WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!S mindenkinek jó estétt!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

na ha minden összejön azon már énis leszek 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

A csapat munkáról jut eszembe. Április 10. 18kor hadjárat elõtte 9.én 18kor pedig kiképzés.

A 10.-ei hadjáratot szeretnénk megörökíteni szóval próbálja szabaddá tenni mindenki a szombatját 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

éljen a csapatmunka! 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

errõl van szó 😊

Látod a csapatmunka kifizetõdik 😊

dehogynem,mert 3-an lõttük egyszerre,és nem engem lõtt 😄

hát ja s35nél a hátsó hûtõ bordák a legjobb célpont mert az ha mást nem a motort mindenképp elintézi ha eltalálod

Ha nem zöldfülû az S35 kezelõje nincs esélyed második lövésre, fõleg ha 50 méterre és szemben van veled.
én pz38t-vel lõttem ki az s35-t kb 50m-rõl,szembe állt velem,3 lövés a felsõ kis kupolás búvónyílásba,és már lángolt is

S-35-nek szembõl, 100-200 m belül a páncélteknõ alsó függõleges páncélzatát, ill a figyelõnyílások vékonyabb páncélzatát lehet 37 mm-es ágyúval átütni.

Jelenleg csak a pzIV és a stug3b 75 mm-es ágyújának van kellõ átütõerje a francia tankokkal szemben, melyeknek AP lövedéke átlag 40 mm, HEAT lövedéke 45 mm-es páncélvastagságot tud átütni. Sajnos az ágyú kis kaliberhosszúságából adódó pontatlansága miatt csak 500 m-ig lehet hatékonyan alkalmazni.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Az S35-ösöket szembõl egy lövéssel nem lehet harcképtelenné tenni. Többel sem igen. Az S35 torny 56 mm a test 36 mm vastag szembõl. A Pz3F és a Pz38t ágyúja csak 35 mm-t tud átlõni 100 m-rõl.
Azt meg már többször is leírtam, hogy a szövetségesek bármelyik ágyújukkal is lõjenek átütik a német tankok páncélját.
Joxy
A tegnapi nap poénja:
A majdnem teljesen bekeritett Conde-t támadtuk egy messzebb levõ FB-rõl . Jó sokat kellett menni az uton mire oda értem, egy PzIIIF -el voltam. A város egy folyón túl volt és egy domború hid vezetett át rajta, a hidhez oda érve azt láttom a periszkopban, hogy egy S35 jön át szembõl Gyorsan át ültem lövésznek, egy gyors kapás lövés a löveg újra tölt, és a következö lövést eccere löttük a franciával, én meg haltam õ meg nem

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Joxy
Shad01:
Hireszteld csak, hogy jó Szombathelyen a Chello, majd sokan elõfizetnek azt ott is gyenge lesz...

Tegnap õrvezetõ lettem a légierõnél egy D52-es lelövése után.
A tizedesi rang megszerzése a távoli jövõbe vész: Sikeres küldetés két gyalogos lelõve 1%, sikeres küldetés 1 gyalogos lelõve 0%. Gyors elõremenetelt csak vadászgépek lelövése esetén lehet elérni, amit 110-essel szinte reménytelen.
A chellot nem kell szidni! Szombathelyen tökéletesen üzemel és nekem céges kedvezmény miatt csak 7500 Ft havonta. Egyszerre több géppel is fel lehet lépni a netre és semmi lassulás, akadozás nem tapasztalható.
Az lehetséges, hogy más városokban gond van vele, de azért mert 2 évvel ezelõtt szar volt, nem jelenti azt, hogy mostanra nem tették rendbe.
thx, úgy is legyen 😊

Gratula Vitez! Novunk mint atom! 😊)
ranGer2
Mákos! majd azért irjál a frontól!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Aki az én kártyámról fizetett elõ az ne felejtse el küldeni a következõ részletet mert nem sokára letelik az egy hónap

gyere icq-ra lécci,megkéne beszélni akkor egykét dolgot 😊

Király

jipppííííí!!!!!!!!!!!!!!
pezsgõt bontunk Ever!
elõfizetek!!!!!!!!!!!!!!!

!S Jó estét mindenkinek!!!

