3389
-
#380 ez a Bob Sapp egy furdoskurva :) -
#379 Ja. :D -
MX-5 #378 Ezt megbeszéltük.:)) -
#377 Ja, az lehet! Nem néztem tovább, csak a Bernardo-Ignashovot láttam. Szoktak össze-vissza meccseket adni. -
MX-5 #376 Bocs. Igazad van.De az egy össze vágott anyag volt asszem, így nem ezt az egészet adták le, úgy emlékszem. -
#375 De. Fel is vettem. -
MX-5 #374 A képek természetesen régebbi meccsekből van. -
MX-5 #373 Tévetsz, nem ezt adták le.
-
#372 Bernardo, az ex-boxos. Ez a 1. fordulós osakai gála. Ezt adták az rtl-en is a múltkor. -
#371 Ignashov lerendezte gyorsan... -
#370 Ignashov vs. nem tom ki jó meccs lesz :))) -
#369 Tenksz! -
#368 Eurosport-t nézzétek -
#367 Bájer, nem láttam! -
#366 nah mivan mindenki alszik??? -
#365 csumiiiiiiiiiii olyat kapott gecc eldölt:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LOL
első menetben..olyat ecsém..látszott rajta hogy agyrázkódás:)lol -
#364 ppff ezt a rufust vagy kit komoly verekedni küldték be?? az 5 percben a földön volt azota olyan mint egy nyul!! csak hátrál... fujj de szánalmas...tiszta izom.. kopasz... és mint egy nyuszi.. -
#363 nah lessétek még megy a k1!!! -
#362 gecc az a 3 méteres akkor se piti.. azt még pofánbaszni is nehéz...hát még rugni...gondolom a feje soxor nem vérzik... de könnyen tökön lehet ütni akarat nélkül.. becsuk szem.. jol hasba sorozni.. kinyit szem azt látod hogy a csávó fogja az ágyékát.. -
#361 valami rick fofous vagy kicsoda nyert...kopasz kölök.. nem valami fiatal -
#360 most van az euron...bár épp egy mecs vége van...nemtom hogy lesz e még... -
#359 hol ? -
#358 basszus, asztem most kezdodott -
#357 na megy -
MX-5 #356 19-én élőbe ment az Eurosporton de ami most megy azaz élő adás ismétlése. -
MX-5 #355 Fehér betükkel. :))) -
MX-5 #354 Természetesen nem Klitschko, de régen mindketten kick-boxoltak úgy, hogy olyan nagyon nem ál Tőlük távol ez a fajta sport. -
MrTressy #353 sorry nem hiszem el ezért nem nagy piros betükkel ott van hogy live vagyis elö... -
MX-5 #352 :))) Hidd el, hogy felvétel. Nem élő. -
MrTressy #351 ja ez nem klicsko csak nagyon hasonlit rá -
MrTressy #350 nem szokták a live feliratot fel bigyeszteni a sarokba ha felvétel lenne.. -
MrTressy #349 hm klicsko meccsel most eurosporton vagy rosszul látok? -
MX-5 #348 Április 19-én volt a gála Zágrádban. Ez felvételröl megy. -
#347 loál
3m-es! :DDD -
#346 aztakurva:))))) de komoly a 3 méteres pali:) nagyon dög!! aztat hogyan híjják? -
#345 CRO-COP Ruleeeeezzzzzz! -
#344 Ma este az Eurosporton K1 élő adás Zágrábból!
21:15-kor kezdődik.
Nem tudom,hogy kik lesznek az indulók,de Cro-Cop szerintem tuti,hogy lesz. -
MX-5 #343 Kazaa a titok nyitja.
Ott van egy csomó meccs. -
MX-5 #342 -
MX-5 #341