WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Holnap délutántól leszek otthon!
Hypo küld nekem a pénzt a számlaszám a honlapon van a hasznos infók közt
Honlap este akkor befizetek mindenkit akinek megérkezett addigra
Nevet sajna csak pénzért lehet megváltoztatni.
Akkor holnap este 6-8 között fenn leszek TSen és akkor mindent megbeszélhetünk.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Tényleg? Artillery nincs? Az ölég jó lenne, micsoda feeling.. elképzeltem. Ja és mi az a 64 fõs limit? Ha én körberepülöm a fél világot, hogy van limitálva a 64 fõ?

Ezt én Lacusnak megmondtam,ha lesz Free,akkor jönnek az idióták is vele együtt.Én is szivesen beállnék közéjük,de még mindig nem viszi a gépem😞
Különben is Lacus megmondta,kifejezetten jó golyófogó lennék.
de ha nem érsz rá akkor várhat 😄
Egyébként elég rosszul indult a háború nekünk, sok várost vesztettünk tegnap, mire megállítottuk az elõrenyomulásukat.
Hadjárat szervezése esetén fel lehetne ajánlani a szolgálatunkat nekik, megmondanánk, mennyien vagyunk, kb mennyi ideig fogunk játszani, és döntsék el ök, hol legyünk bevetve.
Nagyon fontos a nehezen elfoglalt épületek, városok védelme, viszont eléggé hálátlan, mert lehet, hogy órákig nem történik semmi. De ha ilyen feladatot kapunk a felsõ vezetéstõl, legalább tudjuk, hogy van értelme a várakozásnak, mert más egységek így nyugodtan támadhatnak.
Kicsit több résztvevõre számítottam. Igy sem voltunk kevesen, csak én abban reménykedtem, hogy két csapatot tudunk alkotni.
Az tetszett, hogy végig egy városban maradtunk, és a jármûvek elfogyta, valamint a helyzet rosszabbra fordulása után nem mentünk át máshová.
Mikor bekapcsolódtunk a harcokba a két AB-vel rendelkezõ Brugge keleti depója már német kézen volt. Nagy volt a nyomás rajta, folyamatosan jöttek az angol tankok és a gyalogosok a visszafoglalására. A tankjaink és a gyalogosok jó együttmûködésének következtében a támadásokat rendre sikerült megállítani. Csendben megjegyzem, ebben a szakaszban sikerült Pak36-tal mozgásképtelenné tennem egy Matildát kb egy tucat, a lánctalpra leadott lövéssel, amire megkaptam a kill-t. A helyzet akkor normalizálódott, mikor 2 Flak36-ot állítottunk fel a depó védelmére.
Eddigre az angolok a keleti AB-t teljesen kimerítették, jöhetett a német behatolás a városba. Mire a 1sthpr újraszervezõdöttaz AB elleni támadásra, az AB foglalás nagy részét elvégezték helyettünk. Nekünk csak a biztosítás jutott. Az AB bevétele után idultunk volna tovább nyugatra, de sajnos egy láthatatlan at üteg az összes tankukat kilõtte.
Ezután adok-kapok harc következett: elfoglaltunk egy depót, elvesztettünk egyet, kilõttünk pár tankot, kilõtték a panzereinket, és így tovább. Az elfoglalt keleti AB-t pedig egy emberrel folyamatosan felügyelet alatt tartottuk. Összességében a város felét mindíg a mi ellenõriztük. Ha lett volna még egy nagyobb létszámú csapat, a teljes várost elfoglalhattuk volna.
Szerintem ez volt a 1sthpr legjobb hadjárata. Végre önállóan is ütõképesek voltunk és nem kellett egy nagyobb csapathoz csatlakozni. A város felét el tudtuk foglalni és több órán keresztül meg is tartottuk. A létszámunk elég volt arra, hogy a folyamatos harcérintkezést fenntartsuk, az elhalálozottaknak mindíg volt kihez felzárkózni. Úgy éreztem, ha nem Brugge, hanem egy kisebb település lett volna a célpont, akkor azt teljesen el tudtuk volna foglalni.
Reméltem, hogy ebben a játékban nem találkozok idiótákkal, de nem így történt. Nem értem, hogy ha írom, hogy félig már megvan a foglalás mérnem mennek inkább fedezni és körülnézni. Bármit csak ne tõlem egy méterre lövöldözzön mert ha eddig nem vett észre egy ellenség se ilyenkor biztos odaküldenek valakit vagy megszórnak. Na persze volt egy páncéltörõ löveg is meg egy 88-as késõbb már a városban, de azok se találták valahogy az ellenfelet.
Volt olyan eset, mikor a franciák több mint 10 tankkal megszálltak egy német várost, de a gyalogosuk ritka volt, mint a fehér holló. Minden második házban és bokorban német gyalogos lapult, ezérta francia gyalogosok soha nem jutottak el a zászlókig. Hiába álltak ott több órán keresztül a tankjaikkal, a város mindvégig a mi kezünkben maradt.
Ott a legbonyolultabb fegyver a puskagránát. 😊
A He111 orrgéppuskájának használatára 1 év után jöttünk rá.