Punker
az viszont gáz mert a legtöbb szolgáltatónál az 1 év a min, ha bizonytalan idõtartalomra kéred akkor többszöröse a havidíj 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

Jó, akkor ADSL 😊
Márcsak az a gond, hogy nem kéne 1 évre sem elõfizetnem, mivel albérletbe ki tudja mikor repülök 😊
De majd meglátjuk...
Punker
tudom de mi így tanultuk, arról nem tehetek hogy mi mindig a nyugaon lejárt technikákat vesszük át 😞

Random_
Én azért kötöm be a nagyobbat mert egyrész ha otthon van netem tudok dolgozni otthon is és spórolok utazást melóhelyre. Másrészt akkor már töltök is le sok mindent. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
ADSL! Nem keverni a DSL-el! Mert az két külön dolog. A DSL csak nyugati barátainknál van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
jaja inkább DSL mint Chello

Bat a cselloval csak a sz..ás van. Inkább az ADSL-t ajánlom. Mivel a játékhoz nem kell sávszél így a legkissebb is elég.

Random_
Nekem kell egy telefon vonal ami Minimum csomaggal havi 1700 forint körüli. Plusz 2 évre az 512-es ADSL havi 11900 forint. A bekötés most ingyenes akcióban.

Random: mennyibe fog az havonta kerülni?
Mert most ennek a gamenak a hatására énis tervezem hogy mégiscsak bekötök netet, de a csellót ajánlották mert akkor nem kell fizetni teflonér havi 2-3 ezret (mongyuk elhanyagolható)
hát ez az, ez rosszabb lehet mint a heroin, elsõ alkalom után rabja lennék, már az nyálcsorgató amit hónapok óta itt olvasgatok, meg a hq-n. a leírások, az élménybeszámolók a áh.. inkább kimegyek rágyújtani meg lenyugodni, ez így nem fair. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Van Stug? Ó imádom! A gyalogság legjobb barátja volt mindig is.

Jelentem tegnap elõfizettem a netre az Invitelnél. A srác azt mondta megkeresnek elõször a telefonosok bekötni a telefont azután a netesek bekötni az 512 ADSL-t. Mindez Április havában fog megtörténni. Szerintem legpesszimistább szemmel is Május másodikán elkezdhetem az alapkiképzést. 😊

A francia reptér bunkerénél 😊 Ide még mind eljutottunk.

!S jocakát,és holnap nagy csata, és még nagyobb gyözelem😊

DE elötte manoék oda vittek mintek a cél város elé😊

!S Ma nagyon jó utca harcok voltakime egy kis elö kép😊

Ja ekkorát 😊

!S Renegáde szerintem ha te is be álsz abba PZ HADoszlopba amibe bent voltunk akkor annyi lesz neked😊, a filling eggyszerüen nem le írható. bórzalmasan jó élmény remélem hamar megizleled velünk a lõpor izét mert én nem tudok most olyan játékot ami ekkora igazi II.ik VHs élményt tudna adni😊

!S JÓestét mindenkinek nah irány a front!!!!

Remélem akkor hamar lesz neted. Meg Renegadenak is.

😊

Át lettek szervezve a hadseregek, pontosan nem tudom az elhelyezkedésüket, de az biztos hogy a 15. hadosztály átkerölt a középsõ szakaszra hogy ott mutassa meg a tommyknak hogy mi is az a villámháború, még mielõtt megint egy kötelék matildával ránk nem szakadnak.

háát amennyire imádja a csigazabálokat szerintem inkább féltékenykedne, mint halgatná, hogy: "amikor a diadalív alatt végiggördültünk a porlepte pziv-ekkel..."
meg faterja a vezérkarban van, egyszer naívan hagyta, hogy beszélgesünk a II.vhról, de 3 óra elteltével elég nyûgös volt. bár jön a nyár, egy hónap fizetett szabi, hajaj, lehet, hogy lesz ebbõl adsl. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Mindez csak tálalás kérdése.
Ha azt mondod neki, hogy elviszed egy romantikus vacsorára csak elötte el kell foglalnod Párizst akkor jobban belemegy abba, hogy játsz. Na és nézze a jó oldalát nem csajozni meg inni jársz el a haverokkal hanem legyolkolsz pár Franciát és Angolt meg városokat folglalsz el. 😊)

huhh, lelkesen olvasom én is ezt a fórumot, meg a hq-t is, és nem merem beköttetni az adsl-t. bfeznek meg elõfizetnék erre, pedig még katona is voltam. :-)
a nõm az EAlan miatt is nyûglödött, megtudná, hogy épp lerohanom Hupikkal meg Manókkal Párizst asszem kitérne a hitébõl. :-)