3389
-
#702 jaja jó volt! mekkora volt már mikor az a nagy torony Sapp alig bírt megállni a lábán :))) meg ott röhögtem miket ut :)) tiszta Bud Spancer volt :) mikor megfogta egyik kezével a csávót, azt a másikat hátra húzta, aztán várt, majd bepancsolt egyet :))) ott fetrengtem a tv előtt :DD -
#701 Megnyertem a fogadást... :D -
#700 #700 -
#699 Valóban? -
#698 Volt 1-2 régebbi meccs is, pl. Mirko Cro Cpo vs. Remi Bonjasky, Kimo vs. Bob Sapp. -
Prank #697 a tavalyi gála ismétlését:) -
#696 Mit? :o) -
#695 Ja, remélem nézitek! -
#694 Sajnos tegnap nem tudtam szólni, de volt néhány régebbi meccs. Andy Hug, Aerts, Sefo, Hoost, Abidi. Nagy részüket már láttam, de legalább nem a tavaly év végi gálát ismételték huszadszorra. -
#693 szerintem nem :( -
#692 na volt? -
#691 lesz ma közvetítés? -
#690 na ha vki nem akar a júrósportra várni
k-1.scandinavia.2004.part1.swedish.dsrip.xvid-mam.avi 700,06MB
k-1.scandinavia.2004.part2.swedish.dsrip.xvid-mam.avi 700,07MB
megtalálható ezen a dc-s hubon: NSF.zapto.org -
neménvoltam #689 nem is az a lényeg -
neménvoltam #688 mittudoménhogyírják -
#687 :D Abidi. -
neménvoltam #686 Tegnap csak a végét láttam, ahol Agili-ről volt pár info. -
#685 Tesóm aszondja, hogy az elején mutogattak régebbi nagyonkirály meccseket is, de én nem néztem. :/ -
#684 az fasza,akkor majd figyelem. -
#683 itt mindig jelzi valaki ha meccs van. -
#682 irjuk mar be ha valahol van valami izgalom,engem nagyon érdekel ez a sport,csak lusta vagyok állandoan az ujságot bujni,nomeg asszem nincs is.tehát ha valahol k1 nyomnak tudassátok pls. -
#681 ideje lenne, hogy leadják már a szilveszteri gálát :\ -
#680 megint ismétlés volt :( -
#679 még az első meccsét se adták le :(((( -
neménvoltam #678 Akebono visszatér a K1-be
február 19. 14:06
[MTI]
Visszatér a világ egyik legdurvább küzdősportjához, a K1-hez minden idők egyik legjobb szumósa, Akebono. A profi szumósként a legmagasabb - Yokozuna - szintet elérő versenyző március 27-én, a tokiói Saitama Super Arenában száll ringbe Japán egyik legjobb harcosával, Musashival, aki a múlt évben egészen a K1 döntőjéig menetelt.
A szumótól 2001-ben visszavonult, hawaii születésű Akebono egyszer már próbálkozott a K1 világában, ám a szilveszterkor megrendezett "gálamérkőzésen" vereséget szenvedett az amerikai Bob Sapptől.
A hárommenetesre tervezett ütközet első felvonásának végén a valamikor az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szerepelt, Bestia becenévre hallgató - maga is csaknem kétméteres és 170 kilós - Sapp padlóra küldte a 202 cm magas és 210 kilós Akebonót.
A 34 éves ex-szumós eleinte érvényesítette testi fölényét, s többször a sarokba szorította Sappet, ám a már régóta jelentős rajongótáborral rendelkező K1-es versenyző lábrúgásaival, illetve ütéseivel megrendítette ellenfelét, akinek az orra is elkezdett vérezni. Végül az első három perc lejárta előtt kétszer is kiütötte Akebonót, akinek másodszor már nem sikerült felállnia.
-
#677 a tavalyi VB volt -
#676 ez mikori volt ? mert nagyon nem tetszett hogy ignásov kikapott :( -
#675 ja :( -
Dzenu #674 Francba, má megin csak ismételgetnek. :C -
#673 EuroSport!!!!! -
#672 Nabaz, vehetek kazit, tuti nem leszek otthon. Kösz az infót. -
neménvoltam #671 senkit se érdekel? -
neménvoltam #670 Február 14-én lesz: Február 14-én lesz: K1 Scandinavia, Február 15-én: K-1 JAPAN SERIES
Hétfőn Fight Club Eurosporton.
-
#669 szerintem nem -
#668 tegnap volt Fight Club? -
#667 azt nem láttam még. -
#666 és CroCop pár nappal ezelötti Pride meccsét? -
#665 mert úgy már láttam.... -
#664 ha annyira kíváncsiak vagytok rá, akkor miért nem szeditek le dc++on valakiről? -