19663
-
#8373 patkány rangjelzéses tankkot már én is láttam :) -
lachun #8372 Én a multkor egy patkány logot kerölgettem az egyik kis házban a csata hevében elfeledtem a nevet de jo volt :DDDD -
lachun #8371 Nagyon kira képek :DDDD -
#8370 még nem láttam :) igaz csak egy eventen voltam és ott nem a élővilágot figyeltem :) -
#8369 Punker:
A fejlesztök csinálták maguknak még régen a sast, hogy meg figyeljék a dolgokat mozgás közben.
Hangtalan, végtelen sebbeség, nagy zoom jelemzi, event -eken is ott szoktak lenni. -
#8368 nézzétek meg szépek nagyon!!!! -
#8367 1 hete nem ittam, tényleg mi az? -
Hupi #8366
-
Hupi #8365 Szerintem te még nem józanodtál ki :))))
-
#8364 ez komoly? -
LtVitez #8363 jóreggelt -
Hupi #8362 Elkészült az új "harcjármű" a SAS:
-
#8361 Reggelt! -
lachun #8360 !Sjóreggelt !!!! -
#8359 reggelt -
#8358 az új ram-omnak nem tetszett hogy kicsit húzva van a procim (1,6@2,1) de állítottam az időzítésen így már pöpec :) -
#8357 Ma kiszedtem sapperel egy kis sárga tálnyi Stuart-ot. :) Szépen Lachun utasításainak megfelelően. Volt olyan, hogy 2 perc alatt kettőt. :) Jó dolog az a robbantósdi. :)
Viszont nagyon jó lenne egy összefogott támadás mert uncsi ha nincs opel gyalogolok fél órát és meghalok egy kis pillanat alatt. Délen van olyan város amit már csak a szentlélek tart össze szerintem bevehetnénk. -
KMeyer #8356 Kösz! -
#8355 Start->programok->playnet->World War II Online->Practice Offline -
#8354 programok/WWII és ott van -
KMeyer #8353 AZ off-line módot hogyan tudom elérni? -
#8352 Milyen milyen? -
#8351 van offline mód, a joy-od vagy rosszul van kalibrálva vagy rossz -
KMeyer #8350 Üdv!
A játékban nincs tréning lehetőség,ahol kipróbálhatom a repülőket,tankokat anélkül,hogy leamortizálnám a gépparkunkat?Mert élőben szerintem hamar kiszednének.
És egy technikai jellegű.A botkormányom félrehúz.Ha teljesen jobbra nyomom,akkor veszi úgy,hogy egyensben van,egyébként teljsen balra fordul.Ez eleve a szerkezetben lévő hiba,vagy driverhiba?
Hajrá Hunyadi! -
Hupi #8349 meg -
#8348 Pirotechnikai raktár robbant Törökbálinton -
#8347 privit megkaptad? -
Hupi #8346 Elpbbi plusz a paradicsompaprika. -
#8345 Na emberek a kezemben van pár rablóhús recept, a fő eltérés a zöldségekben van, van sima ami: hús + hagyma + szalonna, vagy erdei rablóhús: hús + szalonna + hagyma + uborka + gombafej, melyik legyen? paradicsomot + paprikát viszek mindenképp + Lacus kérésére kruplit amit ő magán akcióban akar megcsinálni :) -
#8344 Ilyet énis tudok:D???? -
#8343 ???? -
#8342 Na ma leforgattuk az új Matávos reklámot. Akit érdekel ,hogy mire költik a pénzünk annak leírom milyen lessz.
Punker én megyek Hadjáratra és ,mint tudhatjátok gyalogossal kifejezetten rambó stílusú vagyok ,szóval egy-két nyárs elkészítés nem okoz gondot. Abban igaza van Lacusnak énis komálom a Sört viszont nem jó keverni ,mert akkor hadjárat helyett egy árokparti kiabálásnak lehetnek szemtanúj(ly)i az arra tévedők:D -
#8341 remélem azért van itt ilyen csönd mert mindenki a fronton harcol -
#8340 Lacustól kaptam pedig,hogyha már nem tudok menni,akkor ezen elérhetlek titeket állítólag.Bár számok nincsenek rajata,ugye nem baj??? -
#8339 inkább ne ilyennel tartsuk a kapcsolatot borhadjárat alatt -
#8338 -
lachun #8337 Na mentem enni azt mindjárt ittvannak a vendégek.Nem tudom mikor leszek bye!!! -
LtVitez #8336 mi majd Randommal tatjuk a frontot :) -
#8335 ok, ha van egyéb ötlet akkor mondjátok. -
manohun #8334 Kiraktam hírbe