19663
-
#4560 Huhh,de rohadtul ideges vagyok. Az egy dolog ,hogy gyakorlatilag ,mióta megint rendszeresen vagyok 1(azaz egy)
Matilda Killem van ami komoly, de ,hogy ma Egy Char a Fix lövegével FÉL lánctalpal kiszedett egy Stugból ,az aztán már kész idegropham. Egyzserűen valahogy ez a hadjárat nagyon nem kedvez nekem. Annyira felidegesített ez az egész ,hogy tök kivagyok:D -
lachun #4559 Mano tnx már nézem is:) -
lachun #4558 !S mindenkinek meg jöttem van egy melom azt jövök:) -
#4557 na még 1x:))
ja egy kis bekábzás .
ez a fej a legalkalmasabb rá:)) -
#4556 ja egy kis bákábzás.
ez a fej a legalkalmasabb rá:)) -
LtVitez #4555 miféle party? Joint? :) -
#4554 DEDE arra, ugye lesz ma party? -
manohun #4553 Jó reggelt
Lacus beraktam a képedet. -
#4552 Jó reggelt,ma igy ébredtem!!! -
#4551 JUJJ!!! Danke für alles!! -
LtVitez #4550 így van! :D
jól megcibálhatjuk a füled? :) -
LtVitez #4549 ha rám hallgatsz én már most elkezdenék a helyedbe offline-ba gyakorolni,h ne a harcmezőn kelljen szenvedni ;) -
LtVitez #4548 jó reggelt :) -
manohun #4547 Jó éjt -
#4546 ja,hogy nem is jointra gondoltál?Látszik valami nem stimmel velem -
#4545 Már nem ártana,mert nekem nagyon hiányzik.csak sajna egy betegség erősebbnek bizonyult,mint én vagyok...és nem volt erőm hoozá.Jó éjt még az ébrenlévőknek!!! -
#4544 De holnap Jojázunk 1et ugye? -
#4543 OK igazad van Lac
Én szerintem beintegrálom a kormányom a WWII-be, hogy én legyek a legprofibb Opeles közületek.
Gondolom ez meglehet csinálni. -
#4542 Akkor várunk és aztán végre rászánom magam hogy rendesen beletanuljak a játékba.
Ranger: Heppi Börzdéj tu jú! :D -
manohun #4541 Holnap vagy holnap után már többet fogunk tudni mind a pacthről és a freetrialról is szerintem. -
manohun #4540 Boldog szülinapot! -
manohun #4539 Pontosan azt mondták hogy akkor lesz amikor úgy érzik hogy már annyival jobb a játék hogy megéri új Free-t kiadni. Az hogy mikor érzik azt az jó kérdés. -
lachun #4538 Azta, Gratula Ranger:) -
#4537 Isten éltesse RANGERT,szülinapja alkalmából.Ezt a tortát most sütöttem! -
lachun #4536 Nem Sumi hiszen ha Mano hírezését vissza olvasod akkor meg tudnád belőle, hogy kb ezen a héten vagy hét végén jöhet ki.
Persze ha elkészül a fejlesztés ez benne van a pakliban:) -
lachun #4535 Sorry, this promotion has ended
sajna még mindig ezt irja ki free re -
#4534 Lehet, hogy csak a 2.73 patchnél lesz???
Mert csak azt mondták, hogy az 1.14es után, de az egy behatárolhatatlan idő akkor. -
#4533 MIndenki ugyanazt mondja! "Biztos hogy lesz de nem tudni mikor" mááár uncsiiiiI!! :D -
lachun #4532 HUh ma nagyon jo kis csata volt attigny ben meg dicsért minket egy 4 csillagos!!!!! -
manohun #4531 Mivel az két külön dolog.
Az hogy mikor lesz freetrial az sok dologtól függ amiket még én sem tudok. Annyi biztos hogy lesz de hogy pontosan mikor azt nem tudom. -
#4530 csak :) -
#4529 Miért? -
manohun #4528 Hát ez jó kérdés! De ha ki is jön az nem azt jelenti hogy az nap már van freetrial -
#4527 Ééééén is ezt akartam kérdezni! NA! :DD -
#4526 ugye a héten kijön? -
manohun #4525 Mért kijött már az 1.14? :) -
#4524 nemtom mire mondtad de van már? :-))) -
#4523 Free trial? :D -
lachun #4522 Mano ez nagyon király ilyet már gondoltam és nagyon kell ilyen. -
lachun #4521 !S helsztok meg jöttem !!!