WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eltévedt :)

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punkerwork
pontosan

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

LOL :D
fõnök legyen szíves elengedni, sürgõs DOOM3-mazásom van holnap..
:D

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punkerwork
akkor holnapra szabit veszek ki :)

és ha lejött? :)

Punkerwork
ha nem jött le a DOOM3 akkor megyek

hej! :)
szépjóreggeltet mindenkinek
szal 1900-kor megen tábortûz,pia meg hasonló a mexokott tisztásunkon? :D

Punkerwork
ez én vagyok :))))))))

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Majd ma este összejön, csak most több gyalogost viszünk.
Akkor a szokásos 19:00 óra?

img]http://iaro.srv.hu/kep/88s1.jpg[/img]

nem sokára elkezdek hírezni:)

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork

vagyok megint most csinálták meg a netet:)))

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Hypo
Stuart mentes jó reggelt kívánok mindenkinek!

munka_gorilla
Jó reggelt!

kincsed
sziaszok,jó reggelt

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

magillagorilla
Simán :)

Aláiirás

kincsed
Gyönyörû hajnalt mindenkinek!
Sajna csak most jutok el ideáig,hogy irjak nektek.
De nem vagytok ám elfelejtve!Aludjatok jól kicsi harcosaim.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

ránéztél a képre és ezt így leolvastad róla :)

magillagorilla
A 231-es toronyszámú Tiger B a Várban a Kapistrán téren 1944. október 16-án délelõtt. (101/680/8282A/17 - Bundesarchiv) :)
Bõvebben: Számvéber Norbet: Nehézpáncélosok - Az 503. nehézpáncélos-osztály magyarországi harcai.

Aláiirás

ez egy Tigris II asszem, Budán, a Várban, a német megszállás napján készült a kép, a tank további sorsa(számomra legalábbis) ismeretlen.
magillagorilla
Az hogy lehet, hogy Attigny-nél egy angol Hurri lõtt ki?

Aláiirás

Hypo
Jó volt a mai csata is, kár hogy a NAGY terv nem jött össze, de majd legközelebb.

jaja vmi olyasmi

Lehet nem is figyeltem

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Joxy
Lachun:
Mintha az lenne oda irva, hogy Kapisztrán tér?

ez mintha egy panther lett volna fiatalabb korába,nem?

ez a kép itthon készült,talán pesten

back up 6 ják

magillagorilla
Kidobott a jatek es nem adta meg a 3 stuartot!

Aláiirás

Egy érdekes felvétel!!!!

Király Joxy föleg a desert kamu

Joxy
Ha gond van a panzer-edel, akkor hívd õket, hogy vissza vontassanak

magillagorilla
És közben a motor is hûlne.... nem rossz! :)

Aláiirás

lehet h az ellenkezõje bevállna,vagyis hogyha felemelnénk a tankot,és a levegõbe próbálnánk meg vele manõverelni,nem? :)

magillagorilla
Hasonló ötleteket várok lánctalp-, vagy motornélküli tankhoz!

Aláiirás

Egy 90 fokra vissszahûtött motor min. 10-15 perc max gázon való üzemet kibír. Nem a légiharc kellõs közepén kell észbekapni, hogy jaj nost veszem észre mindjárt besül a motor.

Amikor dogfight-ol nincs ideje az embernek a hõmérsékletet nézni. Ha meg mégis, akkor sem fogja visszavenni a gázt, miközben vadászok vannak a seggében.
Nem szabad megvárni hogy besüljön a motor, a mûszerfalon folyamatosan követni kell a hûtõfolyadék hõmérsékletét. Ha eléri a 120 fokot el kell távolodni és fél gázon hûteni.

srácok, adjatok 1 kis felvilágosítást!
hogy mûködik ez a research level? ezek az új cuccok mind le vannak modellezve, csak az alacsony research miatt nem kapjuk meg õket?(p4g, stb) mi alapján lép szintet a research és milyen idõközönként?
Gondolom többekkel elõ fordult már, hogy megfõzték a 109-es motorját. Mielõtt leállna végleg, nekiáll kattogni. Onnantól kezdve kb fél perc és vége.
Rájöttem a megoldásra, hogyan lehet hazavánszorogni. Mikor meghalljuk a kattogást egybõl ki kell kapcsolni a motort, majd le kell szállni egy megfelelõ helyen. Ki kell várni míg a motor lehül. A lehülés után fel lehet szállni.
A motor továbbra is kattogni fog és sokkal gyorsabban melegszik, de nem fog tovább romlani, amíg ismét túl nem melegszik. Ha ez megtörtént, megint le kell szállni hûteni.

Minden gépet meg kell menteni, ha lehet. Így is elég nyomasztó a szövik légifölénye. Ráadásul, ha valaki eltalálta a géped, de annak semmilyen komoly baja nincs, megkapja utánad a kill, ha lezuhansz, vagy a motor miatt nem tudsz hazamenni. (Így lehet puskával repülõre killt kapni.)
Tegnap jó napom volt vadászpilótaként. 11 gépet lõttem le úgy hogy engem egyszer sem tudtak lelõni. Azért 3 gépet elvesztettem, de azt saját hibámból. Egyszer nekirepültem az üldözött gépnek. Másodszor alacsony magasságon átesett a 109F és ráadásnak a pilóta is bekómázott úgyhogy lezuhantam. Harmadszot a fent leírt módszernél meg akartam spórolni az utolsó leszállást, minek következtében a reptér elõtt 2 km-rel halálozott el a motor. Azt az egy percet kibírhatta volna.
!S sajna ma nem sokat csatázok mert szülinapi buli lesz egésznap bye és adjatok a szöviknek:))

Punker a steeringet és a vasmacskát álitsd a többi olyan mint a többi nél!!!

Csináld meg pont olyanra mint a tanknál.
Punker
van valakinek bill beállítása hajóhoz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

kincsed
szép napot midnenkinek!

jóreggelt :)

nem is tudtam Shad-é lett a 8ezredik

Mennyél gyakorold a masiniszta szerepet !!!!