30
hogyan, illetve mivel?
-
robertone #30 A nero 6 oshoz van nero media player, az olyat tud, hogy ha megnyomod rajta a rec gombot akkor kiírja neked a számot, vagy számokat a wincsire, vagy ahova kéred olyan formátumban amibe kéred. Egyszerű kezelni, és mindent állíthatsz. De nem árt egy törést szerezni az mp3pro pluginjához is, különben 30 szám után megmakacsolja magát. -
#29 Lehet, én nem járok azokra az oldalakra, mert soha nem szeretem az mp3pro formátumot, ez kivételes eset volt. -
Játékos #28 Monjuk átnevezni mindenképp kellett , ezt nem is írtam oda , hiszen csak így látja mindegyik progi . Ezt írják le a fiúk az mp3pro.ini.hu és elit oldalakon is . -
#26 Sikerült megoldanom. :)
T. commanderrel símát átneveztem mp3pro-ról mp3-ra. Ezután cue-ra klikkelve képfelírással kiégettem a cd-re és tökéletesen sikerült, audio formátumú lett és lehet léptetni a számok között! :) -
#24 "Ha irni akartok audio cd-t mp3pro-bóll, akkor a Neroban audió cd-t irtok, amibe mp3pro-t húztok, nincs benne semmi ordongosség."
A problém az, hogy ezzel a módszerrel a mix albumom nem fog váltani a számok között a discman-emben. -
Játékos #22 Ha automatán hagyod , a Nero 128-ba konvertálja át és írja ki . Az mp3pro formátum elméletileg 192-t tud , ezért javasoltam , hogy előbb konvertáld át mp3-ba , persze a bitrátát neked kell beállítani az mp3pro ablakban . -
#21 attol fugg, milyen bitraten csinalod, bizts nem jobb, mint az eredeti mp3pro... -
#20 Ez tutti? Én azt hittem, hogy csak akkor konvertálja át mp3pro-ról audiora, ha audio cd írást csinálok, tehát nem képfelírást.
Milyen lesz a minősége az audio formátumra konvertálás után szerinted? -
#18 ezt mind értem, de vajon audio formátumba fogja a cd-re vésni, vagy mp3pro formátumba? -
#16 Szerited az átkódolás után ki lehet úgy írni cd-re, hogy a léptetni lehessen a számokat? -
Játékos #15 A Nero-ban lehet először csak konvertálni is /azt hiszem Extrák-dekódolás-hozzáadás-mp3pro beállítás-bitráta kiválasztás-útvonal / . Szerintem először kódold át mp3-ba , hátha úgy egyszerűbb . -
#14 cool edit pro csinal wma-bol mp3... -
#12 a módszer jó lenne, csak az album egyben lesz így a cd-n, ha képfelírásban a cue fájlra klikkelek, hibát ír ki. :(( -
#11 én arra gondoltam, hogy neroba bedobnám az mp3pro plugin-t, majd audiocd írásba símán behúznám az mp3pro formátumú albumot. -
#9 ilyetmeg nem csinaltam, de evileg a neronak kellene tudni (az mp3probol is csinal audio cdt). a clue fileba vannak az infok, hol kell elvagni a szamokat... sajnos ilyet eg nem csinaltam, tehat kerdezoskodj mashol is, nembaj hogy mp3pro a zene -
#8 figyi, a cool edit pro egyszerűbb? Nekem inkább zenei cd-re, azaz audiora kellene konvertálnom egy mp3pro albumot.
Egyébként nem tudod miért 2 fájlból áll az album? Az egyik egy cue fájl, a másik pedig, tehát maga az album egy darab fájl, mp3.pro formátumban. Mit tegyek ezzel? A cél, audio formátumú zenei cd. :)) -
#7 hat most igy fejbol nem tudom, most munkaba vagyok
de minek neked a bealitas, eleg egyszeruen ha elinditod (valahol a startban az aheadnal) es mar megy is... -
#6 Köszi, tehát símán lehet konvertálni mp3prót audio fájlá, vagy síma mp3ba?
Hol van a nero-ban ez az audio editor beállítás? -
#5 a neroban van audio editor. ebbe betoltod a mp3pro filet es save as sima mp3
kulonben en a cool edit prot hasznalom, abban van egy batch file konverter. ebbe megadom mit konvertaljon (egesz albumot), milyen fomatumba es hova tegye... -
OPM #4 engem is érdekelne, hogys van-e vmilyen progi, amivel vissza tudom konvertálni, mert az mp3 lejátszóm nem ismeri az mp3pro-t
-
#3 Azt tudom, de mit érek a mp3pro nero pugin-nel? Én átkonvertálni szeretném mondjuk audioba, vagy síma mp3-ba. Nem pedig mp3pro-ba szeretném kiírni! -
#2 a nerohoz is van plugin, ami mp3prot tamogat
keres ra www.cracks.am -
#1 Mp3pro-ból szeretnék mp3, vagy audio formátumot csinálni. Neroban (5.5.100), ha audiocd írásra állítom és behúzom az mp3pro formátumú számokat, akkor átalakítja őket audioba? Ugye síma mp3-nál simán átkonvertálja a Nero, de vajon mp3pro-nál is?