WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mano?! Azt beszéltük TS-en, hogy én is küldhetem Neked a pénzt, erre az 1 hónapot fizet 3-at kap akcióra! Pls, nekem sincs ilyen bankkártyám, de 3 hónap alatt beszerzek 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Na szóval

Holnap délutántól leszek otthon!

Hypo küld nekem a pénzt a számlaszám a honlapon van a hasznos infók közt

Honlap este akkor befizetek mindenkit akinek megérkezett addigra

Nevet sajna csak pénzért lehet megváltoztatni.

Akkor holnap este 6-8 között fenn leszek TSen és akkor mindent megbeszélhetünk.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Hypo
uhh, akkor maradjak shad24?:}}}

player nevet meg lehet szintén , de csak sajna pénzért!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Random_
Persze ha már fizetõs vagy akkor megváltoztathatod a játékosneved. (Nincs nagyobb vágyam mint a bjanos nevemet átírni valami Random akármire) 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
én postán küldtem pénzt manónak mert az én kártyámról se lehet fizetni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hypo
Na bementem es megkotottem:} 2 het mulva van kesz, szoval addig errol nem tudok fizetni. Megoldas?? Valki? Szívessen átutalok pénzt akinek van ilyene és akkor õ az elsõt befizeti, aztán a tobbit meg én, gondolom a kártyaszámot meg lehet vaáltoztatni. Ja és a régi accountoknal most kedvezmeny van én most a shad24 et hasznalom, ha befizetek a player name-t meg lehet valtoztatni?

Punkerwork
min 2 hét szokott lenni

Random_
Nekem is folyamatban van, de szerintem ha átutalod a lóvét Manónak akkor az elsõ fizetést el lehet intézni. A második meg már mehet a saját számlaszámodról.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

szerintem még ma probáld elintézni, mert tényleg elég sokat kell várni!

kincsed
Én mint hozzáértõ sajna nincs.Majd postán kiértesítenek mikor kész lesz,és át kell venned.De hallottam már olyanról is,hogy postán kiküldik.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

ok sok sikert neked a gyözelmi axis személet legyen veled!!

kincsed
NÉHA EGY PERC IS SOKNAK TÛNIK,izé hozé.Pénteken teszem fel az új Jointot,és irány,Horány.Cimbit meg Kit?Ja,Kat-ott is be kellene cserkészni.Sõt,Hypot sem lenne rossz.Mert mintha õ is jönne majd velünk.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Hypo
Manohun: egy gáz van holnap tudok csak bemenni a k&h ba kartyat csinaltatni es az nincs meg rogton??

kincsed
Én is vagyok ám!!!Nem kirívó ez a rózsaszínû nicknév?Rangers barátomtól kaptam😊)Ma már megvagyok zavarodva a szerdai vagy csütörtöki érettségi miatt.Szó szerint ballag már a vén diák.Kérek minden embert,aki csak olvassa a Fórumot,hogy szorítson nekem,de két kézzel.Addig semmiféle tárgyat nem tûrök el senki kezében.Még Joystikot sem.Viccen kívül:már sikerült veletek az írásbelit átvészelnem,most se hagyjatok cserben😞(

8-8 db, ez 4 sappert jelent. Hiába van már az egyik ferrobbantva onnan éppúgy tudnak spawn-olni.
biztos számot tudtok, hogy hány satchel kell egy FB vehicle és inf spawnjához?

bekapcsolodsz a külömbözõ csoport limitekhez szerintem ami nél elrepülsz! Elvileg manohun szrint az ugy müködik akit már te nem látsz a 64 es limit mitt az sem lát téged,szerintem itt vannak még bagok és igen is vannak fantom szereplök akik néha nagyon jól látnak😊Vissza utalva nem rég irta Shadhun a láthatattlan atg üteget😊

én éjszaka vaksötétet akarok, a gamma felhúzása nálam már "csalás". A dohányzó angolok cigarettájának fényére akarok lõni! 😊
Tényleg? Artillery nincs? Az ölég jó lenne, micsoda feeling.. elképzeltem. Ja és mi az a 64 fõs limit? Ha én körberepülöm a fél világot, hogy van limitálva a 64 fõ?

na persze, persze igy igaz😊

Amíg a videókártyákon fel lehet húzni a gammát, nem sok értelme van a világítórakétáknak.
Punkerwork
gondoltam

o Bocs Punki ez Hamletnek ment😊

szerintem ami késik az nem múllik,hál istennek annyi éredekes dolgot be fognak tenni,pont a villágító lõvedék hiányozna😊?!!!

