19663
-
lachun #6493 LTVitéznek egy szuper MG-3 as ezzel ijó irtani a hurrikat spiteket:D
-
lachun #6492 fent vagyok TS en gyere segitek!! -
lachun #6491 szevasz lehet igen aélkül nem megy szed le a leg frisebb playgetett.! -
#6490 most felraktam a progit, de amikor practice offline -t akarok indítani dll -t hiányol.
teulkit.dll
playgate -t is kell telepíteni offline- hoz ? -
lachun #6489 OK meg mondon ja Hupi azt is kérdezte a németek melyik fejlödési körnél vannak most:) -
#6488 Ja már csak pár chokepoint és máris Antwerp lábánál vagyunk! -
Hupi #6487 És erősen, hangsúlyozom ERŐSEN és csupa pozitív kisugárzással gondolkodunk azon hogy visszafoglaljuk Antwerpent. -
Hupi #6486 Jó akkor mond meg neki, Köln még a miénk. :) -
Hupi #6485 Aztán beültetném őket a 38t-be aztán rájuk eresztenék néhány chart meg mattyt. Csak hogy megtapasztalják mi különbég van a kertitraktor meg a PzIIIH közt. -
lachun #6484 nem a kéréseket várja mano hanem a sikereket jó hireket monhatok csak:) -
Hupi #6483 Kérdezd meg Manót hogy 109F-el hogyan lőjjük ki a Matildákat, és hogyan vessük vissza a rohamozó gyaloságot.
A felső vezetőket beleültetném a Friedrich-be és elindítanám őket Antwerpen felé, mutassák meg hogyan veszik be ezzel a várost??? -
lachun #6482 ja és utálom az összes amfora árust -
lachun #6481 Én a pamacs bajszosra gondoltam:) -
#6480 Sztálin mondta! EGY LÉPÉST SE VISSZA! -
#6479 De megvan még Roermond 55%-a!!! -
lachun #6478 !S jóestétt .Beszéltem ma Manoval telefonon és mindenkit üdvörzöl. az a kérése vissza vonulás jelet feledjük ell ki kell tartani a véfsökig:D,-de jó ezt valahol már olvastam.Nincs vissza vonulás az a lényeg!!!!!:D -
#6477 Mondom ,hogy Antwerpet kéne támadni! :)))
Amúgy Roermond Nyugat esett el, nem? Vagy van East is??? -
Hupi #6476 Na ennyit az ellentámadásról, Roermond Kelet elveszett.
Tervnek azért jó volt. -
#6475 Beszéltem a céges rendszergazdával. Holnap behozom neki az egész gépet és majd átnézi. -
LtVitez #6474 inkább ide kéne roermondhoz most segítség -
#6473 Mondom ,hogy Antwerpet kéne támadni!!! -
LtVitez #6472 :D
hát kéne...
mire középen áttörtünk,visszaszorítottak minekt északon... ez szivacs -
#6471 Jaj!!Nem tudsz megszabadulni attól a régi jó kis GeForce4-estől...hiába,családtag -
#6470 Panningen-t vissza kell foglalni :) -
LtVitez #6469 ja reggel láttam is a térképen,először nem akartam hinni a szememnek -
LtVitez #6468 bennevagyok -
#6467 Már tudom is a célt! Antwerp! :))) -
#6466 menni kéne hajóval, de 7 elött nem kerülök haza -
#6465 -
Hupi #6464 Szervezni kellene ide estére ide egy jó kis támadást!!!! -
Hupi #6463 Őrült jó csata folyik Roermond két partján :) -
Hupi #6462 Akik már rüheltek Panningenben védekezni azoknak van egy jó hírem. A szövik elfoglalták. -
#6461 Ja! Nézik a frontvonalat az újságon és közbe (mivel az egy térkép) látják hol vannak mint a GPS-en. Ezért tájékozódnak olyan jól a szövetségesek! -
LtVitez #6460 ijjjj. kellemtelen.
Hupi: fasza kép :D
de ez tudod miért van??? mert azok csak olvasgatnak,amíg mi drága führerünkért ontjuk hősi vérünket... :D -
#6459 nem rég perelték be az MSI-t szar alaplapok miatt :) -
#6458 mákod volt -
#6457 MSI alaplapom van -
Hamlet #6456 Nekem az abit KT7E-men 2 év után meghalt az alaplapi venti, irtam levelet az Abitnak és 3 nap!!! múlva jött a csere venti Hollandiából. -
#6455 fake? -
#6454 elég sok abit lap döglik meg mostanában