19663
  • 0Fritz0
    Ehhem, nem akarja az igazat ez a link...

Akkor legyen így:
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/mivsmatilda.mp3
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/mivssapperek.mp3

Még elérhető a főoldalról:
    http://www.fritz.amigo.hu/

rodzser end áut
  • 0Fritz0
    ITT A FRONTRÁDIÓ!

Mai két szösszenetünk:

Elit páncélosaink félelmet nem ismerve vetik magukat a Matildákra! (vagy valami másra, de fő a lelkesedés!)
    HANGANYAG

Profin végrehajtott támadás némi "kopogással".
    HANGANYAG

• Csirke4
    Ejtőernyős kell mert ha ledobják őket az elfoglalandó város mögé akkor elvághatját az utánpótlást :)
    Normandiában beváltak :D
  • Punker
    lázas vagyok, ma se leszek :(
  • lachun
    Pedig nagyon jó csak az a kár a sebzést mindig leveszik és igy nem kapsz a tankoknál valos képet !!!
  • Isegrim

Életemben nem voltam még a tréning serveren....
  • lachun
    Már pedik ejtőernyősök lesznek mert az evntekban nagy kellenek ezt a fejlesztök is meg irák valahol .Ráadásul a dáragaszág JU-52 eseink is készülnek!!
  • Shad01
    Nem hiszem, hogy sok értelme lenne az ejtőernyőzésnek. A frontvonal mögötti városokat úgysem lehet elfoglalni. Egyedül a szigetharcoknál lehetne használni.
  • Random_
    Szerintem akkor lehetne a kommandós kaszt hazsnosítható ha megoldanák az ejtőernyőzést is.
  • Shad01
    Jó volna egy kommandós kaszt, akiknél soha nem jelezne az EWS, és nekik lehetne speciális feladatokat adni, pl telefonvonalak elvágása vagy az ai-k kiiktatása.
  • Punkerwork
  • Random_
    Én is remélem így lesz mert akkor gyakran leszünk afrikában megnézve a statisztikát. :)

Na és másik nagy reményem, hogy ha lesz keleti hadszintér akkor be kellene hozni kishazánkat a köztudatba.
  • Punkerwork
    azt beszéltük Mano-val hogy valószínűleg időrendben halad majd a game, tehát a mostani megszokott hadszíntér utánna afrika és utánna szerver restart :)
  • Random_
    Lehetőségek száma végtelen és szerintem folyamatosan lehet fejleszteni a cuccost. A gépek egyre jobbak lesznek és szerintem egyre több az előfizető azok akik egyszer előfizetnek nagy valószínűséggel megmaradnak.
    Bár én attól félek, hogy nagyon megoszlik a nép ha lesz egy új hadszintér. Persze ha bejön Afrika nagyon sok új előfizető is lesz, de nem hiszem, hogy arányosan több előfizető lenne.
  • Punkerwork
    jaja :)
  • Random_
    Milyen állat lenne ha el lehetne vágni ellenséges városok kommunikációs vonalait. Egy támadás elötti éjszaka besurranó különleges alakulataink fölmásznak a póznákra és elvágják a telefont. Majd ezután megindul a támadás pedig nyugisan menne mert nem működne az EWS. :)
  • Punkerwork
    ezeket szerintme csak a 2.x-ben kapjuk meg :(
  • Random_
    Hát azért a Panzerfaust nem egy jó dolog nem tudom mennyit tudunk vételezni mert az azért egyszer használatos volt ha jól tudom.

Viszont egy jó kis Panzersreck nagyon kellemes utitárs. :)))
    Jó lenne ha lehetne taposóaknázni meg botlódrótos csapdákat létesíteni akkor aztán lehetne partizánkodni. :D
  • Punkerwork
    csak kapjam meg a panzerfaust-om/pansershreck-em akkor majd nem gurul haza :)
  • lachun
    láttam már én is két kerékkel haza vánszorgó panhardott és 6 csomagot kapot eggyszerűren nem lehetett kinyirni.
  • Punkerwork
    Stuart-ot 90%-ban kinyírom, de pl Panhard-ot talán 1x sikerült eddig szétszednem :(
  • Random_
    Én a Stuartokat azért szeretem nagyon mert szépen be van rajta jelölve a csomag helye. Szinte már csak az hiányzik, hogy oda is írják szöveggel: a csomagot ide helyezd káposztazabáló! :)
  • lachun
    Persze marad és ha meg kapják a pénzt akkor ujra minden indul semmi hátrány nincs.
  • Hypo #10794
    Udv mindenkinek, miujsag a fronton?
    Ja csak egy info akit erint:
    Szoval akinek a K&H nal van internetes kartyaja az figyeljen mert a SafeNet felmondta a szerzodeset, ergo nem sokara megszunik a safenet szolgaltatas, en tegnap voltam a bankba ott mondtak.