!S na jónapot vagy reggelt izé-hozé ...mivan most ,megébredtem😊

kincsed
Dehát annál szebb nincs,mint felálldozni magad másokért.Ezért is vagyok én Kamikazee.Az elsõ nõi 😊))ezért vagyok én itt veletek.Várom a JELET!!!

Punkerwork
mint én 😊 mindig én kapom az öngyilkos küldetéseket.

kincsed
Ezt én Lacusnak megmondtam,ha lesz Free,akkor jönnek az idióták is vele együtt.Én is szivesen beállnék közéjük,de még mindig nem viszi a gépem😞
Különben is Lacus megmondta,kifejezetten jó golyófogó lennék.

Random_
me to 😊

de ha nem érsz rá akkor várhat 😄

Hypo
manohun, most napkozben el tudnank intezni a befizetest keress meg hogy akkor hogy legyen

Az én leveleim megkaptad? Én is küldeném a pénzt 😊

Punkerwork
nem vagy otthon? a postás házhoz viszi 😊

Punkerwork
puska gránttal jó meglepni a teherautóról leszálló gyalogságot 😊

Holnap megnézem

Hypo holnap leszek

gépelés rulz

Vasárnap Geel-nél 3-4x vertük vissza a támadást és ekkor 2x megsemmisítettük a FB-jük is, de gondolom most már megint ott a FB és támadhatnak megint. Nagyon jó csatákm voltak ott 😊 Szórtam az LMGvel rendesen, 2 beddy is áldozatul esett pár fõ legénységgel együtt 😊 Ezt imádom a legjobban... jól meglepni a közeledõ támadó osztagot egy LMGvel.... hmmm fincsi nagyon. Ami hiányzik az az éjszakai "fény lövedék?", nagyon jó lenne, elképzelem ahogy bevilágitja a várost támadó, fûben kúszó gyalogságot és elkezdenek kaszálni az MG-k. 😊

Egyébként elég rosszul indult a háború nekünk, sok várost vesztettünk tegnap, mire megállítottuk az elõrenyomulásukat.

Punkerwork
Mano elméletileg ma meg kell kapnod a lóvét.

Elméletileg létezik német felsõ parancsnokság. Tudja valaki, hogy õk mennyire szervezik meg a fronton zajló eseményeket? Például melyik városok az elsõdleges célpontok, melyek azok a városok, ahonnan semmiképp sem támadjanak, csak védekezzenek?
Hadjárat szervezése esetén fel lehetne ajánlani a szolgálatunkat nekik, megmondanánk, mennyien vagyunk, kb mennyi ideig fogunk játszani, és döntsék el ök, hol legyünk bevetve.
Nagyon fontos a nehezen elfoglalt épületek, városok védelme, viszont eléggé hálátlan, mert lehet, hogy órákig nem történik semmi. De ha ilyen feladatot kapunk a felsõ vezetéstõl, legalább tudjuk, hogy van értelme a várakozásnak, mert más egységek így nyugodtan támadhatnak.
Hypo
Sorry hogy nem tudtam jonni, csak csaladi dolgok jottek kozbe, ma este leszek, es akkor megtudjuk beszelni az elofizetest.

Sajnos ebben a játékban is vannak idióták, viszont nagyságrendel kevesebben, mint máshol. Most kicsit többen vannak a Free Trial miatt. Az idiótáknak úgy sem lesz sikerélménye, ezért hamarosan ráunnak a játékra.
Véleményem a szombati hadjáratról:
Kicsit több résztvevõre számítottam. Igy sem voltunk kevesen, csak én abban reménykedtem, hogy két csapatot tudunk alkotni.
Az tetszett, hogy végig egy városban maradtunk, és a jármûvek elfogyta, valamint a helyzet rosszabbra fordulása után nem mentünk át máshová.
Mikor bekapcsolódtunk a harcokba a két AB-vel rendelkezõ Brugge keleti depója már német kézen volt. Nagy volt a nyomás rajta, folyamatosan jöttek az angol tankok és a gyalogosok a visszafoglalására. A tankjaink és a gyalogosok jó együttmûködésének következtében a támadásokat rendre sikerült megállítani. Csendben megjegyzem, ebben a szakaszban sikerült Pak36-tal mozgásképtelenné tennem egy Matildát kb egy tucat, a lánctalpra leadott lövéssel, amire megkaptam a kill-t. A helyzet akkor normalizálódott, mikor 2 Flak36-ot állítottunk fel a depó védelmére.
Eddigre az angolok a keleti AB-t teljesen kimerítették, jöhetett a német behatolás a városba. Mire a 1sthpr újraszervezõdöttaz AB elleni támadásra, az AB foglalás nagy részét elvégezték helyettünk. Nekünk csak a biztosítás jutott. Az AB bevétele után idultunk volna tovább nyugatra, de sajnos egy láthatatlan at üteg az összes tankukat kilõtte.
Ezután adok-kapok harc következett: elfoglaltunk egy depót, elvesztettünk egyet, kilõttünk pár tankot, kilõtték a panzereinket, és így tovább. Az elfoglalt keleti AB-t pedig egy emberrel folyamatosan felügyelet alatt tartottuk. Összességében a város felét mindíg a mi ellenõriztük. Ha lett volna még egy nagyobb létszámú csapat, a teljes várost elfoglalhattuk volna.
Szerintem ez volt a 1sthpr legjobb hadjárata. Végre önállóan is ütõképesek voltunk és nem kellett egy nagyobb csapathoz csatlakozni. A város felét el tudtuk foglalni és több órán keresztül meg is tartottuk. A létszámunk elég volt arra, hogy a folyamatos harcérintkezést fenntartsuk, az elhalálozottaknak mindíg volt kihez felzárkózni. Úgy éreztem, ha nem Brugge, hanem egy kisebb település lett volna a célpont, akkor azt teljesen el tudtuk volna foglalni.
Random_
Tegnap egy kisvárosban harcoltam ahol két depo volt egymáshoz közel. Egymást lõttük a depok ablakaiból tank egy szál se volt a környéken és már csak ez az egy depo volt a Franciáké. Sikerült úgy körbevenni, hogy élve nem jutott ki onnan senki. Én elszaladtam foglalni jól is ment 50%-ig amikor bejött két szerencsétlen német és egyik szintén foglalni kezdett a másik meg lövöldözött kifele az ablakból. Mondhatni több se kellett, hogy felkeltse a Franciák érdeklõdését és a közelben lévõ tankjuk szépen megsorozta az épületet.
Reméltem, hogy ebben a játékban nem találkozok idiótákkal, de nem így történt. Nem értem, hogy ha írom, hogy félig már megvan a foglalás mérnem mennek inkább fedezni és körülnézni. Bármit csak ne tõlem egy méterre lövöldözzön mert ha eddig nem vett észre egy ellenség se ilyenkor biztos odaküldenek valakit vagy megszórnak. Na persze volt egy páncéltörõ löveg is meg egy 88-as késõbb már a városban, de azok se találták valahogy az ellenfelet.

A tankok és a repülök egyetlen feladata a gyalogosok városfoglalásának támogatása.
Volt olyan eset, mikor a franciák több mint 10 tankkal megszálltak egy német várost, de a gyalogosuk ritka volt, mint a fehér holló. Minden második házban és bokorban német gyalogos lapult, ezérta francia gyalogosok soha nem jutottak el a zászlókig. Hiába álltak ott több órán keresztül a tankjaikkal, a város mindvégig a mi kezünkben maradt.
Random_
Na ezért vagyok én bokorugró. 😊
Ott a legbonyolultabb fegyver a puskagránát. 😊

A stugos rejtély megoldásán fél évet szenvedtem.
A He111 orrgéppuskájának használatára 1 év után jöttünk rá.
Random_
Köszike! Néked is!

kincsed
GYönyörû jó reggelt fiúkák😊

Áhhh, köszi! Eltököltem volna vele asszem egy ideig. 😊)