5-en 1 ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
akár kammer akár nem, szerintem annyira nem jó ez az egész

akkor ezen is lehetne órákig vitázni hogy mi is ez: csiter

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CSOCSO
lehet hogy nem nagyon lehetne másként reagálni de ha engem elkezdenek püfölni én rugok harapok, tépek.. mármint ha már semmit nem tudok csinálni.. ez meg csak fexik mint a hulla
CSOCSO
szerencséd mert elhvtalak volna a pota elé
Davidus
Faszom tele van a debrecen chanel pedig most röhögni akarok.

V9ykn8_TZL0

I.C.Ram tegnap ugye te ICQ-ztál?(amikor shutdownoltam a gépet láttam az ICQ ablakban a neved)?!

\"Life is around you and in you.\"

99.9%-hogy nem kamu velem is történt már ilyen(nem netes ügyben)régebben és én is pont így reagáltam,nem azért mert beszari lennék de kicsit nyomaszto és esélytelen az ilyen felállás.
De az is lehe ,hogy megtaláltuk MO. legjobb szinészeit...

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
"te is az icq-nvagy neked se irok ilyen faszságokat te is tudod.."

Ööööö hmmm ja
Pyx
billen nheéz niri ,én si udtmo...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
nem is a bill el van a bajom.. mert icq-n és chaten is normálisan irok..te is az icq-nvagy neked se irok ilyen faszságokat te is tudod..
I.C.ram
Tudjuk CSOCSO paíron jól tudsz írni, de a billentyûzeten valamiért nem...
Davidus
szanalma.hu-n lassan 600 kommentél járnak. Húzzunk bele😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
lol..
szar a bill😊)))))))))))))
biztos máson járt az eszem😊
dlairt kérdezzétek meg icq-n nem irok ilyeneket😊
I.C.ram
LOL!! RTL Klub!!

Most volt KICBOX reklám, erre hol máshol lehetne az e4semény... Debrecen!! 😄
Davidus
LOLLER

V9ykn8_TZL0

Factor_007
sztem kovári éppen repeszt a versenyrõl, mert meglátta hogy a háttérben megjött a katonaság 😄

Lacee
egy este alatt 140 hozzászólás, nem rossz 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Factor_007
ma elsõ dolgom volt benézni ide

Manta
Kõváry rúlzik:

Jano
"amugy már amár nem szeretek chatelni"

Pedig még mindig hasonlóképpen gépelsz!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Astaroth
Nem sok életösztöne volt annak a nyomorultnak!Elég szánalmas ez az egész!
Az internetcsökevénység legfõbb példája.Én szerintem 8 éves koromban voltam ilyen színvonalon.

CSOCSO
icq rox!! ez igy van..olyan mitn egy mobiltelcsi...
chat is rulez volt.. 1 évig imádtam chatelni de akkor még jo fejek voltak a neten.. anno még valami 98ban...
akkor még a chat.hu sem létezett..
akkor még csak presence volt..és én is béta teszter voltam...azota ha én belépek a chat.hu ra akkor nekem van BÉTA szoba.. nektek meg niiiincs bebebí..és oda legalább a régi arcok jérnak..nem anyázni hanem értelmesen beszélgetni.. e amugy már amár nem szeretek chatelni..
CSOCSO
én is ezt mondtam hogy ha kamu akkor is csak azért mondják hogy ne legyen balhé belõle
Munch
Jhá! Ezzjó!!!!

Laalee
zsir 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Match
Ha ez kamu akkor elismerésem..ha nem akkor lol 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Munch
Úgyis azt fogják mondani, hogy kamu, egyértelmû, hogy tagadni fogják.

Dynamic
A monoklit akkor varázsolták oda amikor törpe belökte lausbubot a bokorba a CHATepaté végén.A szemfesték és szemceruza már jó elõre oda volt készítve.Semmi kétség, profikkal van dolgunk.
Viccet félretéve.Ha ez kamu volt, megemelem a nem létezõ kalapomat...
Davidus
A törpe nagyon kemény😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ha ez kamu akkor pár szereplõt le lehet cserélni a barátok köztben mert ezek jobbak.

