879
Írd le!
  • bfbc2
    #879
    hangos nyelvkönyvet próbálj ki, menjen egész éjszaka magnóról reggelig persze lehessen mellette aludni(ne hangosan) majd az így kinyert tudást kamatoztatod másnap az iskolában vizsgán dollárboltban stb.
  • ZilogR
    #878
    Szakértők: Lehet olyat, hogy ébren elolvasok egy könyvet (pl.: nyelvkönyvet), majd alvás közben ezt felidézem és alvás közben átismétlem, gyakorlom, majd erre emlékszem miután újra felébredek?! Azaz lehet-e ilyen módon, "tudatos álommal" tanulni úgy, hogy az az éber állapotomban is "megmarad", mint tudás?!
  • acsroli
    #877
    Egy hete van egy visszatérő álmom... folyton Guinnes sörökkel, meg tehetséges zenekarokkal álmodom, és az a durva, hogy múltkor tök véletlen bementünk a spanokkal a Janis Pubba, és kiderült, hogy ott Guinness akció lesz a hétvégén, meg fellép egy jó pár együttes is... Azért kicsit mosolyognom kellett, hogy beteljesült az álmom! :)
  • Pluskast
    #876
    Nálam mostanában mindig van egy visszatérő motívum. Sokszor nem is emlékszem az álmaimra de arra igen, hogy a saját lakásom ablakánál állok nézek kifele és azt látom, ahogy több száz méter magas vízoszlop jön felém és mindent elsöpör bele értve engem is és megfulladok az árhullámban. Elég nyomasztó érzés...
  • fannus01
    #875
    Mióta eljegyeztek folyamatosan az esküvőnkről álmodom, de ez azért van, mert szinte éjjel-nappal a netet bújom, és gőzerővel szervezem a nagy napot. :) Mindig különböző stílusú esküvőről álmodom, mert már annyi lehetőséggel találkoztam a neten, elég vad dolgokkal is :D
    Egyik alkalommal azonban az eljegyzésemről álmodtam, mintha újraéltem volna, aztán másnap meg rábukkantam erre a játékra, tuti nem véletlenül! Eljegyzés történeteket kell feltölteni, és bízom a szerencsében, és hogy miénk lesz a legérdekesebb :)
    Eskuvo
  • Bokafix2
    #874
    lol... csakhogy én egyáltalán nem drogozok... soha nem is drogoztam és egyéb szereket sem használok ami ilyesmihez vezethetne
  • Tsol
    #873
    Én múlt héten azt álmodtam, hogy Csornán állok a főúton, és a volt osztálytársamat látom aki tavasszal két embert lelőtt Sopronban. Közeledtem felé, kicsit talán örültem is hogy látom, haverok voltunk anno :S Mögötte két ember állt, nem tudom pontosan kik voltak, talán az áldozatok. Amikor odaértem hozzá kezet nyújtottam neki, erre ő elővett egy fegyvert és rám lőtt. Mielőtt a golyó eltalált volna felébredtem. Elég szar volt. :(
  • ZilogR
    #872
    ...megfontolhatnád, hogy leállsz végre a drogokkal... Hallottam már, hogy egy csajt a karnisról szedtek le, mert azt hitte, hogy egy pálmafára mászik felfelé a homokos tengerparton. Persze ebben a sztoriban csak az az érdekes, hogy hol lehet ilyen fasza tipliket kapni
  • Bokafix2
    #871
    Nálam nem is az az érdekes hogy mit álmodtam, hanem hogy hogyan... Félálomban lehettem, és egy füves területet valamilyen tisztást láttam és egy házikót a tisztáson, amolyan sima kertes ház formája volt... ami a lényeg hogy felébredtem ebből a félálomból és ahogy kinyitottam a szemem a sötétben még mindig láttam az álomképet és a házat is benne... tuti hogy nem álmodtam, már teljesen ébren voltam már esteledett, láttam az ablakot is az ágyammal majdnem szembe, és előtte pedig a levegőben az álomképet a házzal... de 1-2 másodpercig tartott ez, utána eltűnt. Asszem ilyen csak ritkán fordul elő.
