Logo 10k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
gyik.com -on a tut!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
😄D

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Igen loál! 😄
"The trees move. Do you not see it?"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo