Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
gamertag: kenobita
A www.sherdog.com oldalról lehet tölteni ilyen videókat.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem volt rossz!😊
De a döntõ szerintem is "bunda" volt...
Némi infó <"a href="http://search.my-fast-access.com/?q=k1sport">a nagyokról!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De mindemellett kíváncsi vagyok lesznek-e még gálák, és ha igen, akkor rtlklubék szponzorálják-e továbbra is
, aztán hátha ki tud jutni valaki Japánba is, ahol össze-vissza verik
.- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Most amúgy a gyõztes srác kijutott valahová ezzel a gyõzelemmel? Mert errõl lemaradtam.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Amúgy nem tudom mi a faszt hisz magáról az rtl klub, hogy nem mutatják végig a mecset. Ja bement egy puffoka gyerek és egy eléggé izmos csávó. Az asszem thai-boxolt. Mondanom se kell kigyözöt. A gyereket nagyon megverte. Vérzet orrbaszájba. Volt most egy nagyon tanulságos mecs. Amikor egymás után több lábsöõrést hajtot végre a csávó a másikon. Tanulság az, hogy néha kicsit gondolkozni is kell nem csak ütni. És ez tényleg így van. Néha kiteszem az ellenfélenek a ballábam, hogy rárugjon. Láttom rám rug vissza huzom és már üthetem is. 😊
Rendes meccs volt, vagy csak valami fókuszos összevágás?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17