19663
  • manohun
    érdemes, de tankokat lehet irányítani joy nélkül is bár nem olyan jól.
  • Hamlet
    Ja igen... anno az volt a gondom, hogy nincs joyom..... lehet irányitani járműveket joy nélkül vagy azt kell szerezni?
  • manohun
    jó de te már öregróka vagy :)
  • Punker
    én is TS nélkül nyomtam utoljára :)
  • manohun
    nem tudom valamelyiken biztos, még nem pakoltam át sokmindent a régiről :)
  • Hamlet
    :) jó... ez le van irva a magyar HQ-n?
  • lachun
    oké majd holnap várunk TS meg nagyon kell mert annélkül el leszel veszve sajna!!!!!
  • manohun
    Ingyenhót akkor kapsz ha valaki beregisztrál és a te nevedet írja be mint ajánló. Erre van egy jó kis rendszerünk, amolyan piramis játék féle :)

nekem K&H-s van és az SMS értesítéssel 2000 HUF/év
  • Hamlet
    Ez nem olyan vészes, cirka 3e/hó... az belefér. Megkérdem az ERSTE bankot, hogy mi merre mennyi egy ilyen kártya? illetve! bátyámnak van ilyen asszem!. Milyen ingyenhónapokról van szó? X hó után jár kedvezmény? Nincs TS2-m épp, meg most mennem is kell. köszi csáó
  • manohun
    helló
    elvileg dombornyomásos kártya kell
    az összes 20 dollár első hó, 13 dollár a többi, de intézünk ingyenhónapokat.
  • lachun
    !S lehet az ertéböl igen csak domboru nemzetközi kartya legyen,ha fel tudsz jönni TS2re gyere megdumáljuk oké

IP: twilek.hu
    Pass: puma
    Szoba:haboru

• Hamlet
    Üdv!
    Régen próbáltam a 7 napos trial-verziót, de akkor még elég kevesen nyomták magyarok. Most látom, hogy van új verzió és szépülnek a dolgok szivesen kipróbálnám. Van még trial (úgy láttam nincs)? És mennyibe kerül havonta? Valamint lehet-e pl ERSTE Bankból netbankon keresztül átutalni vagy kell az a spéci internetes kártya az OTP-től? Nem az összeg fáj (gondolom annyira nem vészes), csak nem akarok napokig bolyongani, hogy elküldhessem nekik a pénzt. Köszi előre az infot
  • lachun
    igen nagyon jó lesz és kéne egy 17 es csapat képet kéne csinálni!!!!!
  • Joxy
    Mostmár ki kell várni az új foltott, azt' lehet gyártani a minden féle filmeket
  • lachun
    Joxy nagyon jók, remélem össze szerkesztesz mostmár egy jó kis, kalandos videot is az egészből:)
  • lachun
    Szedem a videot és kiváncsian nézem mindjárt!!!
  • lachun
    !S jó estét mindenkinek!!!
  • Hupi
    Érdekes hogy nem állítottad be a lőtávolságot az irányzékon, sokkal pontosabban célozhattál volna 200 m beállítás mellett. Sajnos ahogy a felvételen is látszik az s-35 rézsút állt hozzád képest kb. 45 fokos szögben, ami igencsak megnehezíti a kilövését. De a döntetlen nagyon jó az s35-össel szemben, szép volt!
  • Hupi
    Bocs, 11:2 és 9:0 az arány
  • Hupi
    Ebben a hadjáratban a stuggal kiszedtem 1 panhardot, 6 H-39-est, 2 S-35-öst, egy 47mm atg-t és 2 francia katonát. És mindössze 2-öt vesztettem el (47 mm atg, ill. sapper által).
    Ez 9:2 győzelem/veszteség arány. mit is mondhatnék ezután: istenkirály a Stug!
  • Joxy
    Filmhiradó:
    Tegnapelött Shad-et vittem a PzIVD-mel előre támadni, le huzodtam az utmenti szántóföldekre, mert mondták, hogy a domb tetön levő út kanyarulatban az út jobb és bal oldalán ál egy egy ET. Shad-et sajna lekaszálta egy repcsi rólam , de én fasorról fasorra haladtam előre, mikor hallom, hogy az úton elindult valami az FB-nk irányába. Hát egy Char volt az, ki gurultam az út széli bodzásba és épp fenéken akartam billenteni, mikor az lebukott a völgybe. Ekkor figyeltem fel az S35-re ami járó motorral örködött tovább, ezáltal megse hallott engem
    Löttem rá de ő is vissza lött, majd vissza akartam vonulni de végül is ki lőtt, de megkaptam a kill-t
  • lachun
    OK leszedem és alkalmazom mert eggyenlőre nem tudok bevásárólni de nem addom fell:)
  • lachun
    !S Nagyon jó mano asszem egy uj fajta tactikával kell szemben néznünk,ill alkalmazni nagyon király!!!!!!
  • Punker
    ok
  • manohun
    megy a honlap
  • manohun
    úgy látszik mégse szórakoztak csak a hostban volt baj
  • manohun
    ha jóláttam valaki belépett a nevemmel a sql adatbázisba mert engem nem enged be :(

mi van itt?
  • manohun
    ok mindjárt mepróbálom megcsinálni, nem tudom mi lehet hozzá sem nyúltam :(
  • Hupi
    Jó az új dizájn, fehér képernyő fehér alapon :)
  • Punker
    nem jön be :(
  • manohun
    nézzétek már meg hogy nektek bejön-e a magyar oldal?
  • manohun
    Lacus próbáld ki a Tokuh Tweakuh-t 1.13hoz amit még 1.94nél használtunk ha még meg van, mert az mondják hogy gyenge gépeken sokat javít.
  • Hupi
    A hírszerzés jelenti:

Egy teljesen feltöltött francia AB a köv egységekből áll (az első fejlesztési körben)

- 3 r35
    - ? h39 (becslés: 2)
    - 4 s35
    - 6 panhard
    - ? char (becslés: 1)

- 14 25mm atg
    - 6 47mm atg
    - 14 25mm AA
    - 6 bofors
    - 36 laffy

Megnyutatok mindenkit hogy az információkért 1 németet sem kellett megölnöm :)
  • manohun
    vagy ez
  • manohun
    itt egy jó kis kép a bétából
  • Shad01
    Újra működik a statisztikai rendszer.
    Tegnap kétszer is rejtélyes módon lelőttek egy saját város fölött, mikor stukával repültem. Végre meg tudtam nézni: egy bofors volt.
  • manohun
    fenn vannak az új filmek
  • Shad01
    Kösz, már megtaláltam, és sikerült átutalnom.
  • Joxy
    Shad:
    Az OTP-nél van a házi bank, ahol a neten nézegetheted a számláidat és utalhatsz ide oda.
  • Shad01
    Ezennel benyújtom újítási javaslatomat a Stuka használatával kapcsolatban: