19663
-
#8453 este inkább többen vagyunk hat után
most én is dolgozok, de nemsoká megyek haza -
#8452 -
#8451 -
#8450 nem, dolgozunk :( -
#8449 Valaki nem játszik most? -
#8448 Huh Mano,beszívtál???Inkább arról kellene egy kis ízelítő,hogy legközelebb mégjobban csábítson a dolog mindenkit.Legalább is engem nagyon.... -
#8447 Értettem!
Ma Doomoztam. Hát nem nagyon fog meg a game. -
#8446 Faterom is sérelmezte, hogy nélküle néztem meg. Szóval ismét meg kell néznem vele. :) -
#8445 én ma 2x néztem meg mert Mano éjjel kidőlt ezért reggel újra kellett nézzni :) -
manohun #8444 Random hoztam neked is a hadtápból :) -
#8443 Azonnal szükségünk van a felderítés fotóira!
A hadjárat addig nem folytatódhat!
Ma megnéztem a Vaskereszt c. alkotást. Egész jó! -
#8442 -
mozambo #8441 Remekül sikerült borhadjáratunk alatt Punker vezetésével izelitőt kaptunk a hegyivadászok kiképzéséböl.Több ezer méter gyaloglás teljes menetfelszerelésben hegynek fel és le, fel és le, fel és le.... -
#8440 -
#8439 és ez ismerős?
-
mozambo #8438
Ismerős? -
#8437 -
manohun #8436 Punker! Még hány méter? -
lachun #8435 minden foto érdekel!!!!:) -
#8434 de csak Shad hozta le a völgybe -
lachun #8433 ja de 3 gép volt lent!!! -
#8432 Shad még vizitúrán van. -
lachun #8431 A család reklamálja a fotokat PLS berakni valami izelitött!! -
#8430 -
lachun #8429 !S na jóestétt sajna rokonok megtámadtak élménybeszámolok stb,nem is tudttam Egernek ilyen patinája van:))) -
#8428 csak Mano -
#8427 azért ennyire nem intéztünk el magunkat :) -
Hupi #8426 Akkor kitartás van:
-
#8425 Ideje hogy visszagyertek, mert nagyon beindúltak az események. Egyik várost a másik után szerzi vissza és veszti el mindkét oldal.
A délelött folyamán még a szövik voltak túlerőben...
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/053.jpg
..., de mostanra már nagyjából magához tért a dicső német ármádia is (Köszönhetően a hadtápos kávénak), és sikeres "Óvd meg a csigákat, lőjj le pár francit!"-mozgalmat indítottunk a fronton.
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/054.jpg
-
Hupi #8424 Na jó reggelt!
Jelentem az egészségügyi hadjáratról épségben megérkeztem
az emberben és anyagban keletkezek károk helyreállítása folyamatban van
http://www.panzer.punkt.pl/galerie_2/StuG3_munster/other/stug_008.jpg
Kíváncsian várom az ott készült hírszerzői képeket. -
#8423 szép jó reggelt mindenkinek!
Azoknak is akik ma Egerben ébredtek! -
#8422 Köszönöm, ma volt részem a dolgokban.. :D Kilőttem 4 csávót, megsebesítettem 1 tankot, befoglaltam egy bázist meg vagy 20szor meghaltam :D -
#8421 Manohun, Lachun segítenek neked, de amúgy is szinte mindig van valaki TS-en mivel az a fő kommunikációs csatorna. Valaki úgyis tud segíteni.
Jelentem beszéltem Manóval és közölte, hogy a kiépített FB áll valami Jó nő vagy Szép asszony is van a völgyben. -
#8420 Lassan nyithatunk egy kihelyezett BF szekciót...
Napközben (így hétvégén) ált. szokott lenni fent egy-két kevésbé kummantós, ámde igencsak gyanús egyén. Fordulj hozzájuk bizalommal, hogy a tudás nemes acéljával felvértezve szállhass szembe a gaz szövikkel! (Sajnos ez sem fog megmenteni attól, hogy az elején lazán pofán ne lőjjenek a csigazabálók ...) -
#8419 Figy mindenki, mikor játszhatnék valakivel, aki szokott ts-t használni? Csak kéne 1 kis segítség stb.. :) Megköszönném!
Sziasztok! -
#8418 Amig bajtársaink Egerben harcolnak, én meg támadtam a komáromi erődöt, az ellenséges amerikai haditechnika kikémlelése céljából
USA Autó találkozó képei -
#8417 Link neve
Íme egy pár újdonságról hír hátha valaki még nem olvasta. Pl.: felrobbantható hidak :) -
LtVitez #8416 hát én megnéztem de nemtaláltam ilyenféle tagot :) -
#8415 ! valaki wwiionine.hu -n tagok lsitájában nézze meg milyen felhasználónével regisztráltam lécci ^^ elején vagyok alahol
valami raner féle csak má annyifle van h nememléxem és hiáényzik wwiionline :)
-
LtVitez #8414 ja télleg nektek meg jó buleezást a hadjáraton srácok!