3389

MMA szoba az IRC-en!!! (channel: #hun-mma)...WebIRC:
KATT IDE!!!
  • Instict
    hát majd meglátjuk, mindenesetre nem hiszem, hogy hosszú meccs lesz
  • Jano
    Te meg itt vagy végre! :DDD
  • BADE
    Majd Decemberben meglátjuk:))
    De Sapp is olyan,mint Tyson,mármint a sajtótájékoztatón ő is balhézott!
  • Instict
    hát őszintén szólva, mikor a Cro Cop szemen vágta sapp-ot...hát nem is tudom, hogy Mike Tyson ha arcon csapná 2x-3x ahhoz mit szólna...
  • Jano
    Megnéztem, tényleg kicsordult a könnye, de az szerintem a kellemetlen ütéspont miatt volt! :D
  • Jano
    Ja! Hoost nagyon megfogta bordára a második meccsükben.
  • BADE
    A Kazaa-n nem jön,de az Imeshen még megpróbálom
  • BADE
    Akkor el is sírta magát:))
    Az oldalbordát és a combrúgást sem bírja.
  • Jano
    Mondjuk pityeregni még nem láttam! :D

Arra gondolsz, amikor CroCop leverte fejre? Mert azt az ütést nem nevezném kicsinek, egyszerűen szétütötte a szemét.
    Tényleg nem bírja a terhelést. Nincs olyan szív, ami egy ekkora tömegű testet meghajtana. :D
  • BADE
    Keresem is:))
  • Jano
    Nekem a kedvenceim Mark Hunt, Ray Sefo, Stefan Leko. Le Banner nagyon kemény gyerek, de nekem nagyon unszimpatikus. Hisztizik, amikor veszít (bár ez nem túl sűrűn fordul elő).
    Hunt és Sefo mondhatni legendás meccse egyszerűen fenomenális. Mindenkinek ajánlom KaZaA-ról beszerezni a K1.Greatest.Knockouts.mpg-t (362MB), a legjobb pillanatok!
  • BADE
    Sappnak 2 gyengéje van:
    1.a legkisebb ütéstől is elkezd pityeregni
    2.az első menet elején elkezd lihegni
  • BADE
    Én is Tysont tartom esélyesebbnek.
    Ha jól tudom Tysonnak 500 millió dolláros tartozása van,nemhiába vállal el mindent!
  • Davidus
    Ekkora ember hogy létezhet?:) A horvát gyerek úgy néz ki mellette mint egy ovodás pedig ö is egy nagydarab állat:)
  • cenobite
    Sapp előnye, hogy hatalmas batár állat. De egy olyan technikás versenyző mint pl. Hoost meg tudja szorítani. A Sapp vs. Hoost meccs eredménye egy kicsit felbosszantott. Mikoris Hoost-ot leléptették, amikor Sapp sarokbaszorította és elkezdte ütlegelni. Biztos, hogy hatalmasakat kapott, de utána mutatták és simán tudta volna folytatni a meccset. Ő is dühös volt, szó (és gratuláció nélkül - jogosan)hagyta el a ringet.

Le Banner-t nagy versenyzőnek tartom, ő a másik nagy kedvencem.

Hmmmm... Sapp vs. Tyson...? Tipikus "pénzcsináló, nézőcsalogató" meccs, ami persze nem baj. :) Sapp-nak ugye nagyobb a tapasztalata K-1-ben, Tyson viszont nem fárad ki 2 menet után. Most talán Tyson-ra fogadnék...
  • BADE
    Én Sappet és Le Bannert kedvelem!
  • Davidus
    Nálam Ignashov a nyerő a ruszki utcagyerek hajával meg a higanymozgásával:)
  • PResident Evil
    ezek állatpk :) Hoost a király :D
  • BADE

