19663
  • CarajoEsp
    Már bocs Punker, de te is most írtad?
  • Punkerwork
    nem a mostani új 2 szintűt csinálta ami kint volt a neten, amúgy még nem hívtak a zsaruk és a tv se szal valszeg engem békén hagynak :)
  • Random_
    Régebbi rendszer? Ezt kifejtenéd mert én utoljára a múltszázadban érettségiztem.
  • CarajoEsp
    öHH....sorry lehet poént írtál, de én még a régi rendzser szerint írtam és Spanyolul. Szóval nekem nagyon nehéz volt.
  • Random_
    Szerintem laza volt!
    Az első pl igaz-hamis. Na ilyet azért mi álmodni se mertünk. Na meg Pisti és Józsi meg a két kép közötti különbségek száma. Ehh ugyan már. :D
  • CarajoEsp
    Apropó. Holnaptól jönnék, de nincs meg még a kártyám. El tudnám küldeni valakinek a pénzt, hogy tudjak játszani? Tudom, hogy gáz meg minden, de nem volt időm megcsináltatni a sok szar mellett.
  • Punkerwork
  • CarajoEsp
    nah megvan a matek,de rohadt szar lett én még a régebbi rendszer szerint írtam, szóval nem voltak meg a feladatok. Hát ez van. Azért éreztem a szurkolást.
  • Cimbi
    Namur mégis bebukták:)
  • pedrohsi
    Szóval a fejlesztők szerint ez lenne az egyensúly... Ehhez jön még az RDP túristák hatalmas tömege, ami az olyan jól érezhető most a SpitIX és Sherman kifejlesztésénél - a német oldal negyedére csökkent létszámban, a szövik meg nyomulnak előre. Najah, valakinek az a szórakozás, ha ezredmagával lerohan néhány szerencsétlent.
  • Punkerwork
    hát ez frankó :(((((
  • Shad01
    A jelenlegi RPD és akilátásaink a jövőre:

Heres how our RDP works out.
    First cycle= 3H- we get 3 P3Hs, provided we also increase 3f's to 3 (from 2).
    2nd cycle= more3H- now we have 4 P3H's (you always round down). If we decided to get 4Gs at this point we would have maybe 2 I think (assuming its 1/2 and we bumped 4D's both cycles to get to 4)
    3rd Cycle= more 3Hs- Ok now we have 6 P3H's. If we got 4G's this cycle we could have 3 (4D's up to 6)
    4th Cycle= 9 P3Hs, and 4 P4Gs if we got them last cycle, if we got them this cycle we could have 4 also (assuming 1/2 and 8 or 9 4Ds)

Lets look at the French.
    1st Cycle = 5 Stuarts (seems to be common, can be higher)
    2nd Cycle = 7 Stuarts (assuming initial 6), 5 Shermans
    3rd cycle = 10 Stus, 7 Sherms
    4th cycle = 15 stus (max), 10 Sherms

So it works out like this:

3 Pz3Hs vs 5 Stuarts
    4 Pz3Hs vs 7 Stuarts and 5 Shermans
    6 Pz3Hs and 3 Pz4Gs vs 10 Stuarts and 7 Shermans
    9 Pz3Hs and 4 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 10 Shermans
    14 Pz3Hs and 6Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
    15 Pz3Hs and 9 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
    15 Pz3Hs and 14 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
    15 Pz3Hs and 15 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
  • Shad01
    A játék fórumán a következőket írták:
    Új tipus bevezetésénél (Stuart, Sherman) tovább tart a fejlesztés, de 5 darabbal indul a készlet.
    Variáció kifejlesztésénél (Stug3G Pz4G) az alap típus darabszámának a fele lesz AB-nként.
    Még azért nem fejlesztették ki az új páncélosokat, mert az alap típusoknak alacsony a száma. Így ha gyorsan kifejlesztenénk 1-1 db lenne csak az új stugból és Pz4-ből.

A Pz3h darabszámának alakulása:
    6 Pz3F -> 3 Pz3H
    A következő RPD végéig max 50%-al lehet növelni: 3+(3/2)= 4 mivel lefelé kerekítenek.
    A következő RPD vége: 4+(4/2)=6 Most itt tartunk.

Bárhogy is nézzük, mi mindenképpen szívunk a fejlesztésnél.
  • Random work
    Na meg nincs TK az egész játékban.
  • Shad01
    A repülőknél a saját egységgel való ütközést nem vizsgálja a játék. Egyrészt azért, mert a reptereken folyamatos lenne a baleset a légiirányítás hiányában. Senki nem koordinálja az induló, érkező gépek mozgását, és van úgy, hogy egy nagyobb megmozdulásnál kb 30 repülőgép is összetorlódhat.
    A másik ok, hogy a játékban lehetőség van akár 50 vadászgépből álló légiharc kialakulására, és sok számítást meg lehet spórolni az saját gép ütközésvizsgálatának kihagyásáva.
  • GoTCHa
    Na nem ezt nem ennyiszer nem baszhatom el :D

itt
  • GoTCHa
    Link javitva ez itt a hehe

Carajo csak kémlel de nem lát:D
  • GoTCHa
    carajo nem tudom emléxel e még erre. remélem az uj 6600 osodban lesz távcső :D
    hehe
  • ranGer2
    Egy kissé bugosnak tűnik ez az ütközésvizsgálat
  • Shad01
    Vasárnap esti ejtőernyő akció:

• Shad01
    Vasárnap esti ejtőernyő akció:

• pedrohsi
    BEINDULT AZ 1.19 TESZT SZERVERE!!! Naponta két órát lehet tesztelni, ha minden igaz, magyar idő szerint este 7-9 között. Ez változhat, mert a hüle nyári időszámítás kicsit megkeveri a konvertálást:)
  • CarajoEsp
    Holnap lesz a matek. Dupla szurkolást, mert különben egyes lesz. Szerdán meccsre megyek,de csütörtöktől remélem teljes értékű tag leszek egy 6600gt-vel egyetemben.
  • pedrohsi
    Fura szöveg a WWII Online hivatalos oldalán a Bejelentések fórum résznél:)

• Punker
    azok a lyukak amiket én lőttem nincsenek a fejénél :)
  • Hupi
    Nekem csak ez az egy van :)

• Sippie
    Képek nincsenek?
    Amúgy ha minden jól megy, ma vissza térek a frontra :)
  • Shad01
    Tegnap gigantikus csata folyt Antwerpen elfoglalásáért. Sajnos két alapvető stratégiai hibát is elkövettek a német oldalon:
    A legnagyobb az volt hogy a déli armybaset hagyták meg legutoljára. A várostól messze, egy folyó túlpartján lévő CP-ket lehetetlenség volt úgy elfoglalni, hogy az összes védő oda tömörült vissza. Ráadásul a hidat is felrobbantották, így a páncélosaink nem tudtak segítséget nyújtani.
    A második hiba, hogy a német rombolók nem támogatták a támadást. Elsősorban nem is a város kellett volna támadniuk, ha nem az északi dokk légvédelmének fedezetében vagy esetlen Zandvilet mellett várakozva megakadályozni, hogy a szövetséges rombolók elérjék Antwerpent. A legvégén a déli AB-t tűz alatt tartva megkönnyíthették volna a foglalást. Ennek hiányában legalább három szövetséges romboló ontotta ránk a tüzét az öbölből.
    A légifölény kivívásának hiányát nem nevezném hibának, mert az szinte lehetetlen a sok közeli szövetséges reptér miatt. Nem lett volna rossz, ha a Brüsszelt támadó erőink el tudták volna foglalni és tartani az ottani repteret.
    Minden esetre jó kis harc volt. A végén már mindennel megpróbálkoztunk: ejtőernyős támadással több hullámban, MS-ek felállítása, az AB szőnyegbombázása. A felrobbantott híd előtt a vasúti töltésen több szövetséges páncélos is feltorlódott. Turan pontosan meghatározta a helyzetüket, így azt a sávot végigbombázva egy Vickerst és egy Matildát sikerült megsemmisítenem, két másik tankot pedig megrongálnom a 2500 m magasból ledobott bombáimmal.
    A sikertelen támadás következményeként az összes kiürült Antwerpen környéki várost visszafoglalták.
  • Punker
    Antwerpen-t és környékét visszafoglalták :(
  • Kit--Kat
    én a magam offjáról beszéltem:o
  • lachun
    Milyewn off ww2 téma, nem és ráadásul magyarok !!!
    szerintem minden ww2 es topic meg emlékezett roluk!!
  • Kit--Kat
    na ők igazi hősök, nagyon bátor emberek, 20x annyi ellenéggel is felvették a harcot, büszkék lehetünk, hogy ilyen pilótáink voltak rsy az offért:o
  • Punkerwork
    csak jönne már :)
  • pedrohsi
    Rövid prezentációk a készülő BB-ről:

A készítők elmondása szerint az 1.19 a meglévő rendszer teljes újraírása, az ősrégi hibák és hiányosságok javítása (gyalogság mozgása, új kezelőfelület, profi térkép, ami állandóan frissít a menüben és játékban egyaránt), míg a nagyjából 1,5 hónap múlva érkező 1.20 már több újdonsággal szolgál majd.

A teszt szerver jövő héten indul, és független lesz a jelenlegi live szervertől, a játékosoknak főleg a fagyásokra kell koncentrálniuk majd.

Nagy változások előtt állunk ámbörök, a régi hibák kijavítása, és a rengeteg újdonság után reméljük sokkal többen kapnak kedvet majd a játékhoz.
  • lachun
    sajna nincsenek tisztában vele, az 1.19 lesz lesz béta ,ez van:DD
  • Punkerwork
    elég csúnya hogy egy jó 4 éves játékot beta-nak minősítenek, és mi még fizetünk is ezért :)
  • lachun
  • lachun
    Ujra levegöben a Puma század!!!
    Katt
    Tegnap haza felé a buss megállóban ,egy émymélvolt miko felszáltak, ahideg is fégig futott a hátamon!!!
  • lachun
    hát csak hírejet olvasgattam:))
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16359
  • Random work
    Ezt hol találtad?