Crimsonland - Agresszor!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
War. War never changes.
Ennek egyépként már létezett egy topicja, még Imyke hozta létre nem is olyan régen, kb. 2 hete. Na mindegy, egyépként nekem is bejön, öcsémmel ketten szoktuk nyomni, de így az egyik félnek elég nehéz az irányítás.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Innentõl csak a bonusmagnet+bonus economist kombó ment meg, a sûrûn érkezõ pajzs, freeze, doubleXP... stb cuccokkal. Persze az uccsó pillanatban egy death clockot is el kell nyomni, azzal még sok100ezer pont összejöhet.
És nem mindegy a választott fegyver sem, többnyire a gauss shotgun vagy a plasma cannonnal lehet millizálni...
Üdv!
ui: egyik ismerõsöm 10 millánál tart. No az már tényleg nem semmi... 😉
sztem a vége egész könnyu.
meg mar van 3 millios survivorom is 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Én már azon is túl vok 😊)))))
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
3.3 hardcore...killing névvel...kurvanehéz volt!
viszont hoyg ti hogy csináltok milliókat survivor-be, azt nem tudom, nekem 400 valamennyi ezer a legtöbb de akkor már úgy jönnek hogy pajzs nélkül végem van!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
zzz
Mindenkinek egy király crack vadász hely.. 😄 Az 1.9.3-ra figyelj. Amúgy itt gyakorlatilag mindenhez találtok crack-et.
Saint of Underworld N/Me
a legjobb nálam most 46
Feltöltöttem netre az eredményt, ott a legjobb 50 volt, de el nem tom képzelni, hogy csinálták

De azért nyugtass meg, nem tudsz 5x egymás után 44 sec-et csinálni?!

Letõttöm megnézem. A topic meg inkább elfér mint a reklám, honnéttöltsemle, stb. topicok.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Pont tegnap került szóba a 486-osok korában sláger automet cd rom-tár 😊) Olyanon volt.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Crimsonland

Aki RUSH módban tovább életben tud maradni mint 41 másodperc, az feltétlenül szóljon...