19663
-
Hupi #3357 Mondjuk úgy hogy el lett halasztva hétfőre. -
lachun #3356 Hát sajna nem volt valami nagy kampány de arra nagyon jó volt hogy az uj fedezékeket kigyakoroljam!!! -
lachun #3355 Nagyon jó ugynézki sikerült valami jó be állitás remélem ez már élvezhetöbb lesz.
Mano a játékban system üzenet jött a forumban FPS suport irásvan!!!!!! -
#3354 Kedves Mozambo!Reméltem,hogy más szemszögből látod majd Hupinak()a történetét.Kivácsi leszek,ma is kell-e őt ébresztgetni!talán igy,pár pofonnal sikerülni fog!És akkor felriad édes álmából,mert FRANCIA KRÉMEST evett álmábanés a száját jól körbenyalja,de addigra kilövik az egyik szemét.És akkor jössz majd te,hozol neki egy sötétitett szemüveget,amiben majd igy fog kinézni:.Persze kedves olvasóim,bárki járhat igy.Mert addig jár a a kutra,mig el nemtörik.Jó játékot nektek ma TS-re.Ja,nem.ST-re(estére) -
manohun #3353 igen akkor nagy hirdetési kampányt tartanak és akkor orrba szájba lesz freetrial -
#3352 És akkor tuti lesz? -
manohun #3351 1 hónap legalább -
#3350 És az mikor lesz???? -
lachun #3349 huh ez tényleg elég kemény hír!!!! -
manohun #3348 Rossz hírek!
Nem lesz freetrial 1.14-ig -
LtVitez #3347
nemgyenge :D
Hupi: Night Trian: ez biztos valami esti vasuti bál lehet francia területen pezsgővel,nőkkel meg francia felszolgálókkal,hogy ünnepeljék a naaaaaaaaaaaaagy dicső német hadsereg eddigi győzelmét,nem? :D -
mozambo #3346 Valóban én másként szoktam ezt megélni,tudod nálunk nincs Cseh2.A történet tömören röviden így zajlik:
-Kimegyünk "H"-val/amely itt történetesen nem Hupit,hanem egy igazi nagykaliberű PzIII "H"-t akar jelenteni.
-Belevetem magam a harc sürűjébe az összes Franciát likvidálom.
-Ezek után leadom a jelentést az önjelölt hősnek,hogy tiszta a terep és mostmár biztonsággal kidughatja a fejét a fedezékböl.
-Majd mivel elaludt közbenleadok egy lövést ébresztés céljábólfelébredés körbenéz.A látvány elképesztőcsupa halott Francia.
-Mivel én ilyenkor már rég megérdemelt pihenömet töltöm,nem értvén a helyzetet.....elmeséli a történetet abban a formában ahogy azt megálmodta.
-Hát tisztelt olvasó innen eredhetnek a félreértések -
Hupi #3345 Valamiféle Night Train hadművelet folyik ma, este mi is bekapcsolódunk ebbe a jó kis vonatozásba. -
LtVitez #3344 naigen azse rossz :) -
lachun #3343 Viszont tegnap annyi elönyöm volt hogy a lagzásom miatt csak a huszadik sorozat talált ell a miközben egy stuárt közelében boklásztam -
lachun #3342 !S jó napot!!!! Remélem ma édrekes küzdelem lesz sajnos én nem fogok sokat kiveni elöle, mert a videokarim nyekeg az uj grafikától ,de megprobálok valamit kisajtolni belöle estére. -
Hupi #3341 Kösz. -
#3340 Kedves(nemes egyszerűséggel nevezzük)H-nak!!!Ebben a történetben Hupira véltem felismerni.De két embert kell meghallgatni ebben a történetben.Állitom,Mozambo ugyanezt mondja majd,csak fordítva!De én mostminden elismerésemet küldöm feléd.És ezennel átnyujtanék neked()egy díjjat,amit a csigavéredért,és a nagyon megfontolt hangodért kapsz.Gratu -
Hupi #3339 Na ez valahogy így szokott történni:
Mozambo sgítségért kiált mert üldözi őt néhány csigazabáló
Na ekkor jön a képbe a rettenthetetlen hős (az egyszerűség kedvéért nevezzük H-nak )
Szóval H felveszi a kesztyűt és segít régi de már a harcokból kiöregedett barátjának elintézni az üldözőit.
Az öreg harcos (Mozambo) fellélegezhet , a hős H pedig integetve búcsúzik tőle, és a történetét olvasó lelkes közönségtől. -
#3338 Szia Manóka!Remélem,olvasad a pályázati felhívásomat.Mikor jössz már Jointozni?Tegnap nagyon jó volt.Felszálltunk a helivel,és mikor én vezettem,eljutottunk foglalni,de mikor más,akkor már meg nem.Nagyon büszke vagyok magamra.Millió puszka nektek. -
LtVitez #3337 szépjóreggelt bajtársak! :) -
manohun #3336 -
manohun #3335 Nem jött SMS sajnos :( -
#3334 Rossz kedvem volt,megnéztem a honlapot,sok kérdés merült fel bennem,megismerkedtem Lacussal,aztán Manoval,meghallottam Hupi hangját,ami kicsit fáradtasnak tünik általában.A többiekre még nem találtam megfelelő smyliet.A többi honlapra -t mutattam,és itt ragadtam,és kedvellek titeket.Ezért most csak nektek,integetek egyet -
#3333 -
Cimbi #3332 Hi
Mano megkaptad a moneyt?Mert inactive vaok:((( -
LtVitez #3331 sziasztok embörök! -
#3330 szeva -
manohun #3329 Új hírek a honlapon. Egy két jó kis képpel :) -
manohun #3328 Szia Kincs:) -
#3327 végre sikerült irnom a fórumba,Jó ájt mindenkinek. -
lachun #3326
sijja Kincsünk -
lachun #3325 oké megvárunk semmi gond!! -
#3324 -
#3323 Sajnos énse leszek holnap ,mert egyenlőre inaktív vagyok. Hétfőtől szeretnék megint lenni. -
lachun #3322 !S Jó estét !!! -
#3321 OK! -
manohun #3320 este (8kor) legyél fent TSen és akkor aktiválunk csak mert nélküled nem megy és meg most sajna nem érek rá -
#3319 Mano elmentem a bankba ,de csak 3-ig dolgoznak(fene se érti ezeket-mintha nem akarnának dolgozni) szóval megköszönném ha aktiválnál és tudnám küldeni a pénzt ,amint kinyitnak). Sorry a dologért ,de valamiért ver az ég. -
Hupi #3318