19663
-
#3919 Sajna,Shad,ez már velem is előfordult már párszor,bár nem ebben a játékban!És ilyenkor hiába minden erőfeszítés....de mi tudjuk,hogy mit vittél véghez,és az az igazi büszkeség,nemde??? -
Shad01 #3918 Tegnap tökéletesen a gyár fölött repültünk el, tartottuk a sebességet és a magasságot. A bomba tisztnél is minden be volt állítva. Sajnos így is csak 7%-ot értünk el.
Talán legközelebb alacsonyab magasságról kellene próbálkozni a 3000 helyett.
Nekem az volt a legszomorúbb, hogy épségben hazarepültem, leszálltam, és az értékelésnél nem volt semmi, mintha nem is repültem volna azt a küldetést. -
#3917 FIGYELEM!!! CIMBI!!!VAGY AKI HALLJA,ADJA ÁT NEKI!!!mIVEL TEGNAPI TAPASZTALATAIM SZERINT,ERRE MOST NAGY SZÜKSÉGE LEHET!!BEFIZETEM EGY TANFOLYAMA,SOK SZERETETTEL -
manohun #3916 Jó reggelt -
#3915 Pirospozsgásos jó reggelt minden katonámnak!!! -
#3914 Shad:
A bomba tiszt betekerte az irányzékon a sebbeséget illetve a magaságot?
-
lachun #3913 Nagyon jó ez a képregény sorozat:)
-
lachun #3912 HUH ezt is látnotokkel van két kép ami nagyon állat:)
ez se rossz:)
-
lachun #3911 HUH sajna a server ugynézki áll mert Shaddal nem tudunk bemenn.Addig is itt van egy jó pofa TAXI -
lachun #3910 Szerintem élesben menjünk mert elsőre nem volt rossz szerintem!!!!
De vadász fedezet kéne nagyon mert elég sebezhetöek vagyunk!
Valamint a bombázoknak egyböl nagy magasságba kéne huzni mert a spit alig birt utol érni minket és tisztán lötem rá az also lővésszel.
Net szakadásra nincs receptem:) -
lachun #3909 Jóestétt mindenkinek mehetünk bombázni:) -
Hupi #3908 Legközelebb Abbevillet fogjuk támadni az sokkal könnyebb célpont rárepülés szempontjából. -
Hupi #3907 Igen de mivel kiégett a 2 ha-nyi terület így elmondhatjuk hogy "jelentős" kárt okoztunk a francia vad és erdőgazdálkodásnak. -
Hupi #3906 Majd tele torokból üvöltjük a panzerfield-et. Nincs is annál jobb hangtechnika, mint amikor öt mindenre elszánt Hunyadis túlkiabálja a páncélos motorjának a dübörgését! -
Shad01 #3905 Délután egy saját város felett kellene gyakorolni a bombázást. Valakinek egy háztetőről kellene figyelni, hová esnek a bombák. -
#3904 -
#3903 Jóreggelt ,minden katonának!!
Hmmm. A mondatod közepén megijedtem kicsit:D
-
LtVitez #3902 jóreggelt! :) -
#3901 Carajo,ne legyél agresszív a kutyáddal.Minek fehér tigrincs,mikor bármikor magadévá teheted (persze nem ugy...,rossza az aki rosszra gondol)itt a forumban.MIndent a szemnek....hmmm -
#3900 GYÖNYÖRŰ SZÉP REGGELT MINDEN ÉLHARCOS KATONÁNAK!!! -
lachun #3899 !S Megyek pihikélni majd holnap megint megyünk és az 5% remélem felmegy 50% adunk nekik az biztos:) -
lachun #3898 Drága Kincsed iszteni a tigrincsed -
lachun #3897 !S Shad bocs sajna most jött vissza a netem ezek szerint a spit nem kapot sokat tölen pedig potyogot a forgács belőle. -
Shad01 #3896 Megtörtént az első eredményes gyárbombázás. 2 He111-el 5%-nyi kárt okoztunk a franciáknak.
Hasnos a kát bombázó legénysége hősi halált halt. -
#3895 Off
Istenem ,de gyönyörű. Na megyek és megmondom a kutyámnak ,hogyha nem lessz 1 napon belül ilyen akkor a festéhez folyamodom:D
On
Többet nem offolok -
#3894 Tudod,Carajo,hogy mindent megteszek annak,akit bírok.Tehátt,itt egy fehér tigris.Sokat kerestem,mire rátaláltam,ezzel kívánok mindenkinek jó éjszakát. -
#3893 -
#3892 Hmmmm. Én a fehér tigrist szeretem ,de ezzel is el leszek jópár napig ,mire megszelidítem. Fenséges állat. -
#3891 Van néhány jó tuning verda, de az igzán szép hang a versenyautónak tervezett motorokból jön. -
#3890 Tudod,hogy kérésed számomra PARANCS! -
#3889 Hehehe. Én pedig imádom ,mikor a nagy állat hang jön a tuning verdából. De ha szereztek nekem egy Tigrist biza abba nem kell semmi extra:D -
lachun #3888 !S Jó estét megyek csatázni:) -
#3887 Nyilván királyfi!Hogy is gondolhattad volna,hogy BÉKA...... -
Hupi #3886 Béka vagy királyfi ? ;))) -
#3885 Szóval,igy állunk?Van egy két izig-vérig nő barátosnőm.Naaaa?Akkor aztán lenne Hupiból-ból -
Bat #3884 Mákláma, má' van netje :)
-
#3883 Urak?????És én???????Nekem most külön kell köszönnöd ezért -
#3882 Rólam pedig mellműtét után,és arcműtét után készült a kép.Ja,ez nem is én vagyok ott azt hiszem.De ott is meleg volt,az tuti.Kit-Kat,ÉN NAGYON BÜSZKE VAGYOK ARRA,HOGY ENNEK A KIS "CSAPATNAK"A TAGJA VAGY. -
#3881 egyébként éppen kiszállás után készült a kép:) -
#3880 Az a szó, hogy autó, csak a Ferrarit illeti meg a többi csak kaszni 4 kerékkel:)))
Ahogy mondta Hupi a motor(!) ami a Ferrariknál gyönyörű hangú(ez nem elfogultság)!!!
Ebben talán nincs, de van a Ferrarikban légkondi.