19663
-
lachun #4960 KIncsed kitett magáért és Magyarból tovább lépet sÍkeresen!!! -
lachun #4959 Nagyon király Joxy :) 
-
manohun #4958 Hupi a negatív hullámok miatt amit felé közvetítesz. Nekem már nem is tudom mikor fagyott le utoljára az XPm. -
Sej halászok halászok,
Mit fogott a hálótok...

-
lachun #4956 Jó XP kaptál??? -
Hupi #4955 Telepítem ezt a hányás xp-t, má kétszer le állt ez a szar bblleeööhhh -
lachun #4954 !S jóestétt meg jöttem:) -
Naa valakiiiii!! plz! -
Aztmondják az növeli a rövidtávú memóriát és mivel holnap spanyolvizsgám van lehet ,hogy olyan 3 fele felnézek:D -
Nah akkor valaki? Joint? :D -
LtVitez #4950 fényár????? akkor én itt mitszóljak? :DDDDDDDD -
Szia Manó!Lassan itt a depim vége,de mire elmúlik,már jön is a szóbeli érettségi:)Ma megyek a suliba konzultációra,talán kiderül az irodalom írásbelim.A tippjeim,1,2,1!Nem,ez nem a toto tipp,hanme az írásbelimé.
-
manohun #4948 Valakik elég jó vannak :)))
Lol az a japán :) -
Igen,a japánok megvették tőlünk,és igy megörültek,mert persze ott is fényképeztem ám,nem csak téged:)
És mi meg jót nevettünk rajtuk,és együtt indultunk el elinni a pénzt.És mikor haza értünk,lett aztán jaj!
-
Kincs: Jah és el is adtuk a holdat egy csapat arra járó japónak, jól. Simán elhitték, hogy sajtból van a hold. Bár a pénz "felszívódott" az első kocsmánál, de lagalább mostantól te vagy az új Vaslédi :)
Vitéz: Látom jól kipihenték magukat a paksi hörcsögök, mert olyan fényár van itt, apám... ;)
Többiek: Nem aludni lusta bagázs, irány a csatatér! (Én is mindjárt indulok, hogy a sárga villám desszantegységgel bevegyem a melóhelyet).
-
Juj,csak piát ne,mert :VÖRÖSBORT ITTAM AZ ESTE ANGYALOM,GALAMBOM,SZERETEM A BORT.Meg amugy is jó a vashiányomra.
-
Ja,gyönyörű reggelt mindenkimnek!!!
-
Fritz! Most mért buktattál le,hogy az űrben jártunk együtt?Mondtam,mikor kameráztál és én meg bukfenceztem,hogy ne mutasd meg majd senkinek!Ezért most én is beteszek rólad egy képet. -
LtVitez #4942 pálinkás jóóregge't :) -
Igen, fetünt...

-
Drága
!Nagyon köszönöm,a depim múlófélben van a segítségetekkel!Jó éjt mindenkinek,már feljött a
-
lachun #4939 Puma TS!!!! Kantin szoba!!!! majd holnap:) -
Nah mert én letöltöttem mindent meg megy is ...fel is mentem egy német serverre de magyart nem találtam.. Szoktatok TS-t használni mert ha igen akkor meg tudnánk beszélni hogy ki hol mikor játszik ezzel a kira gammel! -
Hupi #4937 Igen bajtársnőnk aktív tagja a csapatnak, amint az alábbi képen is látható :)
-
Természetesen én
-
lachun #4935 én most jöttem le rola:) -
Kik azok akik szoktak itt Joint Operation el játszani? -
manohun #4933 majd néhány me262, me163al mi is megcsináljuk :) -
manohun #4932 Nem rossz :) -
Hupi #4931 Egy kis kötekékezés -
lachun #4930 ok köszke nem is figyeltem Joxy neked is kösz!!!!! -
manohun #4929 jah :) -
LtVitez #4928 haha hát ez LOL :))))
Mano emlékszel ezen voltunk még anno Hariboval meg Danny-vel!!! :) -
Donkanyar -
htm fájl-t nem tudsz képnek berakni... -
lachun #4925 Na nem baj nem akar nléha mutatkozni:) -
lachun #4924 Találtam én is Keleti magyar fotokat:
„DON - KANYAR”
A magyar királyi 2. honvéd hadsereg a keleti harctéren 1942-43
-
lachun #4923 Web oldalon hatalémas cikk Mano jóvoltábol OLVASSÁTOK NAGYON JÓ!!!!!!!!!http://www.wwiionline.hu/ -
LtVitez #4922 jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt -
lachun #4921 Jó reggelt !!!!