19663
-
manohun #4480 felraktalak Carajo :) -
manohun #4479 én leszek -
Ok. Az a lényeg ám. Ma hányan leszünk kb? -
manohun #4477 Az ünnepről már lekéstél, de ne félj mi megittuk az ajándék pezsgőt :) -
Hmm. Az fasza. Akkor megyek az ünnepre. Amúgy én nem emlékszem ,hogy átléptem volna:D -
lachun #4475 Gondolom meg üneplik,hogy sokat játszottál és eérted ezt a rangot!!!
-
Mégis mi ez?:D Nagyjából értem ,de mi az ,hogy megünnepepltük ,meg ilyenek:D -
Among other promotions handed out on May 17th, Caraesp was promoted to the rank of Major in the German Army. This mid-level promotion was celebrated by Caraesp's comrades near the frontline city Consenvoye as an unnamed senior officer announced the promotion at 1400 hours during a break in the fighting
Kaptam egy ilyet:D -
LtVitez #4472 simán :)
ja és kiderült hogy angolból sikerült a szóbelim,az írásbelit később mondják meg -
lachun #4471 örülök hogy sikerült elvégre sokat nyomodot a tanulász legaláb ugy mint a panzer gázpedálját:) -
LtVitez #4470 Kincs: én töriből mentem. hát elkell hogy szomorítsalak.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszonyatosan könnyűű vóóóóóóót :D
komolyan,de állítólag az emeltszintű töri is pofon egyszerű volt,meg a matek meg hát az irdoalomra mondta pár oszttársnőm hogy az egy kicsitz húzós volt! angol németesekkel meg nemtalálkozatm mer rohantam a vonathoz.
akkor neked majd a nagyhoz sok sikert,meg egy kalappal! :) -
lachun #4469 huh mano ez nagyon király:) -
lachun #4468 Igen sok sikert neked is remélem azota Vitéz is vette az akadájt!!!!!! -
lachun #4467 !S Meg ébredtem és minden jót mindenkinek:) -
Lacus,sajna ma nem hallottam a hangodat,bár ma senkiét sem.Jó lenne már egy Jointot nyomni,mert már ketyeg bennem a feszültség,és valahol ki kell adnom!Mentem vizsgázni,szorítsatok értem!Bár a nem tudáson ez sem segít!Cupppp mindenkinek! -
manohun #4465 
Ez raktam be neked!
Szerintem pont jó :) -
manohun #4464 Hi Plus! Már várunk! :) -
manohun #4463 Nagy kalappal Vitéz -
manohun #4462 Mozambo találtam neked egy jó kis képet azt raktam be de ha azt mondod hogy a másik legyen akkor átrakom -
JA,gyönyörű jó reggelt mindenkinek!!!Legyen a napotok olyan,amilyennek szeretnétek! -
Ügyes legyél,és számolj be róla nekem.Én 6 nap mulva élesbe érettségizem,ma viszont 96 tételből vizsgázom töriből és szoc.polból. -
KÖszönöm!
-
manohun #4458 Pedig találtam neked egy jó képet :) -
Ha még 1 szer megköszönöd nagyon mérges leszek! -
LtVitez #4456 szépjóóóreggelt!
ma megyek próbaérettsigizni :D -
Jaj,láttátok?Sikerült végre a logot betennem!Köszönet mégegyszer Rangernek!Aztán nem félreérteni!Jó éjszakát mindenkinek,egy HUPIS smileyval búcsúzom:
-
Hali mindenkinek!
Egy ideje nem írtam ide és egy jó ideje nem is játszottam mert sajna megy az államvizsgám. De örömmel jelenthetem, hogy már csak egyetlen vizsgám van hátra és utánna ismét teljes erővel visszatérek:)
Addig is mindanyiotoknak további jó játékot! -
mozambo #4453 http://www5.playnet.com
majd downloads és ott a full install.
Egyébként a magyar HQ oldalán minden szükséges infót megtalálsz.
http://www.wwiionline.hu -
Jónak tünik, honnan lehet letölteni? -
mozambo #4451 Mano elküldtem a HQ-s emailedre a képemet és az adataimat -
manohun #4450 Carajo az SGn küldted? -
Hupi #4449 Nem tartalékos alhonvéd helyettes... -
manohun #4448 Igazad van elírtam a rangod alközlegény ugye? :)))) -
A tied sem kutya,drága
.De a fényképek,nagyon szuperek!És igen,Manonak a legkomolyabb,ezért meghajlok előtte
.CSak Lacus néz ki egy kicsit rosszul,mint aki ott sincs.
-
Hupi #4446 Kötekedek még :))) adatoknál helyesen: Rang (és amit zárójelbe tettél az a beosztás) -
Hupi #4445 Ok! Joxynál és Gotchanál nem jó a vállap.
Manó jó az arcképed :)))) -
oké.A számom0690..... -
lachun #4443 Puszi drága holnap csörgök :) -
lachun #4442 !S Srácok kitartás délen nagyon jól állunk !
Jó csatákat holnap leszek !!! -
LtVitez #4441 hát remélem :)