  • Napibenji
    #870
    azt, hogy megélek a blogomból.....:D jah és persze pár jó nő is jelen volt:D
  • Drephis
    #869
    friendzonoltak álmomban, worst dream ever....
  • Qwerty4
    #868
    Éjjel azt álmodtam, hogy egy nagyon gonosz szekta vezetője voltam, ami gyilkosságokat követett el, rombolt mindent amit tudott. Gyerekek tűntek el a közelben, a szektára gyanakvó szülők pedig jöttek utánuk , de a szektatagok valamilyen varázslattal, kézrátétellel megbabonázták őket és elhittek minden hazugságot, ráadásul csatlakoztak is a szektához.
    Végül én megelégeltem ezt és le akartam lépni. Visszavágyakoztam a normális életbe, hiányoztak a barátaim, a család, az utcám, szóval honvágyam volt, ilyen érzések jártak a fejemben. De ez az ötlet nem tetszett a szektatagoknak és beledobtak egy pöcegödörbe, amely tele volt csontokkal, rothadó hússal. Persze sehogy sem tudtam onnan kijönni és itt véget ért az álom. :)
  • zsoflas
    #867
    Nem tudom, hogy mit jelenthet az álmod, de szerintem a Cirque du Soleil-t ki ne hagyd ! Utána biztos, hogy csak pozitív érzésekkel alszol el :)
  • drees
    #866
    Sziasztok! Gyerekkori visszatérő álmom: egy elefántcsorda letarolja a házat, amiben éppen vagyok, de nem tudok kimenekülni, mert vérszomjas farkasok emg pokok támadnak az utcán és bent várom a halált :D
    Ehhez képest mostanában artista vagyok, és folyton zuhanok (miközben nagyon nagy tériszonyom van) de nem érek földet... Mit jelenthet ez? /azon kívül, hogy túlságosan rápörögtem a Cirque du Soleil-re :D már a jegyet is megvettem, de lehet el se kéne mennem/
  • Einar
    #865
    Üdv! Egyszer, egy jó éve volt egy igazán rettenetes álmom, érdekes, rosszabb dolgok jobban megmaradnak benünk: szóval az álom eléggé megmaradt, az elején még békés, aztán a vége felé egy bánya félében 2 fickó van, az egyik fekete, asszem van valami rablánc a karján, a másik eléggé kifehéredve, talán valami betegsége is volt.Szóval valami baja lesz a betegnek és kidobja a taccsot a másik szájába... A Harmadik műszakban volt egy hasonló jelenet, mikor a rendőr csajszit egy sugár fertőzött rókázza le egy mentőautóban, aztán meg járhatott kemoterápiára a szerencsétlenje :(
  • Jagumo
    #864
    Nekem is volt egyszer hasonló :D De én meghaltam és csak utána keltem fel. Elképesztő érzés olyankor felkelni és örülni annak, hogy lélegzel :D
  • Qwerty4
    #863
    Az álmomban először filmszerű jelenetek voltak, tehát nem én voltam a szereplője. Valami repülő vagy szokő (mert nem volt szárnyuk) szörnyek randalíroztak a városban és vittek el embereket. Elég félelmetes volt. Majd egyszercsak felébredtem és vége szakadt ennek, de nem sokáig.
    Miután visszaaludtam folytatódott tovább. De már az én szemszögemből. A családommal azon tanakodtunk, hogy hova bújjunk, menjünk a pincébe vagy a lakásban maradjunk. Végül a lakásban értek utól. A fémajtót félelmetes zajjal próbálták szétszagagtni, de nem ment, míg az ajtó feletti betonréteget teljesen le nem rombolták. Erre megint felébredek. Elég durva volt. Ha nem ébredek fel bejuttak volna.

