13
  • Pheel
    Ez általános tendencia sajnos, nem csak a Nokiára jellemző... :(
  • Bonewerkz
    egyebkent a 6210 vegfokra csak annyit mondott a szerelo, hogy ez van, ezt kell szeretni, ha akarom felkuldi pestre, 8E ft, de nem vallalnak ra garanciat, mert ezeket a telokat eleve igy csinaltak meg, hogy par ev mulva ledobja a lancot....
  • Cat #10
    A Westel szerint nem szerencsés a mobiltávközlési cégek tarifacsökkentési versenye. Winkler János, a társaság vezérigazgató-helyettese kedden Budapesten egy sajtóbeszélgetésen bírálta a Vodafone radikális árcsökkentési és kommunikációs politikáját. Szerinte ezáltal a piacon olyan negatív árspirál jön létre, amely a profitabilitás fenntartása mellett egyebek között ellehetetleníti a vállalatok hatékony kutatási-fejlesztési tevékenységét.

annyira, de annyira sajnálom a westelt :D
  • Pheel
    Nem csalódtunk benned :-P
  • gz_8
    Miféle banner? Linkelj már be egy screenshotot, mert én nem látok semmit...
  • artschi
    Mi a ráknak kell az a *!"%+%') banner a cikk elejére???
  • Bonewerkz
    szerintem akkor nyernenek igazan, ha nem eldobhato telokat gyartananak... mikor eladtam a 6110est, akkor az meg 5-6 evesen siman mukodott, a 3 eves 6210 meg mar nem megy 900 mhz-en, mert szetment benne a vegfok, meg jo hogy nagyreszt 1800on vagyok vele...
  • b
    én viszont határozott piacvesztésnek fogom fel, hogy a mátrixban nem nokia telcsik voltak. :) szóval ennyit az elemzőkről.
  • Cat #1
    határozottan gyorsul nálunk is a mobiltelefonos cégek árversenye, szerintem már csak hónapokat kell várnunk a kánaánra - ebbe persze a karácsonyi kaszálást (vegyünk ÚJ mobilt a gyereknek) is beleszámolom, arra nagyon rá fognak menni a cégek