Amerikai Gladiátorok
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát sajna nem jött össze neki. Pedig ha már odatévedtem, és néztem, drukkoltam neki, mert mégiscsak magyar...Ez van.
Én láttam véletlenül. Az utolsó játékban karikán kellett átugráljanak, és szerzett 50 pontot, de csak utolsó lett, a többinek több volt sajnos...
A tegnapiban volt valami Horváth Attila nevû magyar játékos.Civilben kick-box edzõ, de a légi kick-boxban lerúgdosták a rácsról 10 másodperc alatt😊)
broaf! valaki még pénzt is ad ezért a trágyáért?
száksz 😞
remélem lesznek jó részek ...
dee én már a röbbit ágyból néztem... legközelebb itt...
bye
remélem lesznek jó részek ...
dee én már a röbbit ágyból néztem... legközelebb itt...
bye
De semmi showelem nincs. Nincsenek botrányok stb.. ez így laposabb jóval 😞 Hiányzik, ahogy Fury behozza a majmot parancsnoknak öltöztetve, meg ilyen kis apróságok 😊
Az egyik mûsorvezetõ maradt a régi, csak azt a rekedthangú majmot cserélték le éces niggára 😊
De O'dell pl eltünt teljesen. Meg az elmebeteg Fury is, meg a parancsnok is. Csak a sánta Tmoney van.
De O'dell pl eltünt teljesen. Meg az elmebeteg Fury is, meg a parancsnok is. Csak a sánta Tmoney van.
1. Ez nem reklámoldal!
2. Van olyan buta ember, aki ezért a szemétért kiad egy fillért is?
3. Amennyiben tényleg van ilyen lúzer, azoknak ajánlom a DC++ programot, ahonnan ingyen is beszerezhetik ezt a gusztustalanságot.
2. Van olyan buta ember, aki ezért a szemétért kiad egy fillért is?
3. Amennyiben tényleg van ilyen lúzer, azoknak ajánlom a DC++ programot, ahonnan ingyen is beszerezhetik ezt a gusztustalanságot.
Privát levélben válaszoltam a kérédésedre.
he ilyenkor kell ide írni ?
multhéten nem láttam... sõt... ehéten sem fogom
mert Gwen hasonmással leszek
!
multhéten nem láttam... sõt... ehéten sem fogom
mert Gwen hasonmással leszek
!
NA mivan??? Múlt szombatit nem nézte senki? Én néztem 😊 Kiváncsi vagyok a Dontõre, de szerintem pont nem vette meg a TV2 a döntõt, mert már másodszor lárom az elõdöntõket, de a dontõrõl még nem is hallottam.
most vmi kockásinges megpusztít egy sárgatrikóst 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
én nem haltam ki, de nem nézem 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Oldal 1 / 5Következő →