Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyik alkalommal azonban az eljegyzésemrõl álmodtam, mintha újraéltem volna, aztán másnap meg rábukkantam erre a játékra, tuti nem véletlenül! Eljegyzés történeteket kell feltölteni, és bízom a szerencsében, és hogy miénk lesz a legérdekesebb 😊
Eskuvo
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!
Végül én megelégeltem ezt és le akartam lépni. Visszavágyakoztam a normális életbe, hiányoztak a barátaim, a család, az utcám, szóval honvágyam volt, ilyen érzések jártak a fejemben. De ez az ötlet nem tetszett a szektatagoknak és beledobtak egy pöcegödörbe, amely tele volt csontokkal, rothadó hússal. Persze sehogy sem tudtam onnan kijönni és itt véget ért az álom. 😊
Qwerty4
Ehhez képest mostanában artista vagyok, és folyton zuhanok (miközben nagyon nagy tériszonyom van) de nem érek földet... Mit jelenthet ez? /azon kívül, hogy túlságosan rápörögtem a Cirque du Soleil-re 😄 már a jegyet is megvettem, de lehet el se kéne mennem/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Miután visszaaludtam folytatódott tovább. De már az én szemszögembõl. A családommal azon tanakodtunk, hogy hova bújjunk, menjünk a pincébe vagy a lakásban maradjunk. Végül a lakásban értek utól. A fémajtót félelmetes zajjal próbálták szétszagagtni, de nem ment, míg az ajtó feletti betonréteget teljesen le nem rombolták. Erre megint felébredek. Elég durva volt. Ha nem ébredek fel bejuttak volna.
És még egy õrültséget álmodtam azután is, az is eléggé félelmetes volt, de más jellegû. Õrült egy éjszaka volt. 😊
Qwerty4
Az benne az érdekes, hogy ez ráadásul visszatérõ álom is, volt úgy, hogy egy vidéki állomáson, szintúgy ebben a napos, füves környezetben az éppen induló vonat mellett álltam és ahogy elindult, futottam mellette ugyanolyan gyorsan, mint a vonat haladt, de amikor a betonperon véget ért, én nem süllyedtem/estem le talajszintre, hanem ugyanabban a magasságban lebegtem tovább vízszintesen és onnantól jött a napfényes siklás.
Ha már visszatérõ álom: tizenévesen rendszeresen elõfordult, hogy azt álmodtam, hogy egy fürdõszobából kell kimenekülnöm. Nem tudom miért...?!
Álmok mikor jönnek: észrevettem, ha többet alszom egy éjjel, akkor valóban álmodom is úgy, hogy emlékszem rá, de szinte elõ is tudom idézni az álmot, ha a fejem tetejét is bebugyolálom a párnámba, azaz úgy fekszem a párnára, hogy a hosszabbik oldalának a szélét teszem a fejem alá és a kimaradó részt pedig mint egy sapkát ráhajtom a fejemre. Valószínûleg segít az agyamnak, ha kicsit melegebb környezetben van.
Ja és jó hír a tiniknek: van idõsebb korban is éjszakai magömlés, de még mennyi! 😛 Mondjuk, a hiperszexualitás határán lebegtem egész életemben 😄 XD Emiatt is érdekel a tudatos álmodás... (slurp!)
Nem utaztam idegen világokba, de okoskodtam ott valamelyiknek az orájról.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Aztán arra ébredtem, hogy hason fejjel lefele alszom és ezért nem kaptam levegõt.
Kb: valami ügynök lehettem. Egy terroristát hajkurásztam, akit ismertem. Valami nagyvárosban havas esõben üldöztem Citroen C6-ossal.
Aztán kézitusa volt és egy csellel sikerült leszúrnom. Aztán mondtam neki, hogy sajnálom és beleszúrtam még párszor, de nem vér folyt a sebeibõl hanem víz-szerû dolog.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Qwerty4
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szóval az álomban Én ideges lettem a csajra, hogy rájött erre, pedig nem direkt csainálta véletlenül látott meg.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
16 Éves vagyok és van egy lány akibe 1.5 éve szerelmes vagyok. Össze is jöttünk kavartunk is volt ez meg az, és én 2009 Júliusban jöttem rá hogy tényleg szeretem és mondjuk így szerelmet vallotam neki, de ekkora elutasított. Pedig egész évben nagyon jóban voltunk sülve fõve együtt, júniusban kavartunk is rendesen. Szeptemberben verset is írtam neki meg ajándékot vettem, megint elutasított valamiért nem, mai napig nem tudom miért. Azt tudom, hogy tetszem neki külsõleg is belsõleg is nagyon szeret most is meg akkor is, de nem jöttünk össze. Én még mindig szeretem, de általában megpróbálok elvonatkoztatni tõle, mostanában már sikerül.
DE
Csütörtökön suliba beszélgettünk és elmesélte, hogy mit álmodott és nekem kicsit fúrja az oldalam, mert bátyám mondja mindig hogy nagyon gyerek az a lány és magának se ismeri be hogy szeret engem, ezt mondja bátyám.
