni vele és jön egy videó a végét nem árulom el.ENNYI!!! -
manutdfanboy #94 a -
cucmurgány #93 Hello nem tudjátok megmondani hogy hogyan lehet elmenteni a játékot? -
Kugler Dávid #92 Sziasztok akinek van végigjátszása légyszi küldje el erre a címre:
[email protected]
És még egy kérdés nemtudjátok hogyan lehet a Greenfordy erődöt belül legyőzni mert az embereim azonal meghalnak és én egyedül kevés vagyok olyan sok ellenség ellen!
Légyszi segitsetek!! -
ggergo33 #91 hogy kell fölvenni az inka templomnál a gyöngyöt?? -
szek #90 wwwwwwww -
maiden92 #89 hy!
Nem tom ti hogy vagytok vele de én az inka templomnál egyzserűen nem tom fölvenni a gyöngyöt az oltárról! Plz vki segítsen! Előre is thx! -
barcsayb #88 Császtok!!!
Valaki nem tud véletlenül egy végigjátszást hozzá??
Előre is Köszönöm!! -
#87 hy!
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni?? -
vamage #86 MIÉRT NINCS TÉRKÉÉÉÉÉPPPP???? -
Toff #85 -
Toff #84 De nekem is lenne pár kérdésem azokhoz, akik már előrébb vannak, mint én:
1.:Van ez az Artois Voysey, akit a kalózszigeten vettem fel, mint navigátort:vele mi van? mit fog csinálni, és mikor?mert már régen vettem fel tisztnek, de csak Quebradas Costillas városában találkozom vele, pedig elvileg a navigátorom!
2.:Fekete fregattos kalózok elrabolták a douweseni csajok gyerekeit, de a kalózkocsmában nyomot vesztettem. Merre keressem őket tovább?
PLEASE HELP ME!!!!! -
Toff #83 surda133: sztem nem lehetséges 1 csatahajóval.
Nekem 1 csatahajóval meg 1 fregattal sikerült, úgy, h még a Lighthouse-nál beálltam párhuzamosan a parttal, utána odahajóztam az erődhöz: Enter-kis zászlócska ikon,Enter-Greenford fort/erőd,Enter. És atzán addig lőttem, amíg partra nem szállhattam... -
#82 EZ MI??????????????????
-
surda133 #81 1 csatahajóval lehetséges? -
surda133 #80 Hogyan kell elfoglelni Greenfordot?
-
Ice Pic #79 Respect!
Gakoska, aszem' a távcsövet kell még felvenni! Azt úgy is le kell cserélni jobbra, mert a tiéd felmondta a azolgálatot. Remélem segítettem. Peace
Ice Pic -
gakoska #78 a gém legeslegelején mikor a felszerelést gyüjtöm össze akkor fölszedem a kardot meg a karddal szembeni dobozból a cuccost, a pézt meg a puskát talán, v vmi mást, utána mit kell csinálni?
azt mondja a csávó h még hiányzik vmi...
de már egyszer régen végigvittem a gémt de elfelejtettem h kell, és most nem birom ujra...
segitsetek plz -
Ice Pic #77 Hy
akinek van potc magyarítás az segítsen már hogy kell felrakni mert nálam a telepítés után már nem ír ki semmit a menüben. akinek meg nincs az itt leszedheti:
http://free.srv.hu/p/i/pirates/news.php
aki tudd segíteni annak előre is köszönöm -
Joey #76 Minden kocsmába ül legalább egy smuggler. álltalában a kocsmába ha bemész attól balra és mindig magányosan.Kard van az oldalánb úgy mint a felbérelhető tiszteknek. aztán mond egy helyet hol találkoztok és eladod a cuccod neki. -
#75 Piacon van már a Pirates of the Caribbean 2 ???? -
Joey #52 quebradas costillas on van..benn a kalozfészekben! -
#44 Helo!Én most szereztem meg,és az lenne a kérdésem,hogy valaki eltudná magyarázni,hogy amikor az megnyomom a f2-őt,akkor kijön egy menü.És azt televan mindennel.Nagyon jó lenne a game,ha érteném. -
Roll #41 Hello Srácok! Most kezdtem a játékot,de már az elején megölnek benne a tengeren. Hogy kell őket kicsinálni? -
Redfox #36 SevenWarez -
#28 A mai 3 ghz-ek között ez igazán átlagosnak mondható. Ami meg a geforce fx 5200 teljesítményét illeti... -
#26 Micsoda véletlen az ajánlott konfig is pont ugyanennyi... -
buzso #25 Nekem egy 1,2-es duronom van ati 8500-al és így is gyönyörűen néz ki. Szerepjátékhoz képest. A vízeffekt meg a morrowindben is állat volt, itt meg rátettek még egy lapáttal. -
#24 A játék grafikáját melyik játékhoz viszonyítottad bazz???
Nem gyakran látni ilyen kidolgozott környezetet meg tengerpartot.
Na jó, persze ezt csak az élvezheti akinek egy erőműve van de a haverom azt mondja 1,8 ghz-en is elég szépen fest neki egy geforce fx5200-assal.
Ami pedig a játékot illeti: KIRÁLY!!!! -
#16 Qurva jó game ajállom az RPG kedvelőknek!
:)) -
#14 A játék szép, jók a hangok, a szárazföldön még kezelni is lehet, de a tengeren katasztrófa a kezelése. Csatában pedig főleg, nem érdemes megvenni :Ð -
#11 hát ennyire kerek perec nem jelenetém ki. de az biztos, hogy legalább félévnyi fejlesztés ráfért volna még a gaméra!
hiába a muszkák még nem tartanak ott programozásba! -
kowajano #8 nagyon süti a játék nem a kedvencem ez a stilus de már maga a grafika megfogott. viszont egy nagy hátránya hogy hajlamos FAGYNI! . ugyhogy majd egy patch nem árt hozzá, de persze azis lehet hogy a magyarositás miatt fagy -
Cat #7 türhető játék, megnézésre érdemes -
#4 nagyon klassz a leírás és szépek a képek! -
#2 Nem olyan rossz a cikk,de a játék színvonalát nem tudja leírni. Ez a játék egyszerűen mesteri. -
#1 Nem akarom megsérteni a cikkírót, de szvsz kimondottan gyenge és néhol szembeötlően pontatlan a cikk.