19663
  • Hupi
    Szépnek szép, de konkurense aligha lehet a WWIIonline-nak.
    Különösképp nem ha (ismét) elolvasod a 4665-ös hozzászólást :))))
  • Punker
    kijött a konkurens game
  • kincsed
    Lacus,ne legyél már ilyen!!!
  • lachun
    eza bökkenö aki izraelbe harcolt ezért:)
  • kincsed
  • kincsed
    VOLTATOK MÁR LACUSNÁL?kÉSZÍTETTEM EGY KÉPET A POSTALÁDÁJUKRÓL.
  • kincsed
    álmodjatok szépeket
  • kincsed
    Miben nem bízol?A nyelvtudásában?És különben is,ő egy igazi harcos volt Izraellben,és amin ő átment,nem biztos,hogy más kibírta volna!!!Igen is,a tüzbe teszem érte a kezem!!!
  • lachun
    !S na végre mehet csatázni Kincs édes vagy ,hogy mikét meg kérted de mikében még nem bizok
  • manohun
    Értékelem is a szándékot, jó esik hogy valaki szerene segíteni.

Halljátok emberek
  • kincsed
    Annyira azért nem részletes,de a szándék a fontos!!!És az van bennem bőven.
  • manohun
    Király vagy.

Azt hiszem azért még én is lefogom fordítani ha lesz időm.
  • kincsed
    Én is szeretlek!
  • Hupi
  • kincsed
    Na,most volt 3 percem és gyorsan lefordítottam amit Manó betett. ÁÁÁÁÁ,nem is,hanem igen kedves barátomnak,Mikenak a fordítása.Én a gépírónő szerepet játszottam
  • kincsed
    jun 2004-ben az online megfogja jelölni a 3.évfordulóját mikor beindult,mint a legelső virtuális háborus szinhelyet.
    Nagyon hamar elrepül 2004 és ugy éreztük,hogy edeje,hogy megosszuk veletek a jövö terveinek egy részét.a szerkesztők folytatni fogják tervezni uj járművet,fegyvereket,játéktartaklmakat kifejleszteni,amit a játékosaink elvártak,
    A produkciós terv uj tartalmakat akar megcélozni,és frissítések 6 hetente lesznek.Némely változásaink,a terveinknek kezd kifizetődő lenni.eredménye,hogy nagyobb az emberek bizalma a frekvenciális frissítésekhez,hogy segítsünk a nagy rajongóknak,hogy felkeltsék az érdeklődést.Azonosítani akarnak különböző gondokat,és keresnek megoldást hogy jobb legyen a játék.
    2004-es tervekben uj dolgokat szeretnénk hozzátenni,remélhetőleg ebben az évben meg lesz.Uj tiszti beosztások lesznek.Az első cél,hogy nagyobbá tegyük a használók tapasztalatát azzal,hogy kiteszünk csoportokat ,játékosokat,eszközöket,a csata téren,ez lehetőséget ad arra,hogy uj és tapasztalt katonák könyebben össze tudnak jönni,egy közös cél érdekében.Támadás vagy védekezés céljából.
    A második cél,a fejlesztéssel az hogy továbbá erősíteni a stratégiai aspektust.A játékhoz hozzátéve,tovább fogjuk kutatni,hogy lehetne jobb a játék.Próbálunk olyat tervezni,hogy legyenek eszközök ahhoz,hogy jobban kommunikáljunk,és az hírszerzés jobb legyen a csatatéren.Építünk gyárakat,stb...1.14-es verzióba kezdődik.
    A te2 fejlesztünk egy erős uj útvonalat,ahol közlekednek a járművek,aholis gyorsabb lesz a közlekedés.Magasabb resolution.Uj harcosok,országok és fegyverek lesznek hozzátéve.A terv:közös gazdaság,uj országok,uj konfliktusba be lesznek építve amarikai,olasz,japán,európai közösség és ororsz hadseregek is tervezve vannak.A bevezető szállítás észak-afrikai szinhelyen lesz.Láthatóak lesznek
    a németek és olaszok háborúznak az angolo és amerikaiak ellen,és talán a franciák ellen is.Időjárási rendszer még nem igen lesz,de lesz benne köd,szélfúvás,füst.Miután megnövekedett a közösség,és 3 év támogatás után az élő játékkal ami tartalmaz több ezer regisztrált tagot,több tucat országból világszerte,akik kollektívában több millió harci eseményt megvívtak,és akik több
    ezer órát töltöttek azzal,hogy a mi csoportunkkal együtt segítsék ennek a özösségnek a növelését,és ennek a jó játéknak a haladását.El vagyunk kötelezve arra,hogy felvigyük magasabb szintre ezt a játékot. - The Rats
  • kincsed
    szia!
  • kincsed
    Te nagyon drága vagy Joxym!Köszönöm a bizalmat,jó lenne igy kinézni.
  • Hupi
    Hi!

Ez egy kicsit propaganda ízű, de nagyon jó!!!

A legenda - Bf-109
  • lachun
    !S egy kis pihenö és délután nagy harc remélem sokan leszünk:)
  • lachun
    Kincsünk puszil mindenkit nagyon tanul , nem lesz egy jó pár napot bízok a sikerében!!!
  • lachun
    Ace gyere tsre Manoval fent vagyunk!!!
  • Shad01
    Mégsincs igazad. A twilek.hu is jó, csak az előbb bénáztam.
    A nick helyett a login-hoz írtam a nevem.

Helyes beállítás

Label: tetszőleges
    Server adress: twilek.hu
    Nick: a neved
    User password: puma
    a többit üresen kell hagyni
  • manohun
    működik a ts valamit elírtál
  • Shad01
    Igazad van a
    twilek.hu -val
    nkem sem működik.
    Itt az IP:
    195.70.50.41:8767
  • AceMaster
    tsre vonatkozik
  • AceMaster
    nektek most megy mert nekem azt írja ki hogy "Host not found"
  • AceMaster
    naaa
  • Shad01
    A magyar HQ-n megtalálhatod.
  • Shad01
    kb 5 perc
  • AceMaster
    mi a TS cím ahol most vagytok?
  • Shad01
    ;-)
  • Hamlet
    mennyi időbe telik az online fizetéstől kezdve amig játszhatok?
  • Hamlet
    detto
  • Joxy
    Kincs akcióban
  • AceMaster
    Tényleg van már free? Nagyon várom már!
  • AceMaster
    Jó reggelt mindenkinek! A TS-en mostanság hol vagytok mert volt egy windows reinstallom és nem tudom.Léci valaki írja majd be! Köszi! Ja és lehet, hogy majd előfizetek én is a játékra.
  • lachun
    !S Jónapot harcos társak:)
  • Joxy
    A kihajlás ilyen lesz:

• Punker
    nekem is ezt csinálta, ezért csináltam külön regget ha melóhelyről fórumozok...