Most ugy nez ki nekem kimarad egy pici ido, raadasul most kene befizetni mert lejart az accountom, tenyleg egy kerdes, ha most nem fizetem be de pl 3 het mulva attol meg megmarad az accountom nem?
  • Punkerwork
    nekem játékközben általában meg van nyitva a sapper útmutató :) de sajna így is van az néha hogy nem adja meg csak sérültre :(
  • Shad01
    Egyszer kellene szervezni a training serverern egy tankrobbantó gyakorlást. Mindegyik tanknak meg van a gyenge pontja, ahol egy csomaggal felrobbantható. Mindenkinek be kellene gyakorolni, melyik tanknál milyen pozícióból és hová kell felhelyezni a csomagot.
  • Shad01
    A gyáraknak a fejlesztésben van szerepük és abban, milyen gyorsan töltődnek fel az AB-k. A fejlesztés során vagy új egységeket lehet kifejleszteni, vagy a meglévők előállítási költségét lehet csökkenteni.
    Ha egy gyárat bizonyos %-ig lerombolnak, akkor teljesen leáll a termelése és csak akkor indul újra, ha ismét 100%-osan ép lesz.
    A játék elején kellene jobban védeni a gyárainkat és gyorsan kifejleszteni a 109F-et, mert azzal sokkal könnyebb megvédeni a hátországot.
    Sajnos az összes gyárunk napok óta nem termel semmit.
    Az a baj, hogy a szövetgségesek bombázói elég gyorsak, és a riadóztatás után ha nem szállunk fel azonnal a vadászokkal, nem tudjuk megzavarni a bombázást.
  • Random_
    Nekem egy küldin belül volt 3 Stuart a negyedik csak azért nem lett meg mert nem ment a TS és kiléptem beállítani.

Én csakis stuartokkat robbantottam eddig nem tudom hogyan, de más tank nem került a képbe.
  • Punkerwork
    vodka-t soha!
  • Punkerwork
    nem akarsz átjönni utásznak? amúgy nekem eddig 1,5 tank sikerült csak aszem, szal grat
  • lachun
    Pontossan nem tudom de meg van határozva, ha csak nem kap egy gyár még több találatott.tegnap pldául még a hideg is végig futott a hátamon ,mikor Bertrixben lapultam a fűben a reptér környékén és a HE111-esek felhöként szállak el felettem.
  • lachun
    huha remélem az éjjel tudtuk tartani !!
  • bigapó
    Hi!

Ha lebombáznak egy gyárat, akkor meddig üzemképtelen? gondolom ezek fix helyeken vannak, tehát ha elfoglaltok területeket, akkor azok az éppen akuális tulajdonosának termelnek? Egyáltalán milyen gyárak ezek? Csak hadianyagot gyártók?
  • Shad01
    Tegnap sapperrel sikerült egy küldetésen belül 2 S35-öst darabjaira robbantanom.
    Csinált már valaki mesternégyest, vagyis egy küldetésen belül fel tudott-e robbantani 4 tankot?
  • bigapó
    Látom ott voltál Sztálingrádnál is... :)) (vodka ezerrel)
  • Shad01
    Jól szervezett támadást indítottak a fanciák azon a frontszakaszon. A céljuk valószínűleg Bertix elfoglalása. A repteret folyamatosan 4-5 vadászgéppel támadták. Mikor rájöttek, hogy kifogytak a gépek Bertixből hamarosan 4 gépük megjelent Wiltz reptere fölött is, ahonnan a 109-eseket tudtuk volna átvinni Bertixbe.
    Először Wiltz légtere felett kellett megszerezni az irányítást, utána lehetett továbbmenni Bertixbe.
    Tegnap este korán le akartam feküdi, de amíg az ellenséges gépekre lőtt a reptéri légvédelem nem volt szívem kilépni a játékból. Éjfélre tudtuk elérni azt, hogy a német gépek legyenek fölényben Bertix környékén.
  • lachun
    !S Gedinne, Beivere ,Bertix volan nagyon mozgalmas Punker jelentem a Sedán híd felrobantva!!!!!
  • Kit--Kat
    hát ha ez segít rajtad, én meg az allergiával küszködödk, pont most tüsszentette shit
  • Csirke4
    Jobbulást Punker!
    Becherovka??? És az hat?
  • CarajoEsp
    :D Megengedve:DDD
    De azt küldhetsz nekem is:D