    És még egy őrültséget álmodtam azután is, az is eléggé félelmetes volt, de más jellegű. Őrült egy éjszaka volt. :)
  • ZilogR
    #862
    Több érdekes álmom is volt, de a legemlékezetesebb az, amikor kb. 1-2 centire lebegtem a talaj felett és gyorsan siklottam egy szép napsütötte, dimbes-dombos, füves-rétes táj felett. Annyira kurva jó volt, hogy mindig eszembe jut, amikor elégedett vagyok és tényleg jól érzem magam.
    Az benne az érdekes, hogy ez ráadásul visszatérő álom is, volt úgy, hogy egy vidéki állomáson, szintúgy ebben a napos, füves környezetben az éppen induló vonat mellett álltam és ahogy elindult, futottam mellette ugyanolyan gyorsan, mint a vonat haladt, de amikor a betonperon véget ért, én nem süllyedtem/estem le talajszintre, hanem ugyanabban a magasságban lebegtem tovább vízszintesen és onnantól jött a napfényes siklás.

    Ha már visszatérő álom: tizenévesen rendszeresen előfordult, hogy azt álmodtam, hogy egy fürdőszobából kell kimenekülnöm. Nem tudom miért...?!

    Álmok mikor jönnek: észrevettem, ha többet alszom egy éjjel, akkor valóban álmodom is úgy, hogy emlékszem rá, de szinte elő is tudom idézni az álmot, ha a fejem tetejét is bebugyolálom a párnámba, azaz úgy fekszem a párnára, hogy a hosszabbik oldalának a szélét teszem a fejem alá és a kimaradó részt pedig mint egy sapkát ráhajtom a fejemre. Valószínűleg segít az agyamnak, ha kicsit melegebb környezetben van.

    Ja és jó hír a tiniknek: van idősebb korban is éjszakai magömlés, de még mennyi! :P Mondjuk, a hiperszexualitás határán lebegtem egész életemben :D XD Emiatt is érdekel a tudatos álmodás... (slurp!)
  • kakimakifsz
    #861
    Stargate sorozattal fonódott össze az álmom.
    Nem utaztam idegen világokba, de okoskodtam ott valamelyiknek az orájról.
  • zorovpeter
    #860
    Nem bírtam kinyitni a szememet, és szenvedtem vele. Próbáltam először kinyitni, felhúzni, felfeszíteni, de nem ment egyik sem.

    Aztán arra ébredtem, hogy hason fejjel lefele alszom és ezért nem kaptam levegőt.
  • kakimakifsz
    #859
    Tegnapi álom:
    Kb: valami ügynök lehettem. Egy terroristát hajkurásztam, akit ismertem. Valami nagyvárosban havas esőben üldöztem Citroen C6-ossal.
    Aztán kézitusa volt és egy csellel sikerült leszúrnom. Aztán mondtam neki, hogy sajnálom és beleszúrtam még párszor, de nem vér folyt a sebeiből hanem víz-szerű dolog.
  • Qwerty4
    #858
    Én a múlt héten azt álmodtam, hogy egy nagyon sáros vasúttállomás közelében pár ember kutyák fejét vágta le láncfűrésszel, de hiába, azok tovább mozogtak és a nyakukból spriccolt valami sárga undorító lé és egyre közeledtek hozzám.Én meg alig tudtam lépegetni a sáros talajon.
  • TaRka0107
    #857
    Én ma álmodtam azt hogy kocsival vezetek. A család bent ült a kocsiba. Ment a vezetés meg minden aztán jött egy nagy kanyar és faltól falig mentem.... Gondolom ez azért van mert már annyira várom hogy meglegyen a jogsim hogy hihetetlen:D:D
  • hardstyler
    #856
    Én most azt álmodtam, (annak ellenére hogy tavasz van) hogy télen kora hajnalban indulok a munkába .Ahogy sétálok annyira belefeledkeztem a gondolataimba hogy már azt se tudom hova jutottam.Valami karácsonyfadiszgyár mellé érkeztem.Elkezdtem nézelődni , megszólalt a riasztó.Elkezdett kocsival űldözni a tulaj vagy valami olyasmi,sikerült elfutni előle őmeg beleborult az árokba.Ez mit jelenthet
  • Willenbrock
    #855
    Hetek óta nem álmodtam semmit:(Utoljára valami szalonképtelen dolgot:)
  • Jagumo
    #854
    az álom utolsó sorát elgépeltem eléggé

    Szóval az álomban Én ideges lettem a csajra, hogy rájött erre, pedig nem direkt csainálta véletlenül látott meg.
  • Jagumo
    #853
    Sziasztok

    16 Éves vagyok és van egy lány akibe 1.5 éve szerelmes vagyok. Össze is jöttünk kavartunk is volt ez meg az, és én 2009 Júliusban jöttem rá hogy tényleg szeretem és mondjuk így szerelmet vallotam neki, de ekkora elutasított. Pedig egész évben nagyon jóban voltunk sülve főve együtt, júniusban kavartunk is rendesen. Szeptemberben verset is írtam neki meg ajándékot vettem, megint elutasított valamiért nem, mai napig nem tudom miért. Azt tudom, hogy tetszem neki külsőleg is belsőleg is nagyon szeret most is meg akkor is, de nem jöttünk össze. Én még mindig szeretem, de általában megpróbálok elvonatkoztatni tőle, mostanában már sikerül.

    DE
    Csütörtökön suliba beszélgettünk és elmesélte, hogy mit álmodott és nekem kicsit fúrja az oldalam, mert bátyám mondja mindig hogy nagyon gyerek az a lány és magának se ismeri be hogy szeret engem, ezt mondja bátyám.