Az álom a következõ így mesélte nekem idézem:
"Álmomban a férjem voltál, és nagyon jól megvoltunk, de éjfélkor mindig eltûntél a házunkban és sose tudtam, hogy hol vagy. Gondoltam már mindenre, de mindig csak azt mondtad, hogy nincs semmi baj semmi különöset nem csinálok. Egyik nap mikor megint éjfélkor eltûntél megláttam a szekrény mögött volt a fal és a fal mögött pedig volt valami féle terem amiben egy szekta szerûség volt és te voltál annak a vezetõje, valamit prédikáltál nekik. Majd kiakadt rám, hogy hogyan jöttem rá erre, hogy õ a szekta vezetõje, pedig csak véletlenül láttalak meg."
így mesélte nekem, tehát én valami szektának a vezetõje voltam 😄 Nem tudom esetleg tudtok-e ebben segíteni vagy van-e tippetek erre?
Vagy legalább jó álomfejtõ oldalt ajánlani :S 😄
Találtam egyet, de az pénzes, de mondjuk több álomfejtõ véleményére is kíváncsi lennék... 😊
Elõször egy horror-álom, ebbõl fel is riadtam, pedig nem szokásom, de egy jelenet eléggé rám ijesztett.
Miután visszaaludtam egy nagyon kellemes hangulatú túrista-álmom volt, az amcsiknál, New York-ban (soha nem jártam ott) túristáskodtam.Egy buszban voltam ott a legtöbbet és haladtunk valami múzeum felé.
Majd leszálltunk, múzeum helyett meg kajával kínálgattak valahol. xD
Qwerty4
megálmodtam a jövõt<#mf2>#mf2>
Hánytam egy csomót álmomban, majd mikor felébredek a torkomban és a gyomromban is érzem már, hogy itt tényleg nincs rendbe valami.
Nézem körülöttem valami róka van-e, szerencse nem volt.Azóta még nem jött ki, de nagyon készülõdik valami... 😞
Qwerty4
(tudom, captain obvious, thank you sir!)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Qwerty4
Ekkor engem behívott az orvos és valami papírokat adott, utána közölte hogy hívjam be uncsitesóm, mert elkezdik a mûtétet. mikor indultam a kijárat felé hallottam, kintrõl hörgés meg nyöszörgés szûrõdik be.
Kinyitottam az ajtót és láttam hogy tesóm át van változva egy óriási mandulává. Egy kb. másfél méteres pirosas színû nyálkás trutyi volt az egész, meg nagyon kis csökevényes kezek meg lábak látszódtak csak ki belõle és csak szörcsögött meg hörgött.
Én nagyon megijedtem és visszafutottam, hogy szóljak az orvosnak. Az orvos kijött nézegette, tapogatta meg odagyûltek többen is és nézték uncsitesóm.
Én megkérdeztem az orvost hogy mi történt vele, vagy mi baja, hogy ilyen hatalmas mandula lett... Erre azt mondta hogy be van neki gyulladva és attól ilyen nagy. Ekkor felébredtem.
Másik álmom amikor este sétálok és oda érek egy jól kivilágított,de eléggé romos kocsma elé,körben bokrok vannak. A kocsma elõtt fekszik egy ember én odamegyek és beszélek vele valamit,aztán egyszercsak azt veszem észre,hogy a bokorból elõugik egy csomó buzi és jönnek felém. Erre megfordulok és elkezdek futni de ahonnan jöttem ott már egy nagy fal van. A buzik körbevesznek majd amikor az egyik hozzám ért felébredtem!
Harmadik történet amikor futok le a töltésrõl egyszer csak beleesek valami gödörbe és zuhanok csak zuhanok. Arra ébredtem,hogy kapállózok az ágyban.
Ezek az érdekesebb álmaim, általában csak csajokkal szoktam álmodni vagy amit elõzõ nap csináltam.😊
anno 1987
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
dixitque deus fiat lux
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Német táborban voltam, és egy éjjel azt álmodtam, hogy a szobatársaim azt mondogatják: Vegyél innivalót! Vegyél innivalót! Ez nagyon idegesített, és az egyikük megkérdezte: Hány éves vagy? Én erre azt mondtam, hogy Találd ki! Visszakérdezett: 30 (vagy ilyesmi) éves vagy? Én mondtam, hogy nem, de elkezdett nagyon nagy számokat mondani, hogy annyi éves vagyok-e. Nagyon felidegesített, felugrottam, odarohantam és elkezdtem verni a fejét a párnával.
Akkor vettem észre, hogy ébren vagyok. Elmondták, hogy így volt:
- Nem kérek. - mondtam álmomban.
- Mit nem kérsz?
- Olyan innivalót, amilyet ti isztok!
és akkor álmomban beszélgettek velem.
Utána reggel megkérdeztem, hogy amikor visszaaludtam, utána is mondtam-e valamit. Az egyikük mondta, hogy olyasmit mondtam, hogy Ébredjetek fel!