WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha van Zrinyis változat az sem baj 😊)))

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

wooooooow
ez nagyon metáááááál 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Elég lesz csak a Hupi 😊)

Hypo
irjam ra hogy hupihun?:}

Punkerwork
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

Ma este várost fogunk támadni ha leszünk elegen.

Egy névre szólót pls

grat

Hypo
hátha tetszik:}

Punkerwork
ma este FB robbantás? utászok gyertek gyakorolni

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punkerwork

0Fritz0
Tegnap elég mókás volt a helyzet, amikor a várost támadtuk:
Hupi már a deponál kolbászolt, mikor mi is beértük õt valamelyik bokorugró társammal. Nagyban kúszunk, erre egyszer csak tõlem kb. 20 centire elém lép egy enemi és elkezdi hesszõlni a messzeséget. Nah több se kellett, piff neki. Erre meg a szemközti bokorból kinézet egy másik franci, durr oda a gránátot. Gyorsan elfutottam a tett helyszinétõl -mert ugyebár kilépéskor látják a közelben tartozkodó tettest- egy ásik bokorsorba. A köv. percekben sorra jöttek a csigazabálók, mind elöttem álltak meg, nekem meg csak a ravaszt kellett nyomkodni.
A poén az volt, hogy közben szóltatok hogy ne olyan hangosan, mert meghallanak minket... bocsi de a késelés szembõl még nem igazán megy...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
Tegnap este Flavion-ból indulva mentünk FB-t robbantani, 2 tank fedezetével indultunk el
már elértük az FB-vel szemközti hegygerincet mikor váratlanul kilõtték az egyik tankunk
Fritz-el gyalog indultunk az FB felé, a többiek a gerincrõl fedeztek minket folyamatosan
lõve az FB-t, lerohantunk a völgybe és megindultunk a dombra, az FB-t elõlünk eltakart a
gerinc, már pont felértünk mikor egy S-35 robbogott ki a jármû spawn-ból, gyorsan hasra
vágtuk magunkat és fedezõ tüzet kértünk, sikerült a jármû spawn hátába kerülnünk így nem
látott minket az ellenség, gyorsan leadtuk a szeretet csomagokat, a spawn pont összeomlott
de még mûködõ képes maradt. 2 percen belül 3 légvédelmi ágyút és 1 gyalogost lõttünk ki ám
ekkor elõkerült 1 Stuart ami végzett velünk.
A bázisról új felszereléssel indultunk, a tankok fedezete mellett délrõl kerültünk a gyalogos
spawn pont felé, egy tank elhárító ágyú mozgott a spawn pont mögött de nem takarásban voltunk
1 fa csoport mögött bújkáltunk egy ideig, majd átrohantunk a spawn ponthoz. Leraktam az elsõ
csomagot a falra mikor megláttam ahogy az ágyú csöve épp felém fordul, beugrottam a kiindulsái
pontba és kidobtam 3 gránátot, leraktam a csomagokat és vártam hogy Fritz is ezt tegye, a kiindulási
pont megsemmisült a jármû spawn viszont még állt, ekkor Safi futásnak eredt a többiek fedezete alatt
Fritz-el kilõttünk amíg Safi megadta a kegyelem döfést a jármû spawn-nak.
A küldetést sikeresen teljesítettük, és a lemenõ nappal a hátunk mögött haza indultunk.

Random_
szerintem van hasznos infó amit fel lehetne használni
pl ami szerintem rajta legyen az egy jelvény, channel szám, hp címe, magyar korabeli zászló és nekem jobban tetszene egy arhív kép háttérben mint egy játék beli bár lehet játékból vett kép is kicsit megsárgítva vagy fekete fehérben

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hypo
Én ezt nem polora szantam csak ugy:}}
Ami a bannereket illeti hat izlesek es pofonok, nekem tul eroltetett. De ha akartok ilyen bannert szivessen csinalok egy parat csak mondjatok meg mi legyen rajta a szoveg

Punkerwork

Random_
T.Szücs Sándor szakaszvezetõ története pl. filmbe illõ!
A többi is nagyon szép teljesítmény bár még csak néhányat olvastam el.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Érdekesek! Érdemes elolvasni.

jóreggelt!

Random_

Random_

A Puma vadászrepülõ alakulat pilótája (százados)

Repülõ altiszt (õrmester), nyári társasági öltözetben

Random_
Hát szerintem fekete.

Légierõnek nem volt gallér jelzése csak vállapon volt rangjelzés az viszont fekete alpon léteztett.
Így szerintem a fekete lehetne.
Sajnos elég kevés infó van. Még azért van egy emberkém aki utánnanéz. Meg én is elnézek könyvtárba. A lenti képen látható galléron a rangjelzés kék alapszíne.

Jó kis bannerek:

Jó reklám 😊))

és a légierõ?

Random_
Szerintem 1 példányban lehetne fegyvernemi színekben Hunyadis póló 😊

Zöld: gyalogság
Búzavirág kék: páncélosok
Vörös: tüzésrég és tábornokok

Random_

Gépkocsizó-lövész szakaszparancsnok menetöltözetben, 1944-1945

Punkerwork
3. nagyfröccs után 😊

Nem rossz ötlet, Manonak mint parancsnoknak vérpirosat adunk, azon kevésbé látszanak a sebesülései 😊)))

Random_

Honvéd, 1942 M páncélos öltözetben

Hypo ezredjelvényt tudsz készíteni?

Random_
Akár a fegyvernemi színeknek megelelõ színû pólók lehetnének?

Legalábbis egy példány. A másik szabadon választott. 😊

Punkerwork
szürke lenne a legjobb 😊

Hát a színes dolgoknak csak ez az egy hátrányuk van. Nem mindegy milyen háttérszín van mögötte, de ezteket ki lehet választani elõtte. Fekete jó lenne a páncélosoknak 😊))
Csak azon ez az ábra nagyon világít ill. beleveszõdnek a kép árnyékainak egyes részei...

Random_
!S

A rangjelzésekkel éjfélig bíbelõdtem és ma reggel is.
Reggel kialakult a megoldás így ma estére csak kivitelezni kell.

Punkerwork

így jó, de milyen lesz fekete-szürke-stb. alapon?

Hypo így gondoltam, csak nagyobb ill. olvashatóbb fontkészlettel. (bár nekem ez is tetszik de többen lehurrogták 😊 )

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Flavion-ból indulva sikeresen elpusztítottunk még egy FB-t 😊

Az újEX-HBAnak 😊 Lacus Vitéz meg én is az alapítói voltunk. 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker

Punker

Punker
inkább gyere játszani

Random_
"A gépkocsizó-lövészek a gyorsfegyvernem részére, 1940-ben elrendelt búzavirágkék hajtókát viselték."

Asszem kiderítem az összes rangjelzést hirtelen olyan lelkes lettem és sikerült jó fórumon kérdezõsködnöm. 😊

Punker
1 FB minusz, meghallottak hogy jövünk és dezertáltak a puding fejek 😊

kincsed
A drága OPocskád depibe vonult.Meg belebetegedett a betegségébe.De péntektõl-hétfõig "szanatoriumba"költökök.Regenerálódnom kell a magaslati levegõn.
De örülök,hogy gondolsz rám és nem felejtettél el.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Hypo
Tienen AB re gyertek Lienen vagy minek az fbjet tamadjuk

Huh van egy két Projektem de sietek!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu