19
Gáz van a gépemmel
  • Borg
    Nem egész billről van itt most szó, ugyanis a csúszka a videokártya drivert, és az agp drivert bizergálja...
    Ha lejjebbveszed, és úgy megjavul, nagy valószinűséggel chipset, vagy vga driver gondod van.
    Ha pedig ezek közül egyik sem, akkor túlmelegszik a videokártyád.
  • ollie
    Bill Gates útjai kifürkészhetetlenek...
  • trunks666
    Hát Borg asszem tartozom neked egy köszönettel. Isten áldja azt az ötletdús gondolkodásod. Visszaraktam egy szinttel a grafikus gyorsítás csúszkáját és csodák csodájára minden a legnagyobb rendben, sőt ha ezután újra maxra rakom,a probléma már nem jelentkezik. Na erre varjak gombot.
    Ezek után azért megkérdezném, hogy ilyenkor mi is történt. Most ez azt jelenti, hogy valami kihalt a kártyában, vagy ez csak valami átmeneti gebasz a nagy melegtől? Lehet valamit csinálni vele, hogy újra a régi legyen?
  • Russ!an
    Nem lehet hogy Driver probléma?
    Nekem is volt ilyen probl.
    Alaplap AGP driver
  • NeoMaN
    Ötlet:
    Nem lehet, hogy baszott koszosak a gépben lévő ventik? Tele lettek porral az évek során, és már nem hűtenek rendesen (proci, videkókari).
    Pucold ki őket, már nálam is volt ilyen gond...
  • Borg
    display properties>settings>advanced>troubleshoot

És ott a csúszkát teljesen balra.
  • Bandew
    Szerintem a grafikus gyorsításnak nem sok köze van hozzá.
  • trunks666
    Nem próbáltam még. Hogy is csináljam azt?
  • Borg
    Ha a grafikus gyorsitást lehúzod legalacsonyabbra, akkor is fagysz?
  • trunks666
    Xp de ez lényegtelen ha visszaolvasol
  • Bandew
    Milyen oprendszert használsz?
  • trunks666
    Bandew : Minden partíció formázva lett
    Borg : Sajna itt sincs semmi normálistól eltérő
    Arra kéne rájönni, hogy mi az amiért csökkentett módban bármit csinálhatok minden ok, normálban meg abban a pillanatban lefagy 100-ból 100-szor a gép ha elindítok valamilyen alkalmazást.
  • Borg
    Alaplaphoz a szenzor program milyen hőfkokat meg voltokat mutat?
  • Bandew
    Sok partíciód van? Mert ha csak a c:-t formatálod könnyen megmaradhat a hiba. Nekem is volt ilyen. Ha nem akarod elveszteni a többi partíción lévő adatot, akkor másold átt őket egy más part.-ba, formatáld és másold vissza. Ebben ugyan semmi logika sincs, de nekem működött és helyre jött minden.
  • trunks666
    Abit-kt266a(raid), Athlon XP 1700 , Samsung DDR 266Mhz 256+128MB , Inno3D GF4Ti4200 , Audigy , NEC ND1300a, Táp nem tudom, de tuti nem márkás.
  • Borg
    Ird le milyen a géped.
  • trunks666
    Azt el is felejtettem mondani, hogy csökkentett módban viszont minden megy rendesen.
  • trunks666
    Üdv!

Egyik napról a másikra valami csúnya gond jelentkezett a gépemnél. A konfig kb 1 éve változatlan. Szóval a probléma ott mutatkozik, hogy valamiért ha elindítok egy alkalmazást akkor lefagy a gép. Legyen az egy film, vagy akár a virtualdub. Vannak kivételek is mint pl. a sajátgép vagy a wincommander. Először azt gondoltam, hogy valami vírus, de nem talált a kereső semmit, úgyhogy formáztam a vinyót, hogy biztosra menjek. Miután újraraktam a windowst a probléma maradt. Na akkor mitől lehet a gáz? A vinyó rendben van mert havernál bootolok róla és minden jó. Ramom kettő van , kipróbáltam külön külön is őket de a probléma megmardt, szóval vagy nem azzal van a gond vagy egyszerre haltak be mindketten. Tehát valszeg alaplap, vagy lehet ilyen probléma egy proci gebasztól is? Mit gondoltok mi lehet a baj?