    Az álom a következő így mesélte nekem idézem:

    "Álmomban a férjem voltál, és nagyon jól megvoltunk, de éjfélkor mindig eltűntél a házunkban és sose tudtam, hogy hol vagy. Gondoltam már mindenre, de mindig csak azt mondtad, hogy nincs semmi baj semmi különöset nem csinálok. Egyik nap mikor megint éjfélkor eltűntél megláttam a szekrény mögött volt a fal és a fal mögött pedig volt valami féle terem amiben egy szekta szerűség volt és te voltál annak a vezetője, valamit prédikáltál nekik. Majd kiakadt rám, hogy hogyan jöttem rá erre, hogy ő a szekta vezetője, pedig csak véletlenül láttalak meg."

    így mesélte nekem, tehát én valami szektának a vezetője voltam :D Nem tudom esetleg tudtok-e ebben segíteni vagy van-e tippetek erre?

    Vagy legalább jó álomfejtő oldalt ajánlani :S :D

    Találtam egyet, de az pénzes, de mondjuk több álomfejtő véleményére is kíváncsi lennék... :)
  • Qwerty4
    #852
    Ma éjjel érdekes álmamim voltak. :)
    Először egy horror-álom, ebből fel is riadtam, pedig nem szokásom, de egy jelenet eléggé rám ijesztett.
    Miután visszaaludtam egy nagyon kellemes hangulatú túrista-álmom volt, az amcsiknál, New York-ban (soha nem jártam ott) túristáskodtam.Egy buszban voltam ott a legtöbbet és haladtunk valami múzeum felé.
    Majd leszálltunk, múzeum helyett meg kajával kínálgattak valahol. xD
  • zyppy
    #851
    ma azt álmodtam hogy feljövök az sg-re és levették a büntetőpontjaim.
    megálmodtam a jövőt
  • Neoncsoves
    #850
    nem kell sokat inni és nem lesz ilyen álmod:)
  • Qwerty4
    #849
    Ma nagyon szar dolgot álmodtam, sok mindenre nem emlékszem, de az álom "főmotívuma" a hányás volt.
    Hánytam egy csomót álmomban, majd mikor felébredek a torkomban és a gyomromban is érzem már, hogy itt tényleg nincs rendbe valami.
    Nézem körülöttem valami róka van-e, szerencse nem volt.Azóta még nem jött ki, de nagyon készülődik valami... :(
  • gyuri12
    #848
    Ehh,csak ha már ez ilyen "álmos" topik,gondoltam lesznek itt szakértők.:|
  • qetuol
    #847
    ez azt jelenti, h mindig hasonlót álmodsz
    (tudom, captain obvious, thank you sir!)
  • Qwerty4
    #846
    Az éjszakai kánikula miatt inkább mostanában forgolódom az ágyban, szóval sajna egyre gyatrábbak az álmaim. :(
  • gyuri12
    #845
    Az álmomat nem írom le,de az mit jelent,hogy az utóbbi időben minden álmomra emlékszem,és hasonló jelentésük van?
  • Máté94
    #844
    Am, 14 évesen mit lehet bedugni?
  • Máté94
    #843
  • vénfarok
    #842
    bakker, én azt álmodtam, hogy egy nagy bevásárlóközpontban vagyok, épp a pénztárnál álltam, elöttem egy dagadt nő állt, ráugrottam, már majdnem bedugtam, és azt vettem észre, hogy valami szivárog...hát majdnem behugyoztam, szerencsére csak pár csepp szivárgott ki
  • jhetedikj
    #841
    Az se rossz! xD
  • Bokafix2
    #840
    Az uncsitesómnak múlt héten vették ki a manduláját és erről álmodtam. Azt álmodtam, hogy a műtétre vár és ott járkálunk kint a váróban, meg hogy ideges, és mondta is hogy fél, meg hogy szerinte már nem is jó ötlet, hogy kivegyék.
    Ekkor engem behívott az orvos és valami papírokat adott, utána közölte hogy hívjam be uncsitesóm, mert elkezdik a műtétet. mikor indultam a kijárat felé hallottam, kintről hörgés meg nyöszörgés szűrődik be.
    Kinyitottam az ajtót és láttam hogy tesóm át van változva egy óriási mandulává. Egy kb. másfél méteres pirosas színű nyálkás trutyi volt az egész, meg nagyon kis csökevényes kezek meg lábak látszódtak csak ki belőle és csak szörcsögött meg hörgött.
    Én nagyon megijedtem és visszafutottam, hogy szóljak az orvosnak. Az orvos kijött nézegette, tapogatta meg odagyűltek többen is és nézték uncsitesóm.
    Én megkérdeztem az orvost hogy mi történt vele, vagy mi baja, hogy ilyen hatalmas mandula lett... Erre azt mondta hogy be van neki gyulladva és attól ilyen nagy. Ekkor felébredtem.