19663
-
Hamlet #5042 Én is csak az emailemet tudom, de hogy milyen néven voltam regelve és milyen jelszóval azt nem, de majd otthon átbújom a régi emailket, hátha megvan valahol -
manohun #5041 majd szerzünk neked egy frees accot de szerintem te voltál regelve -
#5040 Akkor most hogy lesz? mert letöltöttem az 1.14 et és szeretnék játszani! DE NAGYON!!!!!!!!! -
manohun #5039 Csak azokra gondoltam aki nem akarja használni a Frees accát és oda adná másnak -
#5038 nem emlékszem a regisztrált nevemet az emilemet tudom hiszen arra kaptam a levelet -
manohun #5037 Nem csinálhat -
manohun #5036 Akinek van freeaccauntja aminek tudja az emailjét az jöjjön fel TSre. Összeszeretném gyűjteni őket
-
#5035 akinek meg nincs az csinálhat most? :) -
manohun #5034 Szóval akinek jan1 és 2004 április 1 között volt bármilyen accauntja annak újra aktiválták az egy meghatározott időre. -
#5033 A te kedvedért mindent.
Isten hozott vissza katona WWii online korlátozott ingyen ajánlat.(egy bizonyos ideig van)Gyere és ismét játssz Online ingyen.Péntek,junius 4.-én ismét aktiválni fogjuk,olyan számlákat,amik levoltak zárva április 1.előtt,pénteken viszont fogjuk aktiválni junius 4.-én.És azoknak teljes hozzáférést biztosítunk a játékhoz és a forumokhoz.Kb.ennyi,de nem pontos a fordítás. -
Shad01 #5032 Megnéztem az összes e-mail címem, mert többet is megadtam a régi free trial regisztárciónál, és csak 1-re érkezett meg a levél.
Délután kipróbálom, újra élnek-e a régi accountjaim. Ha működnek, felajánlom őket az új játkosoknak. -
Hamlet #5031 Hát valahogy úgy, nem tudom, bár sejtelmem sincs már a régi accountom user name/jelszavairól :) -
#5030 Ezt a levelet én is megkaptam ha valaki értelmezné annak nagyon örülnék.
Én úgy értem, hogy akiknek április 1 elött lejárt az előfizetése azoknak van most free? -
Shad01 #5029 Ezek szerint, csak azok tudnak játszani, akiknek volt már account-ja? -
Hamlet #5028 Ez jött ma emailben:
Tárgy: WWII Online- Welcome Back Soldier
WELCOME BACK SOLDIER!
--------------------------------------------------
WORLD WAR II ONLINE - LIMITED TIME FREE OFFER
Come Back and Play WWII Online Again For FREE!
On Friday June 4th we will reactivate accounts which were closed prior to April 1st, 2004 for full access to the game and forums.
Get two weeks of FREE game play starting Friday!
http://www.wwiionline.com
WHAT'S NEW IN WWII ONLINE SINCE YOU LAST PLAYED?
- TERRAIN AND GRAPHIC UPDATES
- VISIBLE DAMAGE
- NEW INFANTRY FEATURES
- TACTICAL PLAYER COMMAND FEATURES
CLICK THE LINK BELOW TO FIND OUT MORE
http://newsletters.wwiionline.com/re_eval_0604.html
©2004 Playnet Inc. All rights reserved
World War II Online, WWII Online are trademarks of Playnet Incorporated. -
#5027 Jó reggelt!Csak a koránkelőknek teszek be magamról egy képet!!! -
Shad01 #5026 Ezt honnan vetted?
www.wwiionline.com-on még mindíg ezt lehet olvasni a free trialnál:
Sorry, this promotion has ended. -
#5025 Akkor üdvözöljük kellőképpen a Free-t! -
Hamlet #5024 +z -
Hamlet #5023 FREE TRIAL KEZDŐDÖTT MÁR MA! De bazzeg pont amikor a SWG Free trial van? Ezt a köcsögséget! :) -
#5022 tehát,fogadjuk örökbe ezt a kislányt szerintem,mint a honlap gyermekét -
#5019 Ez egy kicsit magamra is emlékeztet,mikor sokáig bénáztam egy képberakáson.Egyébként jó éjszakát nektek drágaságaim!!! -
#5018 Hát sikerült neki?Na végre.Jó sokat dolgozott magán,mire elment:)))Jaj,itt az este,beindulnak a hormonok.Bocs:) -
manohun #5017 elment -
LtVitez #5016 aaaaaa nagyon ottvan!!!!!!!!
iylenek nekem is kellenek!!!!!!!!!! :D
de lehet csinálok magamtól egyet :DDDDDDD -
#5015 Egy jópofa kis OLDAL
-
#5014 Mano egyet dobhatnál nekem is!
[email protected]
Köszi! -
lachun #5013 Jaj tündérem valami GÁZ lehet már kétszer vagy bent nálam de OFF ban -
lachun #5012 !S jó estét mindenkinek!!!! -
#5011 Köszömöm Mano a smileykat....drága vagy
-
#5010 Most beteszem ide Lacust,mikor szenvedett a gépével május elsején a vírus miatt.Én is ott voltam persze, egy 3.személy kamerázott. -
#5009 -
#5008 ügyi vagy:) -
#5007 Nagyon szuper vagy Mano:) Ha van egyéb jó,akkor tedd be nekem légyszi:))))De egyet árulj el,az első ipse,mit csinál?Fejet vakar? -
#5006 -
manohun #5005 Kincs megtaláltam a kedvenc smileym.
vagyis igazából kettőt :) -
Hupi #5004 küdje' [email protected] -
manohun #5003 nekem meg van -
Hupi #5002 Kipróbáltam a fraps 2.0 demo verzióját, 25 fps-t tudottt half-sizeban hanggal együtt felvenni, üres városban. Ha valakinek van korlát nélküli verziója elküdhetné, és akkor fel tudnám venni végre a Toborzó videót!!! -
LtVitez #5001 hogy te miylen vicces gyerek vagy...