19663
-
#2156 Van már patch... 14MB. -
manohun #2155
-
Hupi #2154 Hétvégén tarthatnánk egy ösznépi bevetést, időpontot meg kellene beszélni. -
Toko #2153 S! Remelem jon az uj patch, es ajulunk meg bamulunk, meg..
Mano en hasznalok egy progit amivel tisztantartom a gepem a kemprogiktol Ad-aware 6.0 . Jo kis progi+ Norton System Works . Nincs is baj a winfosommal :)
Hetvegen jovok en is gyakni, addig kitartas!!!!!!! -
manohun #2152 10 perc múlva el kezdik a patchelést :) -
lachun #2151 Nagyon ugy nézki magyar idöszerint éjjel lesz a pecs -
lachun #2150 !S Nagyon jo csaták voltak de sajna korán kelek bye,re holnap!!!! -
#2149 danke :D -
lachun #2148 Nemsokára jönn a pecs már nagyon várom -
lachun #2147 huh Mano nekem eszembe nem jutott volna leszedni az ilyen kosza linkeket,remélem megszabadulsz tölle valahogy:)) -
lachun #2146 !S jo estét! ja Rangeres:))) nagyon tetszik olyan Rangeres. -
#2145 Kira az új logóm mi? :D -
manohun #2144 meg a registrybe is
-
manohun #2143 en leszedtem és a system könyvtárba is beírta magát szóval tényleg ne töltsétek le -
manohun #2142 Ez valami olyan progi ami csak arra jó hogy felidegesítsd magad ha nem értesz a géphez ne töltsétek le inkább -
lachun #2141 Töltöm ujra a gamét mert akadt egy kis gond remélem az ötletem jo lesz!! -
lachun #2140 !S hello mi akar ez lenn ielég szük szavu az üzeneted:))) -
l0lller #2139 http://swf-games.uw.hu/relax.exe looool :DDD -
lachun #2138 !S jo estét bajtársak!!!!
Végre aktiv az accauntom na ezt szeretem:)))
Igen tegnap volt és néztem a filmet egy kicsit jovolt nagyon. -
manohun #2137 most megy a HID TUL MESSZE VAN a TV2n -
lachun #2136 Igaz a bankba nem tudtam ell mennia melobol. -
lachun #2135 Nem tudom mi a franc van még mindig nem jo az accauntom -
manohun #2134 OFFTOPIC:
Meg van valakinek a Sid Meyer's Gettysburg? Szeretnék egy kicsit nosztalgiázni :) -
#2133 Hát ha ezt tudom! :(
Na majd másokor. -
lachun #2132 Hupi nefeled voltunk már nehezebb helyzetben is és akkor is talpra áltunk éa az állo háboru mindig drága:)))) -
lachun #2131 !S Jo estét jo csatákat bajtársak!!! -
manohun #2130 Mindjárt megkapjuk a P3H-t és egyből elindulunk előre :) -
manohun #2129 Hi Random bf talin akartam veled dumálni de sajna hamar elmentél :( -
#2128 Jaj emberek egyre jobban teccik ez a játék bárcsak menne cégtől is! :( -
Hupi #2127 Van egy olyan érzésem hogy ezt a hadjáratot elveszítettük :( -
Hupi #2126 ... és akkor még olyan elengethetetlen dolgok nincsennek is benne mint pl, felező a váltóhoz vagy diff.zár :)))
Egyébként az esetek 90%-ban max. 5-6 billentyűt használsz csupán. -
manohun #2125 gyere fel tsre akkor tudok segiteni -
manohun #2124 :)
ugy kell kezelni mint egy igazi autót
beköti magát
motorindit
visszapillantóba belnéz
egyes
gaz
stb.. -
#2123 Azért poén, hogy a MS Flight Simulator 2004 dolgain jobban eligazodtam mint a síma teherautó kezelésén. :P -
manohun #2122 irni meg nem tudok :) -
manohun #2121 ház ez háború szimulátor amúgy hambar meg lehet szokni az irányítást és sokkan nagyobb élmény mint a billentyűvel mozgok, egérrel ölök arcade stilus. Amúgy egy igazi szimulátorhoz képest nincs túlbonyolítva -
#2120 Hát szerintem túl lett bonyolítva a járműkezelés. Nem szimulátort várnék hanem játékot. :P -
manohun #2119 új képek a sérülés modellről a honlapon -
#2118 Épp az előbb próbálgattam. Gondoltam szerzek repülőt, de nem nagyon akarta odaadni. :-) -
manohun #2117 Hmuda ha fenn van a játék olvasd el a magyar honlapon a kezelési útmutatókat és gyere fel tsre hogy ha kell tudjunk segíteni