19663
-
Hupi #4880 Még nem, talán egy hét múlva. -
#4879 Ohh...még nem mennek a 1.14-es szerverek? -
Hupi #4878 Innen le tudod tölteni és kipprobálhatod, egyenlőre még csak offlineban.
letöltés -
#4877 Ez nem piti!! -
#4876 Reggelt!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a game letölthető a neten vagy ebből ki van adva boltiverzio? -
Hupi #4875 figy az összes Win szar :))) -
Hupi #4874 Na itt írnak valamit, nem tudná valaki lefordítani nekem?
http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=76430 -
#4873 figy a Win98 1 régi szar oprendszer jogos hogy már nem fejlesztenek rá -
Hupi #4872 ... és akkor még csodálkoznak hogy nem tudják megszüntetni a kalózkodást, mert ezért a sok sz*faládéért senki sem hajlandó fizetni... Na elmehetnek a jó ... ... nyaralásra. -
lachun #4871 SOK sikert a mai hadjárathoz én normandiában és keleten fogom apritani az elent Hétfőn találkozunk !!!!!! -
#4870 Jó reggelt! -
lachun #4869 JÓreggelt minden harcoló alakulatnak kitartás!!!!:) -
lachun #4868 huh a kép majd nem lemaradt:)
-
manohun #4867 Hupi olvastam a fórumot a mit megadtál
A lényeg:
A Windows leállított minden támogatás a Win98hoz így ahhoz már semmit nem fognak nagyobb gyártók kifejleszteni. Sajnos ez azt jelenti, hogy új driver sem lesz és anélkül nem fogsz tudni játszani. Szóval XPre fel -
lachun #4866 Partra szállni nagyon nehéz de mi meg tesszük mert 1stHunyadisok vagyunk -
lachun #4865 huh HUPI szerezd be az XP-t azt nem lesz gond!!!! -
Hupi #4864 Na kész vagyok jól felbaszta az agyamat ez az 1.14 neon reklám bug, AAARGGGHHHH!!!!!!!
Na megyek megnyugtatásképpen elolvasom a doni katasztrófát... -
lachun #4863 Mikor szarakodott a joyom mint most is egér célzás szörnyű volt mindent fordítva kellett csinálni nem tudom mit probálnak ezzel elérni:) -
Shad01 #4862 Kipróbáltam az egércélzást, alap esetben használhatatlan.
Lehet, hogy később valaki buherál majd hozzá egy a finom billentyűcélzáshoz hasonló beállítást, de addig nyugodtan el lehet felejteni. -
#4861 Jó munkát!És jó éjszakát. -
lachun #4860 Hupi ha kell adok XP-t nagyon érik:) -
Hupi #4859 4.3 ennél már nics újabb win98 alá. Éppen ezt a problémát ecsetelgetig az alább közölt fórumban. -
lachun #4858 Mano valamit mondott délelött ,de azt mondta jó lesz csak szokni kell:) -
Shad01 #4857 kipróbálta már valaki az egér célzást a tankoknál? -
lachun #4856 Hupi lehet nem ez a driver jó hozzá !!!! -
Hupi #4855 Nekem nem jó a grafika. Itt van valami róla írva de nem igazán tudom kihámozni. Help.
Nekem is ilyen neon bugom van, teljesen élvezhetetlen.
http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=76091 -
lachun #4854 !S Shadhun megbeszéli a fefügesztést a bevetés elött és egy kis takticai meg beszélés:)
-
lachun #4853 !S bocs srácok m sok mindent kel lsegiteni havernak korlátolt nete van ma csak halgatozok mert én is töltök róla:) -
lachun #4852 AZ uccai harcok még élvezetesebb lesz hála a fejlesztöknek:)!!!!
-
lachun #4851 Nem sokára mano tesz fel uj képeket a meg ujjult játékról:) -
lachun #4850 Igen szomurúan látom igazadvan Mano! -
lachun #4849 !S Jóreeggelt kicsiny cucc nagy védelem:) -
#4848 Én is elkeztem leszedni a peccset, de ismeretlen hibával leállt álandóan.
Aztán rá jöttem, hogy a Spy Sweeper nevü, kicsiny védekező progim nézte trójainak a cuccot -
manohun #4847 A free mindig legalább egy héttel a patch után jött szóval annál hamarabb ne várd -
lachun #4846 Jó cakát nagyon super lett:) -
lachun #4845 nem birom ki meg nézem mégis:) -
lachun #4844 na fent van de nem megyek ma fel mert azt irja biztos még nem játszható:) -
#4843 ÁMEN -
lachun #4842 még 3 perc és települ az 1.14 :) -
#4841 jahh ok