19663
  • Punkerwork
    patkány rangjelzéses tankkot már én is láttam :)
  • lachun
    Én a multkor egy patkány logot kerölgettem az egyik kis házban a csata hevében elfeledtem a nevet de jo volt :DDDD
  • lachun
    Nagyon kira képek :DDDD
  • Punkerwork
    még nem láttam :) igaz csak egy eventen voltam és ott nem a élővilágot figyeltem :)
  • Joxy
    Punker:
    A fejlesztök csinálták maguknak még régen a sast, hogy meg figyeljék a dolgokat mozgás közben.
    Hangtalan, végtelen sebbeség, nagy zoom jelemzi, event -eken is ott szoktak lenni.
  • Punkerwork
    nézzétek meg szépek nagyon!!!!
  • Punkerwork
    1 hete nem ittam, tényleg mi az?
  • Hupi

• Hupi
    Szerintem te még nem józanodtál ki :))))
  • Punkerwork
    ez komoly?
  • LtVitez
    jóreggelt
  • Hupi
    Elkészült az új "harcjármű" a SAS:

• Random_
    Reggelt!
  • lachun
    !Sjóreggelt !!!!
  • Punker
    reggelt
  • Punker
    az új ram-omnak nem tetszett hogy kicsit húzva van a procim (1,6@2,1) de állítottam az időzítésen így már pöpec :)
  • Random_
    Ma kiszedtem sapperel egy kis sárga tálnyi Stuart-ot. :) Szépen Lachun utasításainak megfelelően. Volt olyan, hogy 2 perc alatt kettőt. :) Jó dolog az a robbantósdi. :)

Viszont nagyon jó lenne egy összefogott támadás mert uncsi ha nincs opel gyalogolok fél órát és meghalok egy kis pillanat alatt. Délen van olyan város amit már csak a szentlélek tart össze szerintem bevehetnénk.
  • KMeyer
    Kösz!
  • Random_
    Start->programok->playnet->World War II Online->Practice Offline
  • Punker
    programok/WWII és ott van
  • KMeyer
    AZ off-line módot hogyan tudom elérni?
  • Random_
    Milyen milyen?
  • Punker
    van offline mód, a joy-od vagy rosszul van kalibrálva vagy rossz
  • KMeyer
    Üdv!

A játékban nincs tréning lehetőség,ahol kipróbálhatom a repülőket,tankokat anélkül,hogy leamortizálnám a gépparkunkat?Mert élőben szerintem hamar kiszednének.
    És egy technikai jellegű.A botkormányom félrehúz.Ha teljesen jobbra nyomom,akkor veszi úgy,hogy egyensben van,egyébként teljsen balra fordul.Ez eleve a szerkezetben lévő hiba,vagy driverhiba?
    Hajrá Hunyadi!
  • Hupi
    meg
  • Punker
    Pirotechnikai raktár robbant Törökbálinton
  • Punker
    privit megkaptad?
  • Hupi
    Elpbbi plusz a paradicsompaprika.
  • Punker
    Na emberek a kezemben van pár rablóhús recept, a fő eltérés a zöldségekben van, van sima ami: hús + hagyma + szalonna, vagy erdei rablóhús: hús + szalonna + hagyma + uborka + gombafej, melyik legyen? paradicsomot + paprikát viszek mindenképp + Lacus kérésére kruplit amit ő magán akcióban akar megcsinálni :)
  • CarajoEsp
    Ilyet énis tudok:D????
  • kincsed
    ????
  • CarajoEsp
    Na ma leforgattuk az új Matávos reklámot. Akit érdekel ,hogy mire költik a pénzünk annak leírom milyen lessz.
    Punker én megyek Hadjáratra és ,mint tudhatjátok gyalogossal kifejezetten rambó stílusú vagyok ,szóval egy-két nyárs elkészítés nem okoz gondot. Abban igaza van Lacusnak énis komálom a Sört viszont nem jó keverni ,mert akkor hadjárat helyett egy árokparti kiabálásnak lehetnek szemtanúj(ly)i az arra tévedők:D
  • Punkerwork
    remélem azért van itt ilyen csönd mert mindenki a fronton harcol
  • kincsed
    Lacustól kaptam pedig,hogyha már nem tudok menni,akkor ezen elérhetlek titeket állítólag.Bár számok nincsenek rajata,ugye nem baj???
  • Punkerwork
    inkább ne ilyennel tartsuk a kapcsolatot borhadjárat alatt
  • kincsed
  • lachun
    Na mentem enni azt mindjárt ittvannak a vendégek.Nem tudom mikor leszek bye!!!
  • LtVitez
    mi majd Randommal tatjuk a frontot :)
  • Punkerwork
    ok, ha van egyéb ötlet akkor mondjátok.
  • manohun
    Kiraktam hírbe