16
Miért
-
Borg #16 Szerintem ez a topic nem kell, elvégre a cim nem felel meg a valóságnak, amiről meg szó van, ahhoz vannak másik topicok.
Lezárva. -
nekem! :D -
Inquisitor #14 Hát a nem pro az 325/290MHz körül ketyeg a Pro meg 380/??? órajelen megy.
A szupertuningolt darabok meg 425+MHz-en ;) , dehát kinek kell 7000+ pont 3DMark 2003 alatt??? -
TheZsenyka #13 Persze, egyik sem használ agp pro foglalatot. -
Drizzthsz #11 Ma egy ember a fórumokon vett Mycomnál r9800 np-t, zacskósat, prová flashelés ment!
Én meg prot vettem. -
Inquisitor #10 Valaki vett az ali*enben 9800-at, es allitolag nem SE. Akkor meg is kapni itt-ott??? -
TheZsenyka #9 Itt még olvashatsz is róla egy bő lére eresztett review-t. -
Lesz új windows? -
Inquisitor #5 Hat papiron az Extreme-ben, Magicomp-ban, meg ha kinyit ujra az e-connect, akkor meg ott is.
Csak kozben bejottek a 9800SE kartyak es egyesek azt aruljak, pedig nem mindegy, hogy 4x1TMU van benne, mint a 9600-ban ... :( -
TheZsenyka #4 Aggyámá' tippet hol vannak ilyen káreszek? Én kizárólag az Alien Computers-nél észleltem a cumót. -
Inquisitor #3 En mashol is lattam 9800-nempro-t, de 9700 mar kifuto, csak a dragabb es beragadt 9700pro van helyette, de az se sokaig.
Ha jol korulnezel, akkor lathatod, hogy viszonylag olcso nonpro 9800-ak kezdtek el beszivarogni, csak sajna sokkal kevesebb, mint amire igeny van. -
mert elfogytak. mindenki azokat veszi inkább, ezért már nincsenek. majd előbb utóbb lesz 9800 non pro, 9700 már nem, mert nem gyártják többé. -
TheZsenyka #1 Miért nem árulnak a számtech boltokban NON-PRO 9700/9800 kártyákat? Alig tudnak kevesebbet a PRO társaiknál, és egy rakattal olcsóbbak. Egyedül az aliencomputers-nél láttam 9800 nonpro kártyát. Miért van ez? Ti mit szóltok ehhez?