472
Milyen lesz a logód, ha már 10k lenne a korlát?
-
#351 10 K-s LOGÓT!!!!!
Valahogy így nézne ki:
+--------------+
| KKKKK KKKKK |
+--------------+
-
#350 10K-s logot please! Thx! -
#349 Lázadjunk!!! :DDD -
#348 Álat logó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#347 ázt! -
#346 pedig az nagyon jó volt... :) -
#345 :DDD -
Madmaxx #344 nekem már beszóltak eccer hogy ne ugráljanak rajta a csöcsök. A sok kis fosógép! -
#343 Madmaxx a te logod is veszélyben van. :) -
#342 De köcsögök!!!!!!!!!!!! -
Madmaxx #341 pempő leirtották a geci adminok a logoképed? -
-
[IMG][/IMG]
-
#338 Na! Írjál még valamit! :P -
#337 :DDD -
#336 -
#335 Tegyük hozzá, szabálytalanul! -
#334 Édesanyám fekvőtámaszozik a nick-képemben! -
#333 Most nem akarom regisztrálni magam. De benyomom, ha a nexus meggyógyúl. :) -
#332 Nem újdonság.... -
#331 fw.hu -
#330 kep.tar.hu -
#329 pl? -
#328 máshova -
#327 Nem jön be a Nexus. :( -
#326 Ok várjál.
De ne számíts túl jóra mert ez az első gif-em.
Gyűrűk urás. :D -
#325 linkeld be. -
#324 Aha! :)
Én is így csináltam. Rajzoltam, képet kicsinyítettem, mevágtam másik képet, átváltozik bla bla bla. Csak túl nagy lett. :( -
#323 -
#322 Ulead GIF Animator beépített Add banner text. De nem árt beszerezni néhány betűtípust. -
#321 feliratot mivel csináltad? -
#320 Jóvan! -
#319 igen :) -
Szóval én úgy rajzolom a logóimat Paint-ben, mintha kézzel rajzolnék egy lapra (csak ugye a gépen nem cerkával rajzolok, hanem egérrel, így jött a "szabadkézi" szóból a "szabadegeri"), és minden egyes fázist létrehozok, majd GIFAnimatorral összerakom őket, és nyomok hozzá feliratot. -
#317 Na én ebből egy kukkot nem értettem! :D -
#316 Tényleg, akartam is kérdezni, hogy szabadegeri rajzolás a fázisok tömkelege? Mint ahogy én szoktam? -
#315 Paint+ulead gifanimator...
csökkentsd le a szinek számát, igy jelentösen csökken a mérete! 4,99Kb-nál kell kissebbnek lenni... -
#314 Na mondom csinálok magamnak egy GIF-es logot. Na basszus! nagyon nem konyítok hozzá. A legkevesebb amire letudtam optimizálni 12K. Na mondom akkor kiveszek minden második képkockát, de így már elég gázúl néz ki, meg így se éri el a 4K-t. :(
Te Pyx hogy csináltad a logodat??? Milyen progival?
-
#313 3K-s logot !!!4 -
#312 És akkó mé' nem engedték vissza Mantával együtt?