Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

← ElőzőOldal 68 / 68

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
amúgy szerintem se volt 3-0 annyival nem volt jobb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mint mindent amihez nem értenek 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cenobite
Persze a szenzációhajhász tv/sajtó szereti úgy beállítani ezt a dolgot, hogy ez bizony halálos küzdelem és hogy rettenetes és jajjjjjj...

gamertag: kenobita

cenobite
Sokan azt hiszik, hogy ezeken a meccseken minden versenyzõ csuromvéresen, félholtan, keze-lába leszakadva hagyja el a ringet. Tény, hogy jóval több sérülés van itt mint egy hagyományos box, kick-box, stb meccsen, de korántsem vágóhíd-jellegû a dolog. Láttam már jópár UFC és társai meccset és nem a fröcsögõ vér volt a domináló, hanem a különbözõ stílusok küzdelme.

cenobite
Vagy nem.

cenobite
Szerintem jobb volt Meiszter, de nem 3:0-ra.

Davidus
Vagy élõben kapcsolnának egy vágóhidat.

V9ykn8_TZL0

cenobite
Az lenne a jó, ha UFC/Pride/CageFight meccseket is közvetítenének a Eurosport-on, na AZ kemény.

A www.sherdog.com oldalról lehet tölteni ilyen videókat.

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Nem volt rossz!😊
De a döntõ szerintem is "bunda" volt...

Némi infó <"a href="http://search.my-fast-access.com/?q=k1sport">a nagyokról!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Jano
Amúgy mindenkinek, akit érdekel a téma, ajánlom a KaZaA-n fellelhetõ K1-es meccsek felvételeit, igazán kemény fickókkal, rettentõ jó bunyókkal, kiváló meccsekkel!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
A Meiszter és Szabó meccs nagyon jó volt, amivel Meiszter a döntõbe jutott Brunner ellen. Viszont a döntõ 3:0-s eredménye igazságtalan volt. Meiszter állítólag túl van 100 meccsen (Kickbox EB 3.), de nem volt túl fényes a kondíciója, Brunnert meg semmiféle ütés/rúgás nem hatotta meg igazán. Hasonló képességû volt a 2 ellenfél, szerintem pontban sem vezet(het)ett annyira Meiszter, hogy mindhárom bíró egyhangúan neki itélje a meccset. Legalább 1 ráadás menetet le kellett volna nyomniuk.
De mindemellett kíváncsi vagyok lesznek-e még gálák, és ha igen, akkor rtlklubék szponzorálják-e továbbra is , aztán hátha ki tud jutni valaki Japánba is, ahol össze-vissza verik .

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

cenobite
Tényleg elég szarul volt vágva, meg kicsit gáz volt, hogy az egyik meccs közben a ringet szigetelõszalagozni kellett. Ami viszont jó volt, hogy itt volt Ernesto Hoost és õ adta át a díjat.
Most amúgy a gyõztes srác kijutott valahová ezzel a gyõzelemmel? Mert errõl lemaradtam.

[HUN]PAStheLoD
most megy nem?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

eurosporton szokott lenni k1, ott végigadják az egészet, egymás után 4-5 meccset

The Garrett
Mert ha kapnak egyet a fejre és felreped a fejbõrük ugyis le kell vágni a haját hogy összevarják, akkor meg minek legyen? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dynamic
Ja oké😊
Dynamic
rtl klub?Most reklám van.
Adi
Össze vágják bazz... A Kokonak megleadják azokat a 12 menetes mecseit. Ami elött ismeretlen faszokat is kell néznünk. Ez legalább izgalmas.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Most megy

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Mhhh általában akik komolyan nyomatják kopaszok. Factor: RTL KLUB. Amúgy mindenféle harcmüveszet van benne. Nagyon izgalmas, mert láthatod, hogy melyik mér jobb.
Amúgy nem tudom mi a faszt hisz magáról az rtl klub, hogy nem mutatják végig a mecset. Ja bement egy puffoka gyerek és egy eléggé izmos csávó. Az asszem thai-boxolt. Mondanom se kell kigyözöt. A gyereket nagyon megverte. Vérzet orrbaszájba. Volt most egy nagyon tanulságos mecs. Amikor egymás után több lábsöõrést hajtot végre a csávó a másikon. Tanulság az, hogy néha kicsit gondolkozni is kell nem csak ütni. És ez tényleg így van. Néha kiteszem az ellenfélenek a ballábam, hogy rárugjon. Láttom rám rug vissza huzom és már üthetem is. 😊

Dynamic
Tényleg volt K1 az RTL-en?Én meg lemaradtam róla😞
Rendes meccs volt, vagy csak valami fókuszos összevágás?
HuAn82
Kapcs RTL klub és meglátod

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Factor_007
miaza K1?

I.C.ram
Miért full kopasz mindenki? 😄
HuAn82
jah...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
??

Adi
Nagyon bénán vágta össze az rtl klub. Nem tudom mit hisz, hogy nem mutatják végig a mecset.

← ElőzőOldal 68 / 68