19663
-
TS ofkóssz. -
értem én, de már sokszor jártam úgy, hogy mire nagy nehezen észrevettem, hogy honnan lőhetnek, már meghalt a vezetőm, és később kiderült, hogy csak egy fát lőttem...Gondolom ez a rutintalanság, de hogy tudnék úgy gyakorolni, hogy közben ne vegyem el a pzket a többiek elől. Offline pedig unalmas, mivel nem nagyon tudom meglepni magam...:) -
Hupi #9051 Meg is nézem én még le sem töltöttem ezt a patch-et -
manohun #9050 Teamspeak:
IP: twilek.hu
Pass: puma
Szoba: haboru -
manohun #9049 Kifagyáskor megkell nézni hogy keletkezett-e log file ha igen akkor küld el nekem és akkor majd tudatom a fejlesztőkkel.
Általában nem egyedi esetek ezek szóval más is küld majd ilyen log fileokat nekik. -
igen -
fülelj! :) hogy érted hogy nem veszed észre? nem csak előre kell nézzni..... -
TS? -
sorry nemtom hogy kell írni a pszichológust...:( -
Hát ha most fel tudsz jönni, adhatok egy kis segítséget. Mondjuk olyan 12:45-től. -
Hali!
Van egy kis problémám...
Szombaton nem leszek itthon, tehát nem tudok jönni a kiképzésre...Tuda vki kicsit később, vagy hamarabb korrepetálni? A legfőbb problémám nem egy páncélos irányítása, hanem az, hogy nem veszem észre az ellenfelet és ezért félek a pz-ben. Ezen tud vki segíteni? Vagy mennyek pichológushoz, mert panzerfóbiám van?! :) -
És akkor mit csinaljak?? gyonyoru tank fedezes meg minden 2 ora jatek lottem is es bazz kifagyok annyira idegesito -
manohun #9041 nekem is valami para van velem mert amikor instalálta akkor elindított vagy 50000szer a wwiionlinet és csak ujraindítással tudtam megállítani :) -
Hupi #9040 Most kapaszkodj meg Hypo! Mano szerint ez a KIFAGYÁST JAVÍTÓ PATCH VOLT!!
-
nekem semmi bajom nem volt a patch-el, de mostanában az új patch-ek 1-2 embernek mindig bezavarnak -
Jó reggelt S!
Hát tegnap jó kis móka volt, egy mintaszerű páncélos városbevonulás részese lehettem, szerintem oktatasra is jo lett volna:}}} Sajna a végére pedig volt egy stuartom meg egy at-m is de elszallt a progi es ezt mar masodszor csinalja, a tegnapi uj patch ota elotte igy jatekba meg nem szalltam el. -
Nem képeskönyvet akarok csak olyat ami nem csak szöveges. -
Hupi #9036 Ja ha képes könyvet akarsz akkor ez nem az :)))) -
manohun #9035 Reggelt -
Reggelt! -
lecsúsztunk a TOP10-ből :( -
én most KriegsMarine-os könyvet akarok venni, meg még van 1-2 amit régen olvastam és nem tudtam megvenni, ja és REGGELT -
Nekem olyan kell ami nem csak szöveg hanem van benne sok kép illusztráció és leírás. -
manohun #9030
-
manohun #9029 Szombat 15 órakkor a TSen -
Hupi #9028 Hát én kb. 1500 Ft-ért vettem még anno, annyit bőven megér.
Ha többre vágysz, szerezd meg Magyarország hadikrónikája 1944-1945 I-II kötetét. Csak hát az már húzósabb 10-12e Ft.
-
Isegrim #9027 De lassan ám :)) -
Alázatosan jelentem a fűnyírás elmaradt ugyanis valaki sapperrel harcképtelenné tette azt.
Viszont új küldetést kaptam így csak később tudok csatlakozni! -
Ma néztem a könyvet boltban.
Megéri?
Én igazából egy másikat néztem ki ami az 1914-1945 -ös időszakot öleli föl.
Számvéber index fórumokon szokott ám lenni. :) -
mozambo #9024 Bazza várunk a kiképzésen! -
Értem... És hol? offline? -
manohun #9022 Felraktam
Bazza szivesen látunk de menj el a kiképzésre is szombaton és akkor segítenek neked. -
Hupi #9021 Hogy képzeled??? Nyomatékosan kijelentem:
NEM SZOKTUNK FEJBELŐNI SENKIT A BÉNÁZÁSÉRT!
Egyszerűen csak átmegyünk rajta egy Tigrissel. -
ÉS vki igencsak megtaníthatna, hogyan vegyem észre az ellenséget! Ugyanis ez NEM megy! Nyugi, kb 10 méterről már csak észreveszem...
-
Félretéva a komolyságot: Szeretném ha veletek harcolhatnék! -
Üdv!
Már régen nem játszottam a "játékkal", ám most lehetséges hogy újra beszállok. És mint támogató lövész, én is szeretnék a nyakatokon lógni...Remélem nem leszek terhes a tankjaitok számára, megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból, legyen az golyó, esetleg izzadság. Remélem a bénaságom miatt nem fogtok fejbe lőni. Éljen ADY, a HUNYADI!!
U.I.:A szar "poénokért" pedig elnézést kérek!
-
Tessék:}
-
Hupi #9016 Na most értem a legjobb részhez:
A szovjet hadsereg Makó térségében átlépi a magyar határt...
"... Szeptember 25-én délelőtt 10 órakkor a magyar 12. tábori pótezred részei még mindig nem fejezték be a felkészülést a Csanádpalota elleni támadásra. Közben a Földeák felé vonuló szovjet harckocsidandárok szárnyát biztosító T-34 harckocsik törtek be megindulási állásaikba, és szétszorták a magyar gyalogságot. A 7. rohamtüzérosztály 2. ütege kapott parancsot ezen szovjet harckocsik azonnali megtámadására és Csanádpalota visszafoglalására. A magyar Stug III rohamlövegek egy szovjet páncélost kilőttek, a másik hárrom T-34-et pedig Csanádpalotáig üldözték. A rohamlövegek 20 perc alatt tették meg a mintegy 12 km-es utat. Fél óra múltán beérkeztek a 12. tábori pótezred kötelékei is. A gyalogsággal együtt a rohamlövegek félórás tűzharcban, 11 óra 30 percre birtokba vették Csanádpalotát. A magyar veszteség egy halott és három súlyos sebesült volt. Az egyik rohamlöveg megsérült. A szovjetek négy T-34 harckocsit, 13 gépjárművet, négy páncéltörő ágyút és 23 hadifoglyot veszítettek... ... A magyar csapatok befejezték a település megtisztítását és körvédelemre rendezkedtek be. A szovjetek 14 órakkor harckocsi ellenlökéseket indítottak, amelyek egészen sötétedésig folytatódtak. A magyar rohamlövegek saját veszteség nélkül hat T-34-et lőttek ki..."
Forrás: Szabó Péter - Számvéber Norbert : A keleti hadszintér és Magyarország 1943-1945 -
mozambo #9015 Nincs nagyobb betü:-((
-
és ma? csak ossze vissza fb robbangatas?