19663
-
#1450 Le állt a játék!!!
-
lachun #1449 Jo reggelt az állománynak tegnap nagyon dübörögtünk nyugat felé -
manohun #1448 Ok néztem a Dongó fórumban. Remélem hogy én is látni fogom repülni. -
lachun #1447 Mano Punyeknak meg van az elsö killje de egy szemét másik hurri eltalált minket pedig soroztam hátul ahogy értem Szuper volt hallani elöbb a szövigép ahogy eset darabokra a földön :)))))) -
lachun #1446 OK semmi baj egyedül megnézem 3szor
majd össze hozzuk késöbb!!!!!!!!! -
#1445 Én szívesen mennék de az a baj, hogy az utóbbi időben szinte semmi kikapcsolódásra nincs időm:( Megkezdődik jövő hónapban a vizsgaidőszakom most pedig egyfolytában zh-at írunk az aláírásokért:( Szóval ha lesz egy kis szabadidőm megyek veletek játszani fiuk. -
manohun #1444 Bocs de ma nem tudok lenni, közbe jött valami. :( -
#1443 Hatalmas film kötelező darab mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
lachun #1442 Na uraim Föleg BUDAPESTIEK holnap kéne VIDEOZNI nálam a STLINGRAD cimü filmet Joseph Vilsmaierendezte egy ritkaság a németek szemdzögéböl mutatja be a háborus katlant TSen kéne egyezetettni ma!!!!!!!!! -
LtVitez #1441 érdekes nálam elfogadták -
Vata #1440 Hmmm. Tegnap óta nem változott semmi a player services/check statusban sem. Jól megfagyhatott az adatbázisuk... -
lachun #1439 Punker lehet ujjat kell csinálnod másik mailal mert néha nem fogadják ell a régéit.sajna. -
Vata #1438 Ó én szegény! És láttad, ahogy rázkódik a hátam a csuklástól?
Most már megvan, hogy mitől volt.
Nem tudtam rendesen célozni, mert dupla akkorákat ugrott az irányzék.
(Azóta sem vették le a számlámról az összeget...) -
LtVitez #1437 !S Vata :)
Tegnap láttalak ugye játékba,ott mentél előttem,de nem is tudtam hogy Te vagy az,mivel Neked az Atav név volt még ugye... :) jól el is küldtem melegebb éghajlatra magamba a gyereket,hogy ki meri a Te nevedet használni.. :DDDD -
LtVitez #1436 Punker:ua-ra kértem -
#1435 ki írta hogy elkészült az új reggem várjam a mail-t..... -
lachun #1434 Valamit eltolhattál mert tegnap az ujjaknak egyböl jött a pass. -
#1433 az új regget te más mail címre kérted? -
Vata #1432 Tegnap én is szintet ugortam, de még egyet kell a távcsőhöz, amire igencsak fáj a fogam...
Gotcha: grat az előléptetéshez. !S
Vitéz: csak így tovább :) !S -
lachun #1431 Na ez miért lett ilyen nem tudom:DDDDD -
lachun #1430 Jo reggelt remélem ma is mindenki megy feljebb
-
LtVitez #1429 énis szintet lépetm! :DDDDD PFC vok :DDDD
nagyon kemény rendfokozat :)
Gotcha grat a rangért -
#1428 Na szép napot zártam.
Fulos service
Major is lettem
Joystickom is van
Már csak reggel kell valahogy flekelnem dolgozni :DD salute emberek
!S -
lachun #1427 Bocs Manuhun csak beüzemeltem a az uj TS de men dumálhattam.
Nagyon jo volt Punyek végre egy igazi pilota és Gotcha is meg kergetett egy pár gépet az uj joyal nagyon helyes kira voltÉs jo cakát minden kinek. -
manohun #1426 Köszi
Lacus irtam a Dongósoknak neked is elköltem mellékelve amit nekik írtam -
#1425 mostantól él a TS server a megadott cimen. kérjük ezentúl azt használni -
#1424 a TS server már megy ez lesz az elsődleges TS server.
A server elérési utja a
wwiionline.zapto.org
még tesztelem ha jo irok -
manohun #1423 A kommunkációs tisztünk azt hiszem jó munkát végzett :)
Nekem megfelel mindegyik elérési név.
!S Gotcha főtörzsőrmester -
manohun #1422 Na vagyok!!!
Úgy nézki hogy még is a szerda lenne jó a filmnézésre.
Aki jönne erre a Sealionra (kb. 400 HUF) az irja ide hogy tudjam hány emberre számíthatunk. -
#1421 !S
Nos én mint kommunikációs tiszt bejelentem.
Egyéb és nagyon nekem köszönhető forrásból a következő szuper cuccok fognak itten lenni:
WWIIONLINE magyar hq honlap átkerül egy privát serverre reklám és tárhely korlátozás mentesen,
szintén igy a 1stHPR honlapja is,
egy stabil TeamSpeak lesz létrehozva szintén itt.
és bár még tesztelés és minden alatt van de valoszinu hogy IRC server is.
az elérési utak a következők lesznek előre láthatólag:
honlapok :
wwiionline.sytes.net
1sthpr.sytes.net
IRC :
wwiionline.serveirc.org
TS
wwiionline.zapto.org
Ezek természetes lehetnek mások is, ha valaki tud jobb redirectet az irja le nyugodtan.
ezek a dolgok még nem müködnek de nagyon közel már fognak a TS valoszinü 1 órán belül. ugyhogy !S embörök. -
#1420 -
#1419 Szolgálati közlemény:
December 13.-án újabb scenárió játék lesz a csatorna harcok sorozatból. Ez egy tipikus "mi lett volna ha..." küldetés lesz, az Oroszlánfóka hadmüvelet a témája, tehát partra kell szálnunk angliában.
433 magyar forintért lehet jegyett váltani a mulatságra (most épp ennyit vont le a kártyámról érte) Aki akar jönni az váltson egy jegyet, ott ahol a játék befizetését intézük, de még ne jelölje magát semilyen szerepre, mert majd Mano-val közösen megbeszélgetjük, hogy hol legyünk Együtt Egy Csapatként!
A hivatalos információk -
#1418 nem jön :((((((((((((((((((((((((((((( -
LtVitez #1417 én a sima ltvitez -es nickregemre fél- 3/4 órát vártam -
#1416 Jön a Tigris??? -
lachun #1415 Nem értem van aki egész nap várja a passt Vitéznek meg 3 perc hmmm na ne itt valami készül:DDDD -
LtVitez #1414 thx :) -
lachun #1413 GRAT LTVitéz tudtam rád is lehet számitani csak rájönnek odát hogy egy stui csak egy könnyü tank -
LtVitez #1411 pontosan,ez így igaz.
Tegnap kilőttem életem első tankját,egy Stuartot!!! :D -
Vata #1410 Igen, valami gond lehet. A térképen sincs semmilyen változás az uccsó 24h-ban, ami kizárt.