WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meddig lehet még free-t regelni?
Az utolsó napon kellene pár extra reget csinálni, hogyha utána jelentkeznek még érdeklõdõk, kitudjunk nekik osztani.
Punker
én kb 8-tól ráérek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ma este elmehetnénk gyárat bombázni. Montfaucon repterérõl indulva kb 1 óra alatt meg lehet fordulni.
6 He111-el 3 óra alatt le lehet nullázni a franciák termelését.<#eplus2>
0Fritz0
Vagyunk egy páran... (Itt éppen egy kisvárost foglalunk el, ahol csapataink már az Army Base-en mulatnak. Közben a repülõsök egy D520-assal fogócskáznak).

És a panoráma is megteszi. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

holnap fel jössz TS-re azt meg tumáljuk, oké??

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker
neten keresztül kell utalni a pénzt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
1 szerver van kb 600 várossal, folyamatosan játszik pár száz ember

onlybarca
és a fizetés hogy mûködik?

amugy jo a játék és vannak a servereken?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

Punker
havi 15$

onlybarca
és utána hogy lehet vele játszani?

Punker
free trial idõszak alatt 2 hétig kitudod próbálni ingyen, a wwiionline.com-on le lehet tölteni.

onlybarca
helló

valaki megtudná nekem mondani mi ez a játék részletesen és honnan tudom megszerezni!

Punker
nagyon jól kezdõdik a hadjárat.

jaj de jó volt haybest 25 perc allatt elfoglaltuk ,ez korona volt a napra !!!!!

uh ez az bf rpbbantás nagyon kemény volt!!!!!

Random_
Mi is súlyosat csatáztunk mikor beléptem csak puskás volt az MS-en tankok se voltak és két depó elelnséges volt viszont jöttek panhardokkal. Az MS-t is kempelték mikor utoljára beléptem kevesebb mint 70 puskás volt. Gondoltam hozok egy 232-est és kicsit azzal besegítek. Hát a negyedik városban volt csak 3 db beléptem és hoztam egyet egy másik srác egy másikat mire odaértünk este lett és közbe azért szereztek pak-ot is. Megszereztem életem 3 elsõ killjét jármûvel. 😊 Majd letettem az AB-n mert mienk lett a város remélem majd egy nagyobb tudású kollega használja majd. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Carignan-nál akkora csata van!!! Elfoglaltuk az AB-t, de akkora ellentámadást kapunk, hogy alig gyõzöm számolni a killjeim. Elhelyezkedtem az AB déli falánál a sövényben.. elõvettem a Bratwurstot reggelizni, erre két MS tõlem 500m-re elkezdi ontani a gyalogosokat... hullottak szépen nem mondom, de megyek is vissza.. bekeritem õket 😄

Random_
A szövik felszívódtak. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kit--Kat
Horthy ellentegernagy<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
Hadnagy lettem a haditengerésztnél, térde elöttem! <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

oké délután a CsigaGyalú Hadmüvelettel kezdünk😄DD

Random work
Délen most jók vagyunk ezt szeretem!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
8 óta nyomjuk 1 város 1 fb + egy jót hajóztunk 😊

Random work
Reggel segédkeztem egy város elfoglalásában volt patakvér rendesen. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
a légierõnk feltámadt kb 15 stuka 1 fb-n 😊

Random work
Én is akarok! Legalább egy géppuskás pozíciót kérek! 😊 4-tõl ráérek.

Country Factory Damage Output Status
France Abbeville 72% 27% Reduced Production
United Kingdom Whitstable 2% 98% Reduced Production
United Kingdom Ashford 0% 100% Full Production
France Amiens 32% 67% Reduced Production
France Montreuil 72% 27% Reduced Production
United Kingdom Canterbury 0% 100% Full Production

csigapép lesz<#fogmosas>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
Thom is jön

Jó, ha délután leszünk elegen indíthatnánk egy kisebb csapásmérõ akciót a csigafarmok ellen.

Punker
mielött elsüllyedtünk kilõttem egy H75-öt 😊

Punker
ha bombázó tiszt kell szólj

Biztos hogy ma menni fogok bombázni.

joreggelt ,nem irtad milyen volt??!!!

Sippie
éjfél van... elindultam bombázni 😄
gyárak ,gyárak ,gyárak csak ne iktassák ki egybõl 😊

Éjfélkor indul a legújabb, 19-es hadjárat. Vajon éjjel kik jutnak megint kezdeti elõnyhöz?😊
huh nagyon filling volt ma!!!
Ennyi fegyoval nemisolyan künnyû megközeliteni egy fbt!!!!

Random work
Hát tegnap olyat henteltem délen! Amíg ti csónakáztatok én védtem egy várost amit elleptek a franciák. Egy nagy magas bokor mögé bújtam ahonnan korábban kisappoltam egy Stuartot és ott állva vártam mert azon a mezõn haladt a támadás. Mellettem a facsoport mentén mentek elõre a gyalogosok és nem vettek észre sorra szedtem le õket. A facsoport túloldalán a shermanok mászkáltak csak nem akartam feladni a helyem, de hõsiesen kitartott a többi bajtárs. Azután számomra bravúrosan leszedtem egy templomtoronyban kempelõ franciát 300m-rõl. Végül még észrevettem a mezõn egy shermant amit néhány méterre megközelítettem csak a gyalogosok kiszúrtak és leszedtek. Elötte egy depót kempeltem ahol 1vs1 harcom volt egy franciával és 5 killt sikerült bezsebelnem csak sajna nem volt támadó parancs és nem lehetett foglalni.

Jó ez az inter mission a hajózásnál! A rombolóval 2 nap alatt igen meglehet növelni a rangodat! Lehetne tovább is<#wink>
Punkerwork
2 nap? akkor errõl lemaradok szerintem 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ez a móka 2 napig fog tartani, azt nézik meg a végén, melyik oldal mennyi CP-t foglal és ez alapján hírdetnek gyõztest.
Bárki bármilyen jármûvet használhat, az AB-ken nagyságrenddel megnövleték a jármûvek számát.
Punkerwork
tuti van valami cél eddig mindig volt, vagy ez most átment mészárlós FPS-be? 😊

cél? nincs, de bármit vezethetsz, minden cuccból sok van, és 2 (azaz kettõ) mp alatt lehet foglalni depókat.
Punkerwork
<#eljen><#nyes>

bazza
akkor most azért tudtam private ranggal fw190-est vezetni...Leszedtem egy Spitet és egy matit

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punkerwork
2 hadjárat között van pár napos extra küldetés.

bazza
mijazazintermission?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punkerwork
de mi a cél? gondolom most nem anglia 😊

Jah, intermission, és érdekes módon 1,5 óra alatt elfoglaltunk 3 várost😊
Látszik hogy a tömeg ismét átállt Axis oldalra.
Punkerwork
na mi történt? éjjel megadtuk magunkat? inter mission mi?