19663
-
manohun #2436 a magyar honlap? -
#2435 hát ugye beregelsz és közli hohgy a jelszót leküldi emilben, és erre várok már 1,5 napja :)) -
manohun #2434 én vagyok a magyar honlap adminja
milyen válasz levelet? elvileg minden levelezős cuccot kikapcsoltam belőle -
#2433 mert regisztráltam magam, de nem kaptam válaszlevelet eddig még :(( -
#2432 ki a magyar WWII online honlap adminja ?? -
lachun #2431 !S bajtársak!!!! sajnos mnem tudom mikor leszek mert buliba megyek melos buli!!! JO harci szellemet kívánok és sok szerencsént mindenkinek:))) -
#2430 én szerdán csináltam -
Shad01 #2429 Sajnos meg tudom erősíteni, hogy az eddigi nem hivatalos free trial végleg megszűnt. Az előbb próbáltam új accountot csinálni és nem sikerült. Hétfőn még müködött úgyhogy egy hétig én még biztos tudok játszani. -
manohun #2428 Elvileg a mostani állás szerint mind a 3 puskagránáttal vállról lehet majd tüzelni, és az angolok kapnak egy páncéltörőt a franciák és a németek robbanót. Gophur azt mondta hogy az angolok páncéltörője se egy nagy tankkiller mert csak megfelelő szögből és távolsgből robban fel egyáltalán, sok esetben lepattan a páncélról és gyalogosok ellen meg használhatatlan szinte. Szóval érdekes lesz.
Azt már kijelentették hogy a következő gyalogos fegyver a Páncéltörő puskák lesznek. :) -
#2427 bár napok óta megakarom nézzni a Szarvasvadászt csak nem volt időm rá -
#2426 délután nem csapunk ki a csigaevőkre Flavionból? -
lachun #2425 Hát igen jol meg kell csinálni szerencserére nem adnak ki félmunkát a kezük alol.Inkább javitsák ki a hibákat mint élvezhetetlen legyen a játék vele. -
manohun #2424 hát sajna még nem jöttek be mert megint változtatni kellett rajtuk programozási nehézségeik akadtak :( Elvileg hétfő kijön egy patch de nem tudom hogyabban benne lesznek-e a puskagránátok -
#2423 de puskagránátot még mindig nem láttam :((( -
lachun #2422 huh ez egy kicsit félre ment de azért remélem érthető volt:))) -
lachun #2421 nagyon jo a távcsö bescüld meg és segitsd a pamzerinket:)) -
#2420 Flavion fb-t támadják, viszont végre van távcsövem :)) -
#2419 a franciák elég csúnyán letámadtak minket. -
lachun #2418 HI Valen jo lenne ha asztali mikrofont vennél mert a fejhalgatos hamar tönkre megy sajna. vannak nagyon olcsok, én a tescoba 790huf ért vetten. Valamint botok csak a városok szélén vannak akit mozogni látsz majd, azok mind élö emberek a számitogép möggöt.A bptok csk álnak és védnenek egy bizonyos részt egy géppuska fézekböl,vagy alntitank ágyuval:)))) -
lachun #2417 !S jo reggelt mindenkinek!!! -
manohun #2416 !S Gotcha
Szólok :) -
#2415 !Saluto megveharcoso ölö gépek itt vagyok vagyis nem mert melo helyről nyomom 1000 el. na elvileg a TS már el van idulva mer intézkedtem valójában kb köv honap közepétől leszke addigra lesz netem Mano ha megin befosika cucc hivjá bazz ne 2 nap mulva, én nem tudom megnézni. na saluto nemsoká! cső
-
manohun #2414 Jó éjt mindenkinek, honlap is csak este leszek :(
de jövő héttől már véget ér ez a lehetetlen állapot :) -
#2413 :)), de így hangzott :)) -
manohun #2412 nem azt akarom mondani hogy a több ezer játékos közül a magyarok mind németek :) -
#2411 Várjál, csak nem azt akarod mondani, hogy pl.
az egyik fél - Német - valódi játékosok
a másik fél - Angol - számítógépes botok !!!!! -
#2410 jó, de még akkor is inaktív vagyok :(( -
manohun #2409 Itt nincs az ellenfél egy szobában. :) Itt mindenki egyoldalon áll :) -
AceMaster #2408 Újra működik a Gotcha féle TS server!!!!!!(wwiionline.zapto.org) Hurrrrrrá!!!!!!! -
#2407 köszi
majd szerzek egy mikrofonos fejhalgatót (tul. képpen Battlefield alatt már próbáltam (hát érdekes főleg mikor az ellenfél is egyazon szobába van :))
hát még nem vagyok aktív, mahd hétfőtől, mert akkor utalják a fizut :) -
manohun #2406 valen ha nincs a számládon elég akkor kapsz mailt.
Mindenképpen próbáld ki az irányítást ami előtt fel mész Online. Ja és gyere fel TSre még ha nincs mikid akkor is mert nem egyszerű a játék és sok olyan dologgal fogsz találkozni amit nem vagy rosszul értelmezhetsz és akkor nem fogod élvezni a játékot.
A magyarhonlapon lévő leírásokat olvasd el mert segítenek. -
#2405 akkor majd megnézem és az oldal készítői " erre egy órát kapnak" :)) -
manohun #2404 bár lacusnak asszem 20 perc alatt leszedte -
manohun #2403 Először nekem kb. 5 óra volt míg levette a pénzt utánna meg azonnal. -
#2402 Lejárt trialom :( -
#2401 kösz, bár nincs microfonom, meg nagyon nem akarják leszedni a zsét a számlámról :( -
lachun #2400 !S Valen elég hamar megy a fizetés csak az a lényeg hogy domboru számos kártyát fogadnal ell és gyere tsre mert most ott vagyunk:195.70.50.41:8767 a jelszó puma, a szobához haboru -
lachun #2399 !S Jo estét mindenkinek:)) -
#2398 még nem jelzett vissza a playnet, hogy sikerült a tranzakció (lehet hogy hétfő lesz belőle :( -
#2397 valaki van most a csatamezőn? nekem van 2 órám játékra :)