19663
-
manohun #3277 érdemes, de tankokat lehet irányítani joy nélkül is bár nem olyan jól. -
Hamlet #3276 Ja igen... anno az volt a gondom, hogy nincs joyom..... lehet irányitani járműveket joy nélkül vagy azt kell szerezni? -
manohun #3275 jó de te már öregróka vagy :) -
én is TS nélkül nyomtam utoljára :) -
manohun #3273 nem tudom valamelyiken biztos, még nem pakoltam át sokmindent a régiről :) -
Hamlet #3272 :) jó... ez le van irva a magyar HQ-n? -
lachun #3271 oké majd holnap várunk TS meg nagyon kell mert annélkül el leszel veszve sajna!!!!! -
manohun #3270 Ingyenhót akkor kapsz ha valaki beregisztrál és a te nevedet írja be mint ajánló. Erre van egy jó kis rendszerünk, amolyan piramis játék féle :)
nekem K&H-s van és az SMS értesítéssel 2000 HUF/év -
Hamlet #3269 Ez nem olyan vészes, cirka 3e/hó... az belefér. Megkérdem az ERSTE bankot, hogy mi merre mennyi egy ilyen kártya? illetve! bátyámnak van ilyen asszem!. Milyen ingyenhónapokról van szó? X hó után jár kedvezmény? Nincs TS2-m épp, meg most mennem is kell. köszi csáó -
manohun #3268 helló
elvileg dombornyomásos kártya kell
az összes 20 dollár első hó, 13 dollár a többi, de intézünk ingyenhónapokat. -
lachun #3267 !S lehet az ertéböl igen csak domboru nemzetközi kartya legyen,ha fel tudsz jönni TS2re gyere megdumáljuk oké
IP: twilek.hu
Pass: puma
Szoba:haboru
-
Hamlet #3266 Üdv!
Régen próbáltam a 7 napos trial-verziót, de akkor még elég kevesen nyomták magyarok. Most látom, hogy van új verzió és szépülnek a dolgok szivesen kipróbálnám. Van még trial (úgy láttam nincs)? És mennyibe kerül havonta? Valamint lehet-e pl ERSTE Bankból netbankon keresztül átutalni vagy kell az a spéci internetes kártya az OTP-től? Nem az összeg fáj (gondolom annyira nem vészes), csak nem akarok napokig bolyongani, hogy elküldhessem nekik a pénzt. Köszi előre az infot -
lachun #3265 igen nagyon jó lesz és kéne egy 17 es csapat képet kéne csinálni!!!!! -
Mostmár ki kell várni az új foltott, azt' lehet gyártani a minden féle filmeket
-
lachun #3263 Joxy nagyon jók, remélem össze szerkesztesz mostmár egy jó kis, kalandos videot is az egészből:) -
lachun #3262 Szedem a videot és kiváncsian nézem mindjárt!!! -
lachun #3261 !S jó estét mindenkinek!!! -
Hupi #3260 Érdekes hogy nem állítottad be a lőtávolságot az irányzékon, sokkal pontosabban célozhattál volna 200 m beállítás mellett. Sajnos ahogy a felvételen is látszik az s-35 rézsút állt hozzád képest kb. 45 fokos szögben, ami igencsak megnehezíti a kilövését. De a döntetlen nagyon jó az s35-össel szemben, szép volt! -
Hupi #3259 Bocs, 11:2 és 9:0 az arány -
Hupi #3258 Ebben a hadjáratban a stuggal kiszedtem 1 panhardot, 6 H-39-est, 2 S-35-öst, egy 47mm atg-t és 2 francia katonát. És mindössze 2-öt vesztettem el (47 mm atg, ill. sapper által).
Ez 9:2 győzelem/veszteség arány. mit is mondhatnék ezután: istenkirály a Stug! -
Filmhiradó:
Tegnapelött Shad-et vittem a PzIVD-mel előre támadni, le huzodtam az utmenti szántóföldekre, mert mondták, hogy a domb tetön levő út kanyarulatban az út jobb és bal oldalán ál egy egy ET. Shad-et sajna lekaszálta egy repcsi rólam
, de én fasorról fasorra haladtam előre, mikor hallom, hogy az úton elindult valami az FB-nk irányába. Hát egy Char volt az, ki gurultam az út széli bodzásba és épp fenéken akartam billenteni, mikor az lebukott a völgybe. Ekkor figyeltem fel az S35-re ami járó motorral örködött tovább, ezáltal megse hallott engem 
Löttem rá de ő is vissza lött, majd vissza akartam vonulni de végül is ki lőtt, de megkaptam a kill-t
-
lachun #3256 OK leszedem és alkalmazom mert eggyenlőre nem tudok bevásárólni de nem addom fell:) -
lachun #3255 !S Nagyon jó mano asszem egy uj fajta tactikával kell szemben néznünk,ill alkalmazni nagyon király!!!!!! -
ok -
manohun #3253 megy a honlap -
manohun #3252 úgy látszik mégse szórakoztak csak a hostban volt baj -
manohun #3251 ha jóláttam valaki belépett a nevemmel a sql adatbázisba mert engem nem enged be :(
mi van itt? -
manohun #3250 ok mindjárt mepróbálom megcsinálni, nem tudom mi lehet hozzá sem nyúltam :( -
Hupi #3249 Jó az új dizájn, fehér képernyő fehér alapon :) -
nem jön be :( -
manohun #3247 nézzétek már meg hogy nektek bejön-e a magyar oldal? -
manohun #3246 Lacus próbáld ki a Tokuh Tweakuh-t 1.13hoz amit még 1.94nél használtunk ha még meg van, mert az mondják hogy gyenge gépeken sokat javít. -
Hupi #3245 A hírszerzés jelenti:
Egy teljesen feltöltött francia AB a köv egységekből áll (az első fejlesztési körben)
- 3 r35
- ? h39 (becslés: 2)
- 4 s35
- 6 panhard
- ? char (becslés: 1)
- 14 25mm atg
- 6 47mm atg
- 14 25mm AA
- 6 bofors
- 36 laffy
Megnyutatok mindenkit hogy az információkért 1 németet sem kellett megölnöm :) -
manohun #3244 vagy ez
-
manohun #3243 itt egy jó kis kép a bétából
-
Shad01 #3242 Újra működik a statisztikai rendszer.
Tegnap kétszer is rejtélyes módon lelőttek egy saját város fölött, mikor stukával repültem. Végre meg tudtam nézni: egy bofors volt.
-
manohun #3241 fenn vannak az új filmek -
Shad01 #3240 Kösz, már megtaláltam, és sikerült átutalnom. -
Shad:
Az OTP-nél van a házi bank, ahol a neten nézegetheted a számláidat és utalhatsz ide oda. -
Shad01 #3238 Ezennel benyújtom újítási javaslatomat a Stuka használatával kapcsolatban: