879
Írd le!
-
#99 nem ő az új csajod?:DD -
#98 mert pöcs :) -
#97 Hmm tegnapalieneset álmodtam.:)
Benn voltam a nappalinkban az ex-barátnőmmel és néztük ahogy az alien fel alá járkál a konyhánkban, és egyszercsak kinyitja a hűtőt. Én meg elkezdtem agyalni, hogy az ex-barátnőm nem lehet itt, mert amikor jártunk még nem volt meg ez a hűtőnk, és akkor felébredtem. Az, hogy egy alien kotorászik a hűtőnkben tőlem 2 méterre nem gondolkoztatott el...:D -
#96 mi a fasznak nyaltad ki? -
#95 és felkeltél az erdő közepén, és úgy érezted magadat mint akit seggbe basztak... -
#94 Te beteg vagy!:) -
#93 -
#91 Még az is volt hogy oda jött hozzám köszönni Kozsár Csaba aki átvágott egy videókártya üzleten :P De csak akkor ismertem meg amikor elhajtotta oldalra a fejét... most ilyen üzletelős álmaim voltak -
#90 :))) nem semmi álom ez sem!:) -
#89 Én valami hülyeséget álmondam, amiben benne volt Cameron Diaz, meg valami sok fogyatékos akikre nekem kellett vigyázni. Diaz meg undorodott tőlem, mert sok fokhagymát ettem. :D
Ennyi! -
#88 :)))))))))))) jaj! -
#87 Én azt álmodtam hogy egy csomó embernek el akarok adni valamit a neten és mindenféle meggyőző dolgokat írtam a legjobb érv az volt hogy a 4000 forint a szegényeknek és a gazdagoknak is ugyan annyi pénz (jobban megfogalmazva és az álmomban olyan jó indoknak tűnt). Aztán a következő az volt hogy megyek az utcán és odajön hozzám egy feketehajú félig lúzer kinézetű ipse hogy őt az utolsó dolog amit a levélben írtam nagyon elgondolkoztatta és nem tud tovább várni, viszont látásra. A következő kép az volt hogy a fókusz narrátora mond valami ilyesmit: "Varga Péterék nem tudnak tovább maradni". És marhanagy hátitáskákkal amiből pokrócok meg minden lóg ki pakol be a feketehajú ipse családja a trabantba... hát ennyire emléxem -
#86 Egy hatalmas baromság, de én mindig csak ilyeneket álmodok. Soha semmi komoly! Csak mindig baromság! -
#85 :DDDDDDDDDDDDDDD
Ez valami Terminator utánérzés? :DDD -
#84 Na jó reggelt! Me végre álmodtam, úgyhogy gyorsan leírom, hogy mit. Első álmomra csak nagyjából emlékszem. A második viszont...érdekes volt.
Olyan volt, hogy a jóbarátokból, meg filmekből szereplők voltak benne. Nagy összevisszaság volt, és nem volt nagyon értelmes. Csak annyira emlékszem, hogy egy filmben szerepeltünk, ami igazából megtörtént akkor velünk. Volt valami gyilkos, az űrből jött és mondják, hogy onnan ismerjük meg, hogy a hátában jobb oldalon a vállánál van egy chip ami világít. Ha nincs, akkor az ÁL gyilkos, de az is veszélyes. És így már mindenki gyanus volt. Az eslő részben már nem emlékszem ki volt a gyilkos, de jött egy új pasi, aki szerintem nagyon gyanus volt, és szemmel tartottam. Közben volt ott egy pasim, és egyfolytában le akartunk feküdni egymással, de mindig közbejött valami...megtaláltuk a gyilkost, és egy duci kislány volt, de olyan jó nagydarab. És alig tudtuk megőlni. Megőlétük, örültünk, aztán megkaptam a kezembe a képét a következő résznek ennek a folytatásának. És már baromira féltem. Jött a 3.rész abban meg volt egy másik duci kislány de nem ő volt a gyilkos, mert nem volt a vállánál chip. De azért a biztonság kedvéért megöltük őt is!
Aztán már majdnem vége volt a résznek, és dumáltam a lányokkal, és jött a másik duci kislány, az ikertestvére az előző chipesnek. Az űrből, és lézerkarddal (aminek zöld színe volt) hadonászott. Megőtem, aztán a lézerkardot felajánlottam valakinek,hogy vigyázzon rá. De eközben egyfolytában fürdeni akartam menni, hogy aztán végre már a pasimmal lehessek. Jó nem tudtam mert mindig fürdött valaki. Mérgesen jövök vissza és a gyanus srác tette el a lézerkardot, ezért én megpróbáltam visszaszerezni. Mellette álltam, és figyeltem mit csinál. Elkezdett túrkálni egy szekrényben és tudtam, hogy biztos oda tette a fénykardot. Ezért benyúltam és kivettem, vereketem vele, az meg elkezdett bőgni. Megvígasztaltam, aztán megsemmisítettem a kardot. Merthogy már végre vége. Megint örültem, hogy vége, erre a kezembenyom megint valaki egy papírt. Néztem, és még örültem is, hogy dejó biztos valami jó film, és látom, hogy nem. Ott a negyedik rész! Én meg elkezdtem sírni...és már totál ki voltam készűlve. Aztán felébredtem. És most is olyan szar érzésem van. -
#83 Ez jó!:)))))))))) -
#82 :D -
#81 Velem egyszer az volt, hogy anyám hívott reggel amikor még aludtam. Ilyenkor azt se tudja az ember, hogy mit csinál. Ugyis mondhatjuk, hogy ébren van de alszik. Szóval anyám kérdezi, hogy mi újság, én meg halál komolyan megkérdezem tőle, hohy honnan ismeri ezt a számot. :D
Folyamatosan kérdeztem ezt tőle, míg végűl lerakta. Aztán délután megint felhív, hogy jól vagyok-e, meg hogy mi bajom volt reggel. Hirtelen minden beugrott, ugyanis addig elfelejtettem. Én meg csak röhögtem, anyám meg tök megréműlt, mert később elmondta, hogy azt hitte bedrogoztam. :D
Jaj! Ezek az aggódó anyák! :D -
#80 Volt már olyan, hogy olyan élethű volt az álmotok, hogy azt hittétek megtörtént? Velem már volt. Amikor alszom és felébreszt egy sms, sosem tudom reggel, hogy mit válaszoltam rá az éjjel. És ez néha kínos szokott lenni.
De volt már olyan, hogy azt álmodtam, hogy kaptam sms-t és olyan embertől akitől vártam, és nagyon boldog voltam, hogy írt. De gondoltam majd reggel visszaírok és leraktam a másik oldalamra a telefont. Reggel kelek fel, és nyúlok a telefon után oda ahová az éjjel letettem. De nincs ott. Lefagy a fejemről a vigyor. Meglátom a másik oldalamon ahová lefekvés előtt raktam. Nézem a telefonom nincs meg az az sms! De viszont jött egy csak mástól. Olyan szar kedvem lett utána...tök nagy átverés volt.
Barátnőm is volt így, de ő reggel vissza is írt, hogy persze találkozzanak, meg minden, és a sráccal közben össze voltak veszve. Az meg nem értette az egészet. Rákérdezett...lehullt a lepel és megint összejöttek!:) -
#79 Én sem sokat aludtam, de reggeli közben eszembe jutott. Azt álmodtam, hogy futottam a Dunaparton és rohadt gyorsan futottam, de mindig valami az arcomba repült, és ez már tökre idegesített. Aztán egyszercsak egy neylon zacskó szállt a pofámba és nem tudtam leszedni. Elkezdtem fuldokolni és azt hittem meghalok...aztán hirtelen abbamaradt ez és máshol voltam de erre már csak halványan emlékszem. -
#78 nem álmodtam.. .vagyis mintha de nem emléxem rá! -
#77 Hát baszdki én ma semmit, mert ma egyáltalán nem aludtam. :D
Totál kész vagyok!!! -
[Walaki]D`Lair #76 Legutobb 15:40-18:40-ig aludtam, es azt almodtam, hogy egy ´78-as Porshe 911 Turbo-val "furikazok"..:D -
#75 Ádám és Éva még nagyobb hüleség!:))) -
#74 azt álmodtam, hogy alszok, és abban az álmomban is azt -
#73 Szerintem is :) -
#72 Sztem ez is egy lehetőség. Bár ha te Ádám& Évába hiszel úgy tényleg nehéz. :) -
#71 6éves és múlt egy nappal úgy nem nehéz. :) -
#70 ez több mint hülyeség! -
#69 váá, elfelejtettem, pedig fűnyírás közben még az eszemben volt -
#68 Én ma azt álmostam, hogy valami faluban voltam, ahol elraboltak egy csajt. Elmentem kiszabadítani (), de akkor kiderült hogy egy terminator meg akarja ölni. Aztán az is kiderült hogy én is terminator vagyok. Bunyóztunk. Király volt, tök erős voltam. Aztán meg a tenger(?) felől jött egy bazi nagy hullám. aztán még egy. De qrva nagyok ám. VAgy 100m-esek. Én meg leguggoltam egy fa tövében, vettem egy nagy levegőt minden egyes hullám előtt, és végül is nem lett semmi bajom :D. De azért nem semmi mekkora ereje volt a hullámoknak. -
#67 Ma én sem aludtam, pedig nagyon rá voltam készűlve egy jó kis álomra!! -
#66 nah én nem aludtam! Tök jó mivel nem is álmodhattam :)) -
#65 Ma éjjel buszt vezettem, és "természetesen" karamboloztam. :) -
#64 igen amire emléxem az ez...
most is szinte érzem a többi álmom is de ... nem tudom hogy hogy írjam le mert semmi konkrét nem jut eszembe :( csak _Gondolat foszlányok_ :| -
#63 LOL, ez az utolsó álmod amire emléxel?:P
Amúgy én egyszer azt álmodtam, hogy néger kistesóm született:D -
#62 de! voltam vagy 6 éves :) akkor álmodtam kukásokkal... -
#61 "olyan dereng hogy kukások voltak benne"
Nagyon magasröptűeket álmodsz... -
#60 Nem álmodtad te azt :D -
#59 hmmm én meg azt hogy ... mit is! Nem jut eszembe egy se!
olyan dereng hogy kukások voltak benne.. de ennyi :(