19663
-
#4079 -
#4078 Legalább mi Sörhadjára nem menők,tartsunk össze,és nézzük a Piszkos 12,igen!!! -
#4077 22:00 TV2 Piszkos 12 -
#4076 E L N É Z É S T ! ! ! -
#4075 MODERÁLÁST -
#4074 És hogy valami ideillő is legyen azért: -
#4073 Remélem,ilyennek képzeltetek el.Persze az első vagyok én -
#4072 ADOK ÉN NEKED KINEVETNI..... -
#4071 nem tudom betenni:) -
#4070 -
#4069 -
#4068 Én közben elszórakoztatom magam,mig nem vagytok -
#4067 Drágaságaim!Ugy hiányoztok,nem vagytok velem,mert buliztok!Teljesen csend van.A honéapon jelenleg 3-an vagyunk,ott van Vitéz is...Azt hiszem,1st Hunyadi Panser Regiment függő lettem.De én ennek nagyon örülök,bár a fenti kép akkor készült rólam,mikor arra gondoltam,hogy kár hogy nem vagyok ott.DE IGÉRETET TESZEK,HOGY A LEGKÖZELEBBIRE ELMEGYEK,MÉG MEG IS UNTOK!!!NA,jól van,elég a hülye nyavajgásból!!!És nagyon jó volt a hangotokat telefonba hallan,csak Kit-Kattal nem tudtam beszélni.Tudtátok,hogy közel nem hasonlít a hangotok a telefonban arra,amit a fülhallgatón hallok? -
#4066 -
#4065 SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!És pláne jó sörhadjáratot estére minden kicsi katonámnak!!!Azért ott leszek ám veletek lélekben... -
#4064 ....a harc csendje.....ez
-
#4063 na mi ez a csend? -
#4062 Remélem,Lacus hamar visszajön körünkbe,már naygon várom,gondolom ti is,mert mi egy család vagyunk... -
#4061 Szép jó estét az "Uraknak"!Hát,mizujs?Én megjártam ma Budapest-Győrt,és egy oltári nagy égszakadást,földindulást.De sikeresen hazaértem,és Ti voltatok az első gondolatom.Remélem,jól telt a napotok!!! -
Shad01 #4060 2 őrnaszáddal bővitettem a listát. -
Shad01 #4059 Elsőjesztettem életem első rombolóját!!!
Szeretem a Stukát!!! -
Hupi #4058 Aki küldetést készít az lesz a parancsnok, vagy a mostani HC feliratú ürgék.
Állítolag lesz egy külön .parancs ehhez a chatben. Ezt valamelyik felső vezető (HC felíratú ürge) megkapja, és majd ő dönt hogy feladják e a várost vagy védekezzenek tovább. -
#4057 ÉS parancsnoki modellt azt kap akinek rangja van???
ÉS mit jelent az, hogy jelzi a felsőbb vezetőknek? -
Hupi #4056 Hát ez very good, csak éppen not kedv forgat dictionary.
Well Mano pls fórdít a home page-ünkön. Bye-bye. -
#4055 This will also introduce dependencies wherein some chassis and variants will need to precede others in the RDP cycle. For example, the Bf 109G won’t be available until the Bf 109F has been researched and introduced to the lists. This will add a level of complexity and depth that will force a much more strategic play style in RDP. A good analogy would be thinking ahead a few moves in chess and watching your opponents actions affect your plan.
The first set of vehicles, currently in development, is a round of AT guns. These guns each feature the next level of gun for the ensuing armor.
Mk IV 6pdr
Canone 75 Mle 97/35
Pak 38 L/60
We’ve got three tiers of tanks planned. We’ll have multiple tiers of planes and ships as well but we’re using tanks to illustrate the point.
Tier 2:
StugG
PzIVF
Crusader 6pdr
Sherman
Tier 3:
Tiger
Churchill
Sherman 75
Tier 4:
Panther
Cromwell
Firefly
Planes:
Fw190
Spit IX
P38 or P40F (Kittyhawk II)
Ships:
Vosper 70 foot type
E – Boat (early)
BPB MA/SB (French derivative) or 60 foot VTB (research underway)
This list is certainly subject to change. It reflects several months of development work and planning at that length is at best speculative. But we’d like to get some discussion rolling on these. This weeks Discussion Focus is the new vehicle plan. What are your concerns and ideas. Remember that the main goal of this plan is to advance the time line to give us 1) as complete a base set of vehicles as possible, 2) allow us to prepare for the addition of new countries when we are able and 3) to position us for filling in the gaps with player selected vehicle choices -
#4054 akkor free ha befizetsz egy évre előre
de én arra gondoltam, hogy akire rá huzták azzal együtt lehetne egy nagyobb kép is -
lachun #4053 Tündéri cicám csak nem igy kuporogtál a tankban -
lachun #4052 HUH de jó és free a dolog Joxy??? -
lachun #4051 Jó reggelt Piac+ vásárlás azt leszek !!! -
#4050 Jött megint hirlevél, nekem ez tetszet benne leginkább, bár mutathatnának többet belöle
-
manohun #4049 ha a magyar honlapon meg nézed akkor ott levan irva, de ide is berakom csak miattad.
Parancsnoki modell:
"Lerohanás", "visszavonulás", "kitartás" lehetősége:
Ez lehet hogy nem fog elkészülni 1.14-re.
Lehetőséget teremt, hogy a katonák jelezzék, ha az ellenség lerohanta őket és a felsővezetők dönthetnek, hogy visszavonuljanak, vagy kitartsanak. -
#4048 "SZIA" CIMBI !Na,szia,szia,szia!!! -
#4047 Jó reggelt mindenkinek.MA MÁJUS 8.-A VAN!!!éS HIDEG!!! -
#4046 Parancsnoki modell???
"Lerohanás", "visszavonulás", "kitartás" lehetősége
ezek mit jelentenek? -
lachun #4045 OK Mano rendben akkor 1.15 nem baj.
Jó éjt holnap remélem megyünk bombázni,mert nagyon bejött nekem !!!! -
manohun #4044 1. igen ha tudod a jelszótr és a member neved
2. igen -
#4043 az én régi nevemet is lehet majd újra reggelni? ha a trial után előfizetek a rangom megmarad? -
manohun #4042 Lachun a puska sajnos 1.15re marad nem jutott idejük megcsinálni.
1.14ben ez lesz benne:
- Parancsnoki modell
- Új talaj textúrák
- Látható sérülés egyrotoros repülőknek
- "Lerohanás", "visszavonulás", "kitartás" lehetősége
- Teljesítmény javítások
- Új UI
- Mouselook, TrackIR támogatás
- Statisztikus gránát modell
- Leeresztett fegyver külsőnézetben
-
#4041 arra kiváncsi leszek a rifle gránát nagyon bejött :) -
lachun #4040 !S Sumi a webben Mano le irt mindent de a leg jóbb benne a tank ellhárító puska lesz:)