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Ja kb. 😊 Bár IRCen is lehet ismerõsökkel beszélni. Ismerkedni téynleg nem ott kell, arra ott van a trefort, gyaloglo, stb chat... na jó csak vicceltem 😊
Munch
Én meg helybõl nem süllyedek oda, hogy chatekbe bemenjek. 😛PPP
90%-ban ilyen kis köcsögökbõl áll az egész, a maradék 10% meg úgy megy fel, hogy kipróbálja.
Qrvanagy marhaság chateken "ismerkedni". Bemenni szidni is lehet nyugodtan, az legalább nem egy chatbuzi, amelyik ezt csinálja. Ki lehet "bannolni" a háborgatót, de én inkább azokat szidom, akik tanulás, munka helyett állandóan a smilykat irkálják, egyfolytában nagyrészt ismeretlen kis köcsögökkel pofáznak, így mint ez a hülye liba. Milyen pojén lesz már amikor megy a nagyszáju picsa anyucival a rendõrségre..
Elmehet az összes chatfüggõ lúzer a jó büdös picsába!!!!!!!!!!!! ICQ a király, ott legalább nem ismeretlenekkel beszélsz, kivéve ha olyan hülye vagy, hogy elkezdessz keresgélni valakire.

I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogyha kamu lenne, akkor nem jópofizna a csaj, az elõre betanult szövegével.
tomsolo
nice 😊
megyek irc-zni és letörpézek mindenkit

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Munch
Hogy lenne már kamu??? Gondolkodjatok már!!! Akit megvertek egy tipikus kis köcsög, utána még ott vigyorászik, meg minden.. csajszi egy tipikus tini, aki intelligensnek akarja titulálni magát, de egy kurva értelmes mondata sincs. 100% hogy nem kamu, ilyet nem lehet megjátszani. Ne legyetek már hülyék!
Egyébként ezektõl meg kéne kérdezni:
-mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
-OP!

Lacc
Nekem nem tûnik kamunak. Persze nem kizárt, hogy az, de szerintem kicsi rá az esély.
I.C.ram
Walaki mondd már el, hogy mitõl lenne kamu??? Azért mert a törpe azt mondta???? Azt a monoklit, hogy varázsolták oda????
CSOCSO
Infááárm,jú nószéj dedi mísznovmí ájlgó blééém
áj láki bombomdéééééén
Infááárm,jú nószéj dedi mísznovmí ájlgó blééém
ditektv mán szé dedi mí sznó számvn dán dö léééén
áj láki bombomndééééééén
polísz ten kom tán blov dán mi dor
ván him kró csum csuma víndó
Szó thé put mí in dõ kár át te sztésön

nah midnegy ez az ember egy IDIOTA... szvsz még az angolok se értik..

ezt érted: aporpává ezt mondja: have more power
bammeg ilyet hogy tud elcsûrni
CSOCSO
infááármõ, ájlákébombomdééééééénc
CSOCSO
itt viszonmán senki ninjen
CSOCSO
nah van még valaki?
[Walaki]D`Lair
dehogy...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ROFL
Taptarap
nem tud valaki egy oldalt ahol a FOREVER CLASSIC-ot le tudnám szedni mert pillanatnyilag ez a legnagyobb problémám.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

CSOCSO
csak az igazi kommersz asztali bor😊
Taptarap
azóta amiót elmentek hozzád és téged is megvertek csak kamu az egész.

[Walaki]D`Lair
kaviár sajt fehérbor az igazi kombó

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taptarap
ez is elég ütös összeállitás😊

CSOCSO
nah azért mert ez egy kula kamu az egész most reggel 10 kor tali a déliben és leutazunk debrecenbe és megmutassuk nékik hogyan kõ elverni valakit.. ki van benne?
[Walaki]D`Lair
RTL Klub