• BADE
    De már nagyon várom.Te láttad Sappet "harcolni"?
    Az ütései halálosak,de 1-2 ütés után úgy liheg,mint egy kutya.Múltkor 2 emberre támaszkodva hagyta el a ringet,de nyert.
  • Punker
    én is azt modtam :)
  • BADE
    De a hír egy hetes nem a meccs.
  • BADE
    Az lehet,egy hétig nem hallottam a külvilágról:)))
  • Punker
    ez kb 1 hete volt.....
  • BADE
    Mike Tyson volt nehézsúlyú amerikai profi ökölvívó világbajnok úgy döntött, hogy kipróbálja magát a K-1 világában, vagyis az egyik legújabb s legnépszerűbb küzdősportban.
    A K-1 alapítója Kazujosi Isii, a szeidokan karate mestere. Az új küzdősport ötvözi a kick-box, a thai box, a karate, a kungfu és még tucatnyi más harcművészeti ág fogásait. Abban talán még a legelfogultabb hívei is megegyeznek ugyanakkor, hogy az egyik legdurvább és legkeményebb sport, amely törvényes keretek közt működhet.

Tysont - akitől a ringen kívüli agresszió sem áll távol - már rég lenyűgözte a K-1. A szerdán aláírt szerződés szerint az exvilágbajnok bokszoló decemberben ütközik meg a Bestia néven elhíresült Bob Sapp-pel, aki jelentős rajongótáborral rendelkező K-1-es versenyző. Hírnevét leginkább elképesztő testméreteinek köszönheti: 205 centi magas, 170 kiló, és alig van rajta súlyfelesleg.

Tyson és a Bestia egy ízben, a szorítón kívül már majdnem szembekerült egymással: egy idei Las Vegas-i tornán kis híján összeverekedtek, ám sikerült őket még idejében szétválasztani.

(MTI)

Nem semmi meccsre van kilátás.A K1-ben Sapp a kedvencem,a boxban pedig Tyson!Ez egy igazi csemege lesz számomra:))
    Úgy látom Tysonnak nagyon kell a pénz,ezért vállalta el a meccset!
  • PResident Evil
    talán azért... :)))
  • I.C.ram
    Miért kopasz az összes K1-es versenyző??? :D
  • Barpi
    Most volt éppen vége az Eurosport-on a Best of K1-nek. Volt benne egy fehérorosz csávó, vazze az úgy ment be fürdököpenybe a ringbe (kiséret nélkül) mosolyogva, mint ha a fürdöszobába menne. Én még ilyet nem láttam. Semmi izgalom nem tükrözödött az arcán. Aztán a harmadik menetbe fejberugta az ellenfelet és nyert is.
  • PResident Evil
    huhh, én megnéztem csak tegnap nem volt kedvem csatlakozni... nem tudjátok mikor lesz következő ?
  • HuAn82
    Azért a szlovák srác kapott egy nagyot.
  • Punker
    amúgy szerintem se volt 3-0 annyival nem volt jobb
  • Punker
    mint mindent amihez nem értenek :(
  • cenobite
    Persze a szenzációhajhász tv/sajtó szereti úgy beállítani ezt a dolgot, hogy ez bizony halálos küzdelem és hogy rettenetes és jajjjjjj...
  • cenobite
    Sokan azt hiszik, hogy ezeken a meccseken minden versenyző csuromvéresen, félholtan, keze-lába leszakadva hagyja el a ringet. Tény, hogy jóval több sérülés van itt mint egy hagyományos box, kick-box, stb meccsen, de korántsem vágóhíd-jellegű a dolog. Láttam már jópár UFC és társai meccset és nem a fröcsögő vér volt a domináló, hanem a különböző stílusok küzdelme.
  • cenobite
    Vagy nem.
  • cenobite
    Szerintem jobb volt Meiszter, de nem 3:0-ra.
  • Davidus
    Vagy élőben kapcsolnának egy vágóhidat.
  • cenobite
    Az lenne a jó, ha UFC/Pride/CageFight meccseket is közvetítenének a Eurosport-on, na AZ kemény.

A www.sherdog.com oldalról lehet tölteni ilyen videókat.
  • Crem
    Szal itt:)
  • Crem

Nem volt rossz!:)
    De a döntő szerintem is "bunda" volt...

Némi infó <"a href="http://search.my-fast-access.com/?q=k1sport">a nagyokról!