623
5-en 1 ellen jó magyar IRC-s módjára
-
Arról nem is beszélve, hogy 8napon belül gyogyúl... -
Én voltam sértett garázdasági ügyben, ahol szintén készült felvétel, ennek ellenére nem hiszem hogy komoly büntetést szabnak ki, kurva rég óta húzódik az ügy, bíróságra menés, feljelentés, nem olyan nagy móka.
Látleletet meg illik az eset után rögtön vetetni. -
Hát ha szerencséje van a faszinak elkerül a rendőrségre is ez a felvétel és egy CSOPORTOS GARÁZDASÁG büntettért már szépen lehet nekik odapakolni. -
A filmből úgy vettem ki, hogy CSAK azzal a gyerekkel volt megbeszélve a találkozó, akivel legelőszőr dumált.Na ehhez képest megjelentek öten.Szánalmas. -
Bazz én nem tudom de ha én találkoznák ilyen lámákkal lehet, hogy nem volna épp testrészük másnapra. 
Ez aki meg egyedül ment megérdemli "az élet a legjobb tanító mester". -
LOL :)))))))))) -
Én hozom digikamerát! :) -
ROOOFL:)))) HÁÁT EZ NAGYON KOMOLY VOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLT -
nah.. itt vagyunk öten.. szoljatok annak a kis 5 buzinak.. holnap talizunk!!!!:))))))))))))))))) -
Csináljunk olyan videót, hogy a fél SG megveri SoDI-t! -
utána elfutok :DD
hülye én se vagyok hogy szembe szállok 4 ellen :P -
[Walaki]D`Lair #37 Hát ezeket én elküldöm a faszba :DDDD -
Csak gratulálni tudok az ilyen gyökereknek.Nem ismerem az előzményeket, de a gyerek legalább elment egyedül a találkozóra.Törpe vajon akkor is ilyen kemény lett volna, ha nem lett volna ott a 4 csicska?Tuti, hogy a gyerek is visszavágott volna, ha nincs ott a 4 másik.A csaj meg ilyet szól, hogy eltöri a bordáját...jah persze. -
legyen a kurva a delikvens! :D -
öszintén amikor a gyerekre rámászott a csávó én a helyébe nem hagytam volna magam -
Cat #31 mirc letölt, /server irc.extra.hu, és join #debrecen_suxx -
én is menni akarok :DDD -
hát igen elég kockázatos egy ilyen találkozás -
na akkor még három ember + egy delikvens :D -
Cat #27 #debrecen_suxx - sztarvendég lausbub, a sértett :D -
/hogy lehet az Mirc-en beállítani, hogy a logolás ne látszódjon csak az üzenetek?
reggelre megnézem mit írtak
-
Jövök bazz! :D Komoly! :D -
hát valszeg a gyerek is beleesik az ősparaszt kategóriába, és nem érdekelte -
Cat #23 valljuk be, eleve hülyeség akármilyen irces nézeteltérés miatt másnap találkozni, ráadásul egyedül... mit várt a gyerek? -
igazad va..., a szerencsétlen meg hagyta magát bekeríteni :) -
elfutotam volna -
mekkora jelenet mikor a gyereket üti a pici bazz :DDDDDD
szegény csávó meg csak lamult ott (mondjuk én egyedül 5 ellen, se tudtam volna többet csinálni)
öszintén szolva én elfutottam, mikor még nem vesznek észre.
-
Jajj, nem szó szerint :)
De ha eljössz egy kamerával megcsinálhatjuk a második részt :)) -
"És ilyen emberek élnek..." Ezen könnyen lehet változtatni :) -
hát ez elég gáz... És ilyen emberek élnek... -
Cat #16 ircnet
egyébként a legszánalmasabb nem is az hogy 5en vannak, hanem hogy lekamerázzák és nagy büszkén felrakják webre mekkora fasza csávók ők -
Melyik channel ez? Benézek valamikor, oda megkeresem ezt a csajt, és jól lekurvázom! :D -
köszi -
Lol, ugyanebben a pillanatban rakta be vki dc++ra a linket mikor rákerestem a lauss.wmv-re és ugyanabban a pillanatban mikor Lacc benyomta!
-
Na goyrsak a tagok, már törölték is az eredeti linkről. Itt egy másik. -
jajj gyorsan egy normális linket PlZ!!! ezt látnom kell :DDDD -
Cat #8 #debrecen csatin összekaptak vmin, és mondta egyik gyerek a másiknak hogy találkozzanak
srac el is ment becsuletesen, de a masik fel vitt par embert meg kamerat -
oldal nem elérhető -
-
Pff kösz hogy megelőztél :)