19663
-
LtVitez #6573 miért van egy olyan érzésem hogy ezt a hadjáratot elbuktuk?? :|
és ráadásul hétvégén itthon se leszek hogy irthassam legalább ezeket a kis &{}#+!'^§]{ -
#6572 majd este -
Hupi #6571 Enemy ground forces spotted near Monchen.Gladbach
Jó munkás emberek, fegyvert a kézbe irány a gyárkémény sniperkedni! -
#6570 up -
#6569 -
#6568 ...Nagy utazás...jó reggelt mindenkinek!Megyek szívok egy kis friss levegős Győrött,aztán máris rohanok vissza hozzátok!!! -
#6567 Találtam egy Honlapot ,amit egy katona vezet ,aki jelenleg Afganisztánban van.(ez mondjuk nem biztos, ahogy az interneten semmi sem:D) Ha kell be tudom linkelni ,elég érdekes naplót vezet. -
#6566 Isteni ez a kép.:D Nagyon köszi ,hogy így gondoltok rám:D
-
lachun #6565 Na orogon hatalmas hírek:)
Szemtől szemben Hitlerrel!!!
A német film idén tabukat dönt. Két rendező is úgy döntött: ideje a vásznon is szembenézni azzal, amitől Németország a legjobban fél: Hitlerrel és politikai karrierjével. Halála után 60 évvel először jelenítik meg filmen a Führert.
-
#6564 Szia-mia.Holnap 8.05-kor irány Győr ismét!HA tudsz hívj.Vagy ha bárki más egy félholt emberrel szeretne beszélni,akkor hívjon.A számom tudjátok...vagy nem.De priviben megadom aki kéri:))Lassan KINCS AMI NINCS -
#6563 Én is szerettem volna képet betenni:) -
#6562 8 körül nem megyünk hajózni? -
Hupi #6561 CARAJÓ!!! MEGVAN A GYÍLKOS!!!!
-
lachun #6560 ez csucs super HUPI:) -
Hupi #6559 Ehhem:
-
lachun #6558 !S amugy jó estétt:) -
lachun #6557 Ismét bizonyitott kinek van nagyobb támogatása:)egyszerü AA val ilyen megbizhato lővések:) -
#6556 mondtam -
Hupi #6555 Hát ezt ne nézze meg akinek gyenge az idegzete. Stukákat gyilkolnak benne. Én már törlöm is lefele ezt a borzadályt. -
#6554 A gépemet megvizsgálta a rendszergazda.
Úgy tűnik az alaplap ment tönkre szóval alaplap csere lesz. -
#6553 leváltunk :) -
#6552 Pillanat,hívom Mátyást az igazságost.Legyen Debrecen,vagy Győr:)Bár sok közöm nincs hozzá,mint király,hisz én csak egy király vagyok álruhában. -
manohun #6551 Úristen nem vagyok 2-3 napja és máris lázadást szítanak. Hajjaj mi lesz itt jövő hétig. :))) -
manohun #6550 Most találtam. Nem láttam de azt mondják jó:
Légvédelmi Film -
#6549 -
Hupi #6548 Azt az elkényelmesült mindenségit nekije. Punker megmondta Eger lesz és Punktum. -
manohun #6547 Hupi Eger is lesz! :) -
manohun #6546 Oké! -
Hupi #6545 Nem lehetne még is inkább Eger??? Szeged rohadt messze van mindenkinek. -
Hupi #6544 Majd a hadifoglyokat Szegedre portáljuk. -
Hupi #6543 Derék ember, csak Lacusról lehet az. S! -
#6542 Ide Szegedre?
Sörözünk? Szóljá ha van kedved! :) -
manohun #6541 Üdv néktek! :)
Épp a Mammutban vagyok egy gép előtt. Milyen lealacsonyító
Jövőhét végétől leszek újra remélhetőleg rendszeresen net közelben. Megyek haza Szegedre egy jó időre :)))
Cimbi: érdekelne egy 256MB DDR 333Mhz memória
Szóval addig legyetek jó és nem szeretnék látni szöviket a köszöböm előtt. -
#6540 Szia !Holnap megyek pulmonológiára,majd meglátjuk hogy kell-e a beszéd.De van itt valaki,aki már aggódik értem tényleg.Biztos sejti a lassú,fájdalmas elmúlást.Millió csók nektek!!! -
Hupi #6539 Akkor jó étvágyat! -
LtVitez #6538 annyi baj legyen,majd elmúlik eccer az is :) -
#6537 lassan este lesz :) -
LtVitez #6536 de volt :) -
#6535 régen volt -
LtVitez #6534 szépjóreggelt!