19663
-
#3999 Na,ez szégyen!Azon a képen az én férjem látható,mikor behívták a frontra,aztán el is hagyott!NA,MOST MEGVAGY,TE DISZNÓÓÓÓÓÓÓ!Köszke Lacus,hogy megtaláltad nekem!6 gyereket szültem neked,már 11 unokánk van,fizetheted a gyerektartást visszamenőleg kamatostul.... -
lachun #3998 még mindig áll a server -
lachun #3997 Ja bocs paparazzo lettem :)
a nagy öreget is lefotoztam Ernst Heinkel
-
#3996 pedig egy ideig működött mer tmég láttam. -
#3995 ja tényleg :) -
LtVitez #3994 mg 34 ;) -
LtVitez #3993 most mért fényképeztél le engem meg az asszonyt, Lacus??!! :DDDDD -
lachun #3992 Na ezt is be kell tennem, azt hittem a játékbol rakták be a képet de ez igazi
-
lachun #3991 Valami készül de nem fogják meg köszönni:
-
Hupi #3990 Nem csak ráuszítottam a törpe shnauceremet -
lachun #3989 sorri le van védve -
lachun #3988 Most vagy én nem tudom vagy levan védve, megint proba
-
lachun #3987 na ez nem jött össze ez van:) -
lachun #3986 Szerintem Hupi szemre vételezte a sorozatott
Majd egy pontos lővésel válaszolt
-
Hupi #3985 Jah, múltkor is éppen ki tenném a lábam az útcára, amikor hirtelen egy Thomson sorozat csapódik be mellém. Jhha mondom sok ellenségem van má'. -
lachun #3984 Nem tudom, szerintem mindenki tudja kik vagyunk!!!!! -
#3983 miért nem csináltok Hunyadis logo-t magatoknak? -
#3982 -
#3981 Igen,igen...nem hagylak én sem titeket,mindíg csak rajtatok lógok,rátok gondolok,meg minden...ez egy "szerelmi vallomás"felétek,remélem értékelitek majd.
-
#3980 azért nem mindegy :)) -
lachun #3979 nem baj gondold ell hogy 42:) -
lachun #3978 Ja kb másfél hét Lacc reggelj be a hhonlapunkra és ha meg adod egy email címed értesítünk oké
www.wwiionline.hu -
#3977 gyalogosként mindig MG38 volt nálam.... -
#3976 Na jó de mikor lesz 1.14? :D -
lachun #3975 Szerintem le maradtál valamiröl majd gyere és meg látod:)
A lányok se hagynak minket persze mert mi ellen állhatattlanok vagyunk:)
-
#3974 MG42 nincs is (még) a játékban, vagy lemaradtam valamiről? -
#3973 Köszönöm a megtisztelő nevet"bajtársnők"Én is szeretlek!!! -
lachun #3972 JUJ megvan a kedvencem a kép amit annyira kerestem ez egy etalon
-
lachun #3971 !S Lacc azt igérik az 1.14 után leszz free sokan nagyon várják a magyarok közül ahogy te is.
VASÁRNAP GYERTEK a találkozora!!!!
-
#3970 Re all :) Régebben én is trialoztam néhányótokkal, csak aztán nem volt elég időm és abba kellett hagynom.
Most viszont visszatérnék, de úgy látom már nincs 1.14-ig trial :( Mikorra várható? -
Shad01 #3969 Most néztem a német oldalon:
Germany Düsseldorf 8% 75% Under Repairs
Vagyis 8%-os sérültségnél 75%-ra visszaesik a termelés. A múltkor 2 He111-el 7%-os kárt okoztunk. Ezek szerint, ha kicsivel pontosabban célzunk, lehet hogy visszaesi a franciák termelése.
Lehet hogy az volt a múltkor a hiba, hogy a 7% két gyár között eloszlott. -
lachun #3968 !S Szevasztok bajtársak és bajtárs nök:) -
#3967 Jól van,na.A szándék a fontos,nem?Nekem még biztos tegnap van...de elnézést,ha valakit félrevezettem volna.És különben is,most ne bánts,előjött a női mivoltom,olyan kis érzékeny vagyok -
#3966 szerintem nem 6 hanem 7.-e van..... -
#3965 Gyönyörű szép napot minden Harcosnak!Május 6.-a van,és sajna az időjárás nem alkalmas most erreLegyen olyan szép napotok,amilyennek szeretnétek....Cupp,cupp -
Shad01 #3964 Ahhoz, hogy érdemben részt tudjunk venni egy szervezett bombázásban, előbb a He111 irányítását kell elsajátítani. A múltkori 2 alkalom erre nagyon jó volt.
Egyrészt a gépeknek kell tudni tartani a pozíciót a kötelékben, másrészt a bombát is jó helyre kell tudni ledobni. -
#3963 NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI -
LtVitez #3962 tegnap lelőttem egy Hawk 75-öt lmg-el. :)))
de hogy hogy hoztam össze az jókérdés -
manohun #3961 Aki jön talira: 30/3494998 itt elérhettek engem ha nem találnátok minket. -
#3960 ok:)
MI is gyakoroltunk 1x Manóval